Кого ви бачите мером Чернівців?
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 92 рази
- Подякували: 38 разів
Re: Кого ви бачите мером Чернівців?
Тоже Хотів запропонувати Віктора Сідляра!Samson писав:Директора Машзавода
Має хорошу юридичну закалку, працював з усіма провладними структурами!
Востаннє редагувалось 29 січня 2014, 09:23 користувачем sashanson, всього редагувалось 1 раз.
ребят, ниче что весь Машзавод стоял по струнке смирно с полтора часика на улице с флажками, когда янык приезжал, им даже не разрешали отойти в туалет. Вам такой мэр нужен? Этим было показано что он прогибается над верхом, а на мнения людей которые работают - ложил. Я не работал у него, просто логично думаю. Может к вламти попробовать кого то из молодых, (опыт Винницы) ? Крадут все, но не все боятся. Михайлишин показал что ничего не делает, деньги за вступ. компанию разбазарил. Федорук тоже крал, но больше порядка было все же. Но ему хватит как бы, Каспрук - не знаю. Бурбак, тоже хз. Но я все же за молодежь. Мером должен быть тот, кто начнет наводить порядок в городе, комуналку, дороги, - очень много работы, но сидеть и ничего не делать как Виталька, и кричать я готов, звиняйте
Опыт это хорошо, но лучше желание действительно что-то сделать. Опыт при желании приложится.zx_53 писав:ще необхідно мати досвід, бажано не тільки власний, але і команди.
Востаннє редагувалось 29 січня 2014, 10:07 користувачем Игорь В., всього редагувалось 1 раз.
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
тому і піднімаю теми для комплексного підходу до вирішення питання, яке рано чи пізно торкнеться нас безпосередньоИгорь В. писав:Опыт это хорошо, но лучше желание действительно что-то сделать. Опыт при желании приложится.zx_53 писав:ще необхідно мати досвід, бажано не тільки власний, але і команди.
Viribus Unitis
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Але реально - немає Федорук-2 в Чернівцях! От сиджу і думаю - і так щоб сходу назвати кандидатуру - ні..... Шкода...
Бог там, де всім добре.....
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
а з кого там вибирати? Бурбак,Горук,Мунтян,Каспрук,з цих хіба,що останній більш-менш.
А взагалі в ідеалі, як вже раніше згадували,якби згодився б Федорук то я за двома руками.
А ще ну це вже так зі світу мега фантастики і приколу мені подобається Г.Москаль-----прикольний дядько :D, я навіть стежу за його сторінку на фейсб.
А взагалі в ідеалі, як вже раніше згадували,якби згодився б Федорук то я за двома руками.
А ще ну це вже так зі світу мега фантастики і приколу мені подобається Г.Москаль-----прикольний дядько :D, я навіть стежу за його сторінку на фейсб.
Востаннє редагувалось 29 січня 2014, 11:23 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
Какой Сидляр-Машзавод?! Вы что?! Пойдите у рабочих спросите кто он- узнаете, что гавно редкое. Неоплачиваемые отпуска, бесплатная работа по субботам, работа в цеху зимой, обязаловка голосовать по указке и парады при приезде властьимущих. В жопу такого!
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
було таке: командно-адміністративні методи управління, якщо не помиляюсь. +пристосовуємось до чинної владиkol писав:Какой Сидляр-Машзавод?! Неоплачиваемые отпуска, бесплатная работа по субботам, работа в цеху зимой, обязаловка голосовать по указке и парады при приезде властьимущих.
Viribus Unitis