Что выбрать: планшет или е-бук?

Вільне спілкування
zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Re: Что выбрать: планшет или е-бук?

Повідомлення zepellin » 31 грудня 2023, 21:48

kreativ писав:
31 грудня 2023, 20:09
у меня были амазон киндл и барнс эндл набл нуук, типа как вот прям авторитетные в нише - то разница чувствовалась. как книгу читаешь и глаза не устают. а с телефона дико устают, хотя тоже читал много именно с мобилы (например полностью циклы хроники амбера, темная башня, стальная крыса)
Крыса это тема. Наверное, надо перечитать.
Посоветую Лема " звездные дневники Йона Тихого" , в таком же духе
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 01 січня 2024, 10:19

Vov4ik писав:
31 грудня 2023, 17:50
Хто користується електронними книгами? На що звернути увагу при покупці? І чи варта ця штука зараз уваги?
Це пристрій виключно для читання книжок. І відповідно потрібен тільки тому, хто звик і хоче багато читати. У мене та родичів були в основному покетбуки та кіндли. Перші всеїдні в плані форматів, другі ліпші за якістю виготовлення. Я віддаю перевагу кіндлу бо для мене не проблема конвертувати книги у його формат.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 01 січня 2024, 10:54

KVadik писав:
01 січня 2024, 10:19
Це пристрій виключно для читання книжок. І відповідно потрібен тільки тому, хто звик і хоче багато читати. У мене та родичів були в основному покетбуки та кіндли. Перші всеїдні в плані форматів, другі ліпші за якістю виготовлення. Я віддаю перевагу кіндлу бо для мене не проблема конвертувати книги у його формат.
Я це розумію. Але ніколи не користувався, і не знаю, як сприйняття для очей. У телефонів ж теж, типу є режими для читання. Тобто, чи доцільно це разар?

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 02 січня 2024, 00:06

Vov4ik писав:
01 січня 2024, 10:54
Я це розумію. Але ніколи не користувався, і не знаю, як сприйняття для очей. У телефонів ж теж, типу є режими для читання. Тобто, чи доцільно це разар?
Ну звичайними книгами користувалися? Воно для очей так само як звичайна книга. Є різниця між смартфоном (планшетом) та паперовою книгою?

Для мене різниця суттєва.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Відповісти

Повернутись до “Балачки”