а зачем удалять аккаунт?
там не кредитуют. максимум можно слить весь депозит и все.
а зачем удалять аккаунт?
Як це розуміти ,,видалити"? Просто вивести звідти гроші і все. І не заходіть туди. Заблокувати можна, а от видалити хз - я не цікавився.
Re: Комп для манінгу ethereumЯ думаю, що там можна просто купити крипту та тримати її в гаманці і через декілька тижнів (місяців) зайти та продати трішки коли курс буде в плюсі?!sergej1974007 писав: ↑20 квітня 2021, 19:58Знаєш же як воно буває?
Ти готуєш баблішко і чекаєш низів))
А тут—— ракета))
І виявляється що там де ти чекав—— це і були низи))
І тільки ти встигаєш на ходу запригнути в останню ракету))—— вона міняє курс і починає летіти в протилежну сторону)))
І ти такий——нічо——зараз "усрєднюсь" на залишки бабла))
І на самому низу——усрєдняєшся))
А виявляється що вам всім ще вниз летіти)))
І ти розумієш що ти вже Інвестор)))
именно так.
Re: Комп для манінгу ethereumТак видалити, як акк. в соц.мережах
если на нем ничего нет ?
Якщо верифікований ак....і якийсь ,,масштабний,, хак, то мала б біржа повернути....
З таким настроєм не треба Вам заходити))
Re: Комп для манінгу ethereumБув хайп спочатку а потім мав час все обдумати та вирішити.....Vov4ik писав: ↑22 квітня 2021, 00:22Хзхз...я не бачу хайпу....ейфорії....ну щось, сцуко не так, як би мало бути.
П.С. ,,невелику суму,, ...хзхз....не буде приймати тоді адекватні рішення.
Треба знайти золоту середину між ,,можу дозволити собі пр...бати,, і воно не вплине кардинально на моє життя і ,,можу втратити,,, але буде напряг (психологічний) в житті/сім'ї.
Бо просто мала сума приведе вас на маржу/ф'ючі і різну п...бєнь, з якої повертаються одиниці.![]()
Ну це моя думка....