Бізнес! (ідеї, пропозиції, пошук партнерів)
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Re: Бізнес! (ідеї, пропозиції, пошук партнерів)
ідеї для малого бізнесу http://www.getyourmillion.ru/category/idei_biznesa , хоча деякі в списку ніякими здаються, але люди в світі на чому лише не заробляють гроші.
Моя юлюблена цитата, що дуже підходить як до бізнесу,так і до решти.
Я не терпел поражений. Я просто нашёл 10 000 способов, которые не работают. © Томас Эдисон
Моя юлюблена цитата, що дуже підходить як до бізнесу,так і до решти.
Я не терпел поражений. Я просто нашёл 10 000 способов, которые не работают. © Томас Эдисон
Востаннє редагувалось 12 жовтня 2013, 16:20 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
Відкриття комісійного магазину( для власників вільних орендних площ!) ...100-150 квадратів з перспективою розширення!... На даний час в Чернівцях працює декілька комісійних магазинів так зв. "сімейного" чи скоріше сказати - "міні"-комісійних : вул.Червоноармійська(ринок Центральний, на 2-му поверсі), на ринку на Ентузіастів (2-й вхід), на зупинці навпроти Рівненської. Кожен з магазинів переповнений товаром...деякі вже відмовляються від взяття на реалізацію... Також цю нішу доповнюють "комісійні" від ломбардів... такий розташований поблизу Червоноармійського ринку( від "Скарбниці") та на Головній (поблизу Укрексімбанку та Надра)... Крім того "Техніка б/у з Європи" чудово розбавляє цей напрямок (Калинівський р-к,"гуманітарка" на Ентузіастів, на Винниченко біля "Чернівцігаз"...)... Про магазини "секонду" та надто дешевих "нових"китайців по 100-200-300грн. не писатиму, вони і так вже заполонили місто...superNick писав:Таких сайтів є тисячі. Цікавить свіжа, жива думка.
Місто потребує масштабного комісійного магазину, де б чернівчани мали змогу здати на продаж речі починаючи від дитячої коляски ... і до холодильника(телевізора) комплексно! Виїзд оцінювача на дім та допомога в транспортуванні збільшить привабливість в рази...Ну і як складова - обов"язково сайт комісійного магазину... Адже в багатьох вдома є річ...техніка в пристойному стані, яка б комусь ще прослужила...а так займає тільки місце...і викинути та віддати - жаль....Також у деяких підприємців є " багаторічні залишки" з яких би вони витягнули хоч якість кошти здавши під реалізацію...
Ну щось типу такої ідеї... Пишіть свою думку, своє бачення, критикуйте, доповнюйте...
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Для початку - потрібно мати таке приміщення ;)Astronom писав:Відкриття комісійного магазину( для власників вільних орендних площ!) ...100-150 квадратів
Далі - цікавіше... Таке приміщення- магазин в нормальному місці можно здати за 1000 - 1500 $. Отже, якщо вести там бізнес - потрібно заробляти більше.
Рішаєм задачку:
Відсоток, який бере комісійний магазин - десь на рівні 15 - 20%. Тобто, якщо в день торгувати хоча б на 1000грн - ми заробим грязними 200 грн, бо потрібно ще заплатити з/п продавцеві, за світло, податок...
Заробітня плата 2 - 3 працівників, податок, комунальні платежі, ще щось ;) - складе не менше 8000 - 10000грн.
Отже:
200грн х 30 днів = 6000грн (заробіток грязними)
8000 - 1000грн - витрати
Заробіток = мінус 2000 - 4000 грн
Отже - ми залишились винні, при наявності власного магазину!
Щоб заробляти більше, чим отримувати від здачі в оренду такого приміщення - потрібно в день торгувати не менше 5000грн!
З приводу свого магазину. В нас в місті все ну дуже запущено. Знаю людей які мають фабрики з пошиття одягу, але не можуть в нас його продавати, в Чернівцях іде максимум в свою точку на базарі. А як правило вся продукція іде в чужі магазини за межами міста, або (якщо реально багаті люди) то в свої магазини, але знову ж таки не в Чернівцях. Не знаю нікого хто має свій магазин з своєю продукцією в нас в місті. Навіть та ж Трембіта починає продавати чужі товари в своїх магазинах.
