Это гон какой-то, я езжу минимум 2 раза в неделю с гравитона до Черемоша или на южку, и обратно, плачу от 70 до 80 грн. Разными службами.Master писав: ↑29 жовтня 2018, 09:58У 5 разів дорожче: буковинець порівняв вартість поїздок на таксі у Києві та Чернівцях
Буковинець Володимир порівняв вартість поїздок на таксі у Чернівцях та в Києві, та дійшов до висновку, що послуги столичних служб уп’ятеро дешевші, ніж у Чернівцях.
Про це він повідомив у коментарі кореспонденту molbuk.ua
Він зазначив, що у Києві викликав таксі з вокзалу до готелю у районі станції метро "Святошин". За цю поїздку, відстань якої становила 18 кілометрів, він заплатив 100 гривень.
Наступного дня чоловік повертався на таксі з готелю, і заплатив за 11-кілометровий вояж 93 гривні.
Коли буковинець повернувся до Чернівців, поїздка на авто місцевої служби таксі для нього стала неприємністю.
"Приїхав в Чернівці, зауважу ні заторів, нічого... І не нічний час. За проїзд від зупинки "Фастівська" на вулицю Південно-Кільцеву (а це 5,6 кілометрів) заплатив 145 гривень. І це одна зі служб таксі у Чернівцях, оплата по лічильнику", - розповів чоловік.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/15907 ... xkr7CgDd6w
Какую службу такси используете ?
- StartUp
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 33 рази
- Подякували: 170 разів
Re: Какую службу такси используете ?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
там обсуждают ...StartUp писав: ↑29 жовтня 2018, 10:38Это гон какой-то, я езжу минимум 2 раза в неделю с гравитона до Черемоша или на южку, и обратно, плачу от 70 до 80 грн. Разными службами.Master писав: ↑29 жовтня 2018, 09:58У 5 разів дорожче: буковинець порівняв вартість поїздок на таксі у Києві та Чернівцях
Буковинець Володимир порівняв вартість поїздок на таксі у Чернівцях та в Києві, та дійшов до висновку, що послуги столичних служб уп’ятеро дешевші, ніж у Чернівцях.
Про це він повідомив у коментарі кореспонденту molbuk.ua
Він зазначив, що у Києві викликав таксі з вокзалу до готелю у районі станції метро "Святошин". За цю поїздку, відстань якої становила 18 кілометрів, він заплатив 100 гривень.
Наступного дня чоловік повертався на таксі з готелю, і заплатив за 11-кілометровий вояж 93 гривні.
Коли буковинець повернувся до Чернівців, поїздка на авто місцевої служби таксі для нього стала неприємністю.
"Приїхав в Чернівці, зауважу ні заторів, нічого... І не нічний час. За проїзд від зупинки "Фастівська" на вулицю Південно-Кільцеву (а це 5,6 кілометрів) заплатив 145 гривень. І це одна зі служб таксі у Чернівцях, оплата по лічильнику", - розповів чоловік.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/15907 ... xkr7CgDd6w
Hаписав: Гість, Коментарів: 0, Новин: 0, Вчора, 11:06
В новині:
Мабуть на шашку не дивився. Кукурудза теж має "лічильник". Тарифи у всіх служб 10-11 грн/км. Ще посадка до 10грн. + трохи простою. От і рахуйте. Максимум 5,6*11=61,6 + посадка + простій = 75грн.
цитувати
Hаписав: Віктор, Коментарів: 0, Новин: 0, Вчора, 14:36
В новині:
Нехій 75 грв. Але у Києві вартість 1 км. (з посадкою) йому вийшла по 5-6 грв., а в Чернівцях - 13 грв. У двічі дорожче!!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
интересно, а в Киеве на левом берегу тоже тариф в два раза выше как у нас в Садгоре?
что это за бред ? который все терпят???
что это за бред ? который все терпят???
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
А ты когда-то таксовал?))
Садгора - это такой район, уехать с которого с пассажиром в город практически нереально)
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
Я ехал с Лукьяна до эпицентра летом, 120 грн. Ехали в чудесном ланосе, после поездки дочь вышла, и сказала - уф, надеюсь я больше никогда не буду ездить на такси :) Я до того ездил на такси лет 8 назад, с того времени такси стало дорого, а качество поездки хуже. Но может это я так попал, на такую тачку.
- Master
- Легенда Форуму
Последнее время пользуюсь 579.
Или иногда сервисом Тачку.
Или иногда сервисом Тачку.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
579
Раз в місяць ....останній раз, в 2 години ночі, з Стасюка в С.Кам'яна, простий тариф 140 грн...приїхав пассат Б6, приємно їхати ...ціна хороша, зважаючи на ціни топлива і запчастин
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Раз в місяць ....останній раз, в 2 години ночі, з Стасюка в С.Кам'яна, простий тариф 140 грн...приїхав пассат Б6, приємно їхати ...ціна хороша, зважаючи на ціни топлива і запчастин
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- Master
- Легенда Форуму
да на сегодня - 579 - оптимальный вариант
одно время - тачку было тоже дешево , но сегодня уже не то
к примеру мой маршрут на 579 - 90 грн , тачки ломят ценник от 140!
одно время - тачку было тоже дешево , но сегодня уже не то
к примеру мой маршрут на 579 - 90 грн , тачки ломят ценник от 140!
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Что значит ломят? Ставишь же сам ценник. Пользуюсь тачками, мне нравится автозаполнение формы заказа и возможность повторять ранее совершенные поездки, что ещё проще в плане заказа.
По деньгам, если спешишь - то ставишь чуть больше и быстро находится машинка. Если не спешишь, то ставишь немного и отклоняешь дорогие предложения