Жахливі дороги, давайте будемо боротись з ямами на них
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
Re: Жахливі дороги, давайте будемо боротись з ямами на них
тогда предлагаю запросы делать на уже сделанные дороги и почему так рано они вышли из строя :)
- advanced member
- Поважний користувач
Абсолютно не повязані речі, протокол складається на відповідальних посадових осіб, по статті 140 коап http://auto.meta.ua/autolaw/kuoap/a140/Знову ж таки ДАІ не складе протокол, так як немає порушення ПДР.
Все таки юридична підкованість важливо!
При наявності невиконаних приписів, виграти справу, думаю, буде набагато легше. http://www.gas.lviv.ua/ua/1160/pryklad- ... odoru.htmlСкладе припис на усунення недоліків.
Впевнений шо сенсу більше ніж від перекриття дороги, хоча кожному своє.вже