Что с сайтом Myenergy.cv.ua ? (energy.cv.ua)
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: Что с сайтом Myenergy.cv.ua ?
вот еще интересная новость
У Чернівцях підприємцям виставили повторні рахунки за електрику
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/16555 ... NhX0BnW4rI
У Чернівцях суб’єктам підприємницької діяльності виставили повторні рахунки за електропостачання.
Про це йдеться у листі нардепа Оксани Продан до керівника НКРЕКП Оксани Кривенко, пише molbuk.ua
Вона зазначила, що у грудні 2018 року підприємцям рахунки виставляло АТ "Чернівціобленерго "Чернівецький РЕМ" за грудень 2018 року та авансом на січень 2019 року.
"В січні рахунки виставило вже ТОВ "Чернівецька обласна енергопостачальника компанія "Чернівецький ЦОК" знову за січень 2019 року та авансом на лютий 2019 року", - йдеться у листі нардепа до глави НКРЕКП.
Продан закликала Кривенко зобов’язати вказані енергопостачальні компанії провести взаєморозрахунки за січень 2019 року без участі споживачів та ТОВ "Чернівецька обласна енергопостачальника компанія "Чернівецький ЦОК" виставити нові рахунки за лютий 2019 року.
"Бізнесу виставили рахунки за електроенергію за січень двічі: попередній постачальник та новий, щойно введений.
В НКРЄ КП кажуть, що так не має бути, що постачальники повинні розібратись між собою і споживачі за це платити не мають.
Якщо таке є не тільки в Чернівецькій області, пишіть, захищаємось разом."
У Чернівцях підприємцям виставили повторні рахунки за електрику
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/16555 ... NhX0BnW4rI
У Чернівцях суб’єктам підприємницької діяльності виставили повторні рахунки за електропостачання.
Про це йдеться у листі нардепа Оксани Продан до керівника НКРЕКП Оксани Кривенко, пише molbuk.ua
Вона зазначила, що у грудні 2018 року підприємцям рахунки виставляло АТ "Чернівціобленерго "Чернівецький РЕМ" за грудень 2018 року та авансом на січень 2019 року.
"В січні рахунки виставило вже ТОВ "Чернівецька обласна енергопостачальника компанія "Чернівецький ЦОК" знову за січень 2019 року та авансом на лютий 2019 року", - йдеться у листі нардепа до глави НКРЕКП.
Продан закликала Кривенко зобов’язати вказані енергопостачальні компанії провести взаєморозрахунки за січень 2019 року без участі споживачів та ТОВ "Чернівецька обласна енергопостачальника компанія "Чернівецький ЦОК" виставити нові рахунки за лютий 2019 року.
"Бізнесу виставили рахунки за електроенергію за січень двічі: попередній постачальник та новий, щойно введений.
В НКРЄ КП кажуть, що так не має бути, що постачальники повинні розібратись між собою і споживачі за це платити не мають.
Якщо таке є не тільки в Чернівецькій області, пишіть, захищаємось разом."
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
а пока никак...
на сайте
квитанции может и принесут домой.
а показнык по телефону.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Погодь, я вот оплачивал/передавал показатели только через него. Вот сейчас он лег и я хз чего с этим делать. вот оплачивать пока не заработает - не планирую)
- kind
- Забанен навсегда
- kind
- Забанен навсегда
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Так есть же проблема - привык все делать через этот сайт. Теперь он не работает и я хз, передать показатели то смогу, в дальше что - ждать этих бумажек? Такоое
- Valeria
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 671 раз
- Подякували: 229 разів
Да телефон я и без вас знаю.
Я спрашиваю по этому телефону реально дозвониться?
Ну что в этом вопросе непонятного?
Сегодня с 9 всё время занято.