лиши відгук, таємний покупець

Вільне спілкування
nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Re: лиши відгук, таємний покупець

Повідомлення nikalajka » 20 грудня 2014, 02:21

OlegLOA писав: В тебе є нетбук? А планшет? А смартфон?
Для чого потрібен саме нетбук, і не підійде планшет чи смарт?
базар тай усьо)))

по кришам монтажники з нетбуками бігають чи з планшетами? це питання номер раз
два. кращий сигнал вайфай
три. зручніша клава і імхо привичніший інтерфейс рідної і привичної вінди аніж андроїда
штири. не треба тримати "на вєсу" в руках. можна покласти на стіл- коліна- пузо і нормальненько так користуватись аніж зношувати свої кисті х15 більше
думаю досить
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення xtrade » 20 грудня 2014, 10:37

kreativ писав: з мене реально намагалися зробити дурня на рівному місці *wtf*
тому що самі виробники ще минулого року анонсували припинення випуску нетбуків.

а те, що запропонував ноутбук, це нормально. Невже краще "послати" взагалі без варіантів?

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 199 разів

Повідомлення Infra3Byk » 20 грудня 2014, 11:07

nikalajka писав:
OlegLOA писав: В тебе є нетбук? А планшет? А смартфон?
Для чого потрібен саме нетбук, і не підійде планшет чи смарт?
базар тай усьо)))

по кришам монтажники з нетбуками бігають чи з планшетами? це питання номер раз
три. зручніша клава і імхо привичніший інтерфейс рідної і привичної вінди аніж андроїда
штири. не треба тримати "на вєсу" в руках. можна покласти на стіл- коліна- пузо і нормальненько так користуватись аніж зношувати свої кисті х15 більше
думаю досить
не андроїдом єдиним живемо

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 20 грудня 2014, 11:41

xtrade писав:
тому що самі виробники ще минулого року анонсували припинення випуску нетбуків.

а те, що запропонував ноутбук, це нормально. Невже краще "послати" взагалі без варіантів?
чекайте, але хіба не власне відсутністю дисковода нетбук і ноут різниться? і нафіга випускати надалі ноути із дисководами, що стають поступово нікому непотрібною частиною девайсу?

з приводу дискусії вище. у дружини будуть найближчі три місяці постійні переїзди в інші міста, тому потрібно буде з собою возити техніку. ноут для неї - завеликий і затяжкий. хто уважний і згадає мою тему про вкрадений бук - то ж якраз і підбирав модель на 14" без приводу і з мінімальною вагою на той час. зараз охота ще легше і ще менше. із завдань, для яких возити бук з собою - сервфнг і набір тексту. останнє нереально в суттєвих об"ємах ні на смарті, ні на планшеті. не всі лиш споживають контент, дехто його ще продукує;)
але із іншого боку - через ті ж пару-трійку місяців - бук цей стане тупо непотрібен. і розумію, що або буде валятися, або буду продавати ще дешевше, так як застаріває все швидко. тому тратитися сильно мені не охота.

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення xtrade » 20 грудня 2014, 11:51

14-ка бех привода зазвичай дорожче 15-к )
і без привода, це не нетбук

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 21 грудня 2014, 00:22

kreativ писав:чекайте, але хіба не власне відсутністю дисковода нетбук і ноут різниться?
ні
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 25 січня 2015, 14:09

nikalajka писав: по кришам монтажники з нетбуками бігають чи з планшетами? це питання номер раз
Монтажникам взагалі ні ноут ні планшет не потрібен.
А у інших спеців нормальних провайдерів мають бути інші, спеціалізовані прилади.
Але навіть якщо їм щось і потрібно - це не масовий споживач, тільки для них виробники якщо і будуть виготовляти нетбуки, то їх ціна буде набагато більшою ніж ціна тих спеціалізованих приладів :)
дурість
Клава - так
Але я маю дуже великі сумніви щодо того, що на клаві 10-дюймового нетбука можна нормально працювати. Особливо, якщо взяти до уваги що текст та й інші зображення на екрані дуже маленькі. Тобто для тих "монтажників" :) чи подібних спеців для яких робота - ввести чи змінити кілька символів, піде, а для того щоб вводити-редагувати-вичитувати тексти... пожалійте свої очі...
штири. не треба тримати "на вєсу" в руках. можна покласти на стіл- коліна- пузо і нормальненько так користуватись аніж зношувати свої кисті х15
А хто заважає того ж планшета покласти на стіл-коліна-пузо? Ага, "нормальненько" так уявляю собі, робота така, з нетбуком на пузі...

PS я не фанат планшетів, і теж більше звик до "віндового інтерфейсу", але...
Востаннє редагувалось 21 грудня 2014, 00:41 користувачем OlegLOA, всього редагувалось 1 раз.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 27 квітня 2015, 13:05

цитати від знакомої за мультинаобомедію. вона прийшла до них з питанням про ремонт корпуса ноутбука:
"Просто мені у мультимедіі сказали шо це гіблий варіант, якщо я соглашусь на ремонт то мушу писати заяву шо я ознайомлена шо він може перестати працювати зовсім. Вони мені сказали шо він 100% падав. Хотя він в мене не падав!! І даже не стукався"
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

ФеNiX
Новачок

Повідомлення ФеNiX » 28 квітня 2015, 14:16

ахаха, ну як на мене, зараз це знає кожний школяр, а виявилось ні... Співчуваю нервам товариша.
може вони беруть людей по принципу:
- Розбираєтесь в ПК чи ноутбуках?
-Ні
-Можете діяти людям на нерви своєю присутністю?
- так
- Вітаємо ви прийняті!

Відповісти

Повернутись до “Балачки”