Комісійні магазини тільки здаються такими привабливими. Повірте в них не підуть, ті хто хоче купити б/у ті підуть в секонд і куплять "європейське", а ті хто не ходить в секонди той і в комісійний не піде. superNick все вірно порахував, там будуть ще перевірки і інші не передбачені видатки.
Зараз мало є речей на яких можна реально заробити і якщо є такі речі, то повірте ніхто не скаже це відкрито. Знаю галузі про які розказували історії, що там такі гроші заробляють, копійки вклав і все ти в шоколаді, люди ломанулись і всі разом круто пролітають. Прибутки звісно є, але доводиться пахати як лосю і маєш ті самі гроші як колись коли пахав на дядю, а він продавав. В результаті отримав зайвий гімор, ті самі прибутки, але вже супер бізнесмен, бо сам на себе робиш.
Тому варто все дуже добре прораховувати і оцінювати свої можливості реально, адже багато тем будуть цікавими виключно при вкладені доволі великих сум. А от чи оцінить потім інвестор ваші потуги велике запитання. Як правило коли підприємство починає давати прибуток, то одразу починаються розборки хто що вклав і чий вклад суттєвіший.
Комісійні магазини тільки здаються такими привабливими. Повірте в них не підуть, ті хто хоче купити б/у ті підуть в секонд і куплять "європейське", а ті хто не ходить в секонди той і в комісійний не піде. superNick все вірно порахував, там будуть ще перевірки і інші не передбачені видатки.
Зараз мало є речей на яких можна реально заробити і якщо є такі речі, то повірте ніхто не скаже це відкрито. Знаю галузі про які розказували історії, що там такі гроші заробляють, копійки вклав і все ти в шоколаді, люди ломанулись і всі разом круто пролітають. Прибутки звісно є, але доводиться пахати як лосю і маєш ті самі гроші як колись коли пахав на дядю, а він продавав. В результаті отримав зайвий гімор, ті самі прибутки, але вже супер бізнесмен, бо сам на себе робиш.
Тому варто все дуже добре прораховувати і оцінювати свої можливості реально, адже багато тем будуть цікавими виключно при вкладені доволі великих сум. А от чи оцінить потім інвестор ваші потуги велике запитання. Як правило коли підприємство починає давати прибуток, то одразу починаються розборки хто що вклав і чий вклад суттєвіший.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
або з рентабільністю 100-200% Що і робялть на секонді.superNick писав:Щоб заробляти більше, чим отримувати від здачі в оренду такого приміщення - потрібно в день торгувати не менше 5000грн!
Хоч ні,
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Банкети, фуршети, конференції, обіди, сніданки, вечері...тематичні вечірки, романтичні зустрічі...
Організаторам спеціальні умови, при необхідності оформлення усіх офіційних документів.
Ресторан AllureInn, кафе Кофітель.
Поселення у готелі індивідуальне та групове, відповідно знижки. Номер для молодих (номер люкс еліт з двох кімнат, ванна з гідромасажем, святкове оформлення від закладу ).
Фотосесії у номерах та інших приміщеннях готелю.
До вас їде поважний гість? Поселіть його у найкращому готелі Чернівців!
Готель AllureInn, Центральна Площа, 6.
Незабаром акційні пропозиції.
Організаторам спеціальні умови, при необхідності оформлення усіх офіційних документів.
Ресторан AllureInn, кафе Кофітель.
Поселення у готелі індивідуальне та групове, відповідно знижки. Номер для молодих (номер люкс еліт з двох кімнат, ванна з гідромасажем, святкове оформлення від закладу ).
Фотосесії у номерах та інших приміщеннях готелю.
До вас їде поважний гість? Поселіть його у найкращому готелі Чернівців!
Готель AllureInn, Центральна Площа, 6.
Незабаром акційні пропозиції.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Хорошую идею лучше выложить пусть её украдут ... нежели она так и утопнет не будучи реализованной никогда ... !
Посему я не понимаю опасения людей которые боятся выкладывать и рассказывать какие либо идеи ... . Точнее понимаю ... , но точно не разделяю идею о том что идеи нужно скрывать ... , тем более в месте где явно можно будет проследить кто и чего автор на самом деле ... !
Посему я не понимаю опасения людей которые боятся выкладывать и рассказывать какие либо идеи ... . Точнее понимаю ... , но точно не разделяю идею о том что идеи нужно скрывать ... , тем более в месте где явно можно будет проследить кто и чего автор на самом деле ... !