Посоветуйте GPS навигатор

Вільне спілкування
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Re: Посоветуйте GPS навигатор

Повідомлення sergej1974007 » 01 листопада 2013, 16:52

заснована раньше, но ето не означает что она с за снования занималась навигацией.[/quote]

Harman Becker Automotive Systems ist seit seiner Gründung Lieferant von Mercedes-Benz, stellt aber auch für Marken wie Audi, Porsche, Peugeot, Hyundai, Ferrari, Rolls-Royce, BMW oder Mini her

это значит что со своего основания является поставщиком фирмы мерседес и не только. :)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 01 листопада 2013, 16:55

а я правильно понял?: каак вариант можно взять планшет или тел на андроиде и поставить igo какой то и будет тот же навигатор[/quote]

наверное лучший вариант.
хотя с другой стороны считается что многофункциональные девайсы уступают своим узко заточенным конкурентам. :)
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
Досвідчений
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ » 01 листопада 2013, 16:59

maratura писав:
ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:а что за фрукт GPS навигатор Pioneer ?
Это навигатор,специально сделан китайцами для черновицкого рынка.
Особенно рекомендуется в бусики и пирожки ,переделанные из грузового в пасажирский.
ага, понял, это как я люблю... что бы с кавролинчиком, тунинг что бы обязательно было написано.. ну понятно - хорошая видимо вещ

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
Досвідчений

Повідомлення ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ » 01 листопада 2013, 17:02

sergej1974007 писав:а я правильно понял?: каак вариант можно взять планшет или тел на андроиде и поставить igo какой то и будет тот же навигатор
наверное лучший вариант.
хотя с другой стороны считается что многофункциональные девайсы уступают своим узко заточенным конкурентам. :) [/quote]

ну да, в принципе узко - должны быть лучше. мне как бы и не нужен планшет, жпс нужнее
Гармины хороши - правда есть у них одно но - дорогие они зараза)
Востаннє редагувалось 01 листопада 2013, 17:03 користувачем ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 листопада 2013, 17:17

sergej1974007 писав: но на сегодняшний день тоже предпочитаю хороший смартфон.
В смартах зараз я не зустрічав вмонтовану антену (ну принаймні в Самсунгів і НТС дуосах не було), як правили в них використовують A-GPS ця технологія використовує дані мережі (інет наданий мобільним оператором). От і порахуйте якак ціна вийде навігації в Європі за умови інету в роумінгу. В мене Нокія з вмонтованою антеною, швидкість позиціонування це просто торба.
ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:
а я правильно понял?: каак вариант можно взять планшет или тел на андроиде и поставить igo какой то и будет тот же навигатор
відповідь вище.
Також подумайте про варіант обновлення карт. У мене Гоклевер. 4 роки маслає без питань. Поставив на нього окрім штатної карти ще іGo 8 і Навітел. Він дає можливість це все зробити без ріізних прошивок і інших приколів. Зараз користуюсь айГо 8 мені подобається. Навітел в містах супер там показує рух по смугах (в Вінниці і Києві виручає).
А забув Гоклевер не раджу. В мене працює супер, але на їхньому форумі читав про часті глюки.
Востаннє редагувалось 01 листопада 2013, 17:21 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
Досвідчений

Повідомлення ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ » 01 листопада 2013, 17:24

electron писав:
sergej1974007 писав:

а я правильно понял?: каак вариант можно взять планшет или тел на андроиде и поставить igo какой то и будет тот же навигатор
відповідь вище.
Також подумайте про варіант обновлення карт. У мене Гоклевер. 4 роки маслає без питань. Поставив на нього окрім штатної карти ще іGo 8 і Навітел. Він дає можливість це все зробити без ріізних прошивок і інших приколів. Зараз користуюсь айГо 8 мені подобається. Навітел в містах супер там показує рух по смугах (в Вінниці і Києві виручає).
А забув Гоклевер не раджу. В мене працює супер, але на їхньому форумі читав про часті глюки.
1. про телефон не понял) я вот ехал по sygic скачал ее, включил жпс и все, нет не нужен
2. можно подробнее что у вас? гоклевер?

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 01 листопада 2013, 17:26

Семерку не рекомендую, слишком большая- неудобно.

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 243 рази

Повідомлення Jillian » 01 листопада 2013, 18:19

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:а что за фрукт GPS навигатор Pioneer ?
Купил год назад за 600 грн. Сам загрузил карты с инета. Проблем нет. Работает не хуже других что есть у знакомых. Можно конечно купить и брендовый... но зачем платить больше за сомнительное качество? Все равно два-три года и выйдут новые навороченные модели которые захочется купить. Это как телефон. Если нужно чтоб звонил - берется недорогой. Если нужны "понты" - покупайте дороже.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 листопада 2013, 20:53

В телефонах юзають A-GPS там для пришвидшення визначення координат використовують дані мобільного інтернету. http://uk.wikipedia.org/wiki/A-GPS от прочитайте там в парі слів описано. В дружини Самсунг дуос з цим самим A-GPS карти стоять, без нету знайти місце знаходження не може.
До речі sygic це наскільки мені відомо плюшка з айфона? Я ж казав про про прості смарти. Айфони підтримують і GPS і A-GPS. Тому нічого дивного що працювало без мобільного інету. В мене на Нокії простий GPS там теж все працює без інету, але початкове визначення позиції доволі довго проходить. В мене Гоклевер, я писав вище. Поставив на нього окрім штатної карти ще іGo 8 і Навітел. Він дає можливість це все зробити без ріізних прошивок і інших приколів. Зараз користуюсь айГо 8 мені подобається. Навітел в містах супер там показує рух по смугах (в Вінниці і Києві виручає). Але там варто брати саму просту модель без ФМ трансмітерів вони часто глючать, інфра з форуму тех підтримки, там найбільше запитань, як запустити той самий ФМ.
Особисто моя думка не варто гнатись за унуверсальними речами, 5 дюймовий планшет, це мізер, 7 дюймів на лобовому закриває огляд. Якщо поставити десь на панель, так щоб не закривало ручки, кнопки і тд, то може бути не зручно дивитись. Найкраще взяти суто навігатор Гармін наприклад, але тільки уточнити як там з доустановкою карт, щоб нічого в тілі не ковиряти. В мене просто втикнув флешку і маю 2 додаткові карти, вийняв маю заводський варіант. Також подивіться як себе екран на сонці поведе, чи добре його видно.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
Досвідчений

Повідомлення ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ » 02 листопада 2013, 12:44

electron писав:В телефонах юзають A-GPS там для пришвидшення визначення координат використовують дані мобільного інтернету.
емае.. ниче не понял) ну вот пример я только вернулся и проехал 2тис км по всей европе без проблем, пользуясь только: тел хтц дезире хд и сиджик, без никакого нета!! просто там есть такая галочка ЖПС и все.. яя не знаю какое оно а жпс или еше как.. но факт такой что проблем не было менять маршруты то туда то сюда :?

Відповісти

Повернутись до “Балачки”