Це звісно сумний факт. У сайту хоч альтернатива є...Stas_PC писав: ↑26 червня 2022, 19:57Так може, ефективніше буде - відмовитися від електроенергії?!
Правоохоронці не зуміли заарештувати енергоактиви російської групи VS Energy, яка також контролює “Чернівціобленерго”
Как зайти на drive2.ru?
- Dgray
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 24 рази
Re: Как зайти на drive2.ru?
- Dgray
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 24 рази
Тоді останній мій аргумент - це моральна сторона питання)nikone писав: ↑26 червня 2022, 20:12А я про що писав? Хороший блокувальник реклами також вирізає різного роду: гугл аналітику, метрики, Яндекси-срандекси, скрипти поділитися від Facebook, twitter і т.д. Тобто, як для аналітики так і для рекламодавців вас на сайті немає. Тому, я майже впевнений, що ви ніякою кармою не ділитеся
Мені до прикладу совість не дозволяє ходити по російським сайтам.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Тому і цікавить питання актуальності суто українських аналогів популярний російських сайтів. Частково є сумніви, бо все ж вигідність таких проектів в нас може бути на рівні нуля, якщо не в мінусі, банально через кількість користувачів. Але з іншого боку зараз на хвилі відмови від всього російського, можливо щось з таких аналогів і потрібне на нашому ринку
Це для багатьох автовласників трохи важлива тема. Адже знаю що Українців нажаль на драйві купа! Жаль що у нас немає аналога драйву то булоб дуже цікаво
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
- StartUp
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 33 рази
- Подякували: 170 разів
Щє є український аналог. Навіть можна автоматично перенести свій аккаунт з драйв2
https://driver.top/
https://driver.top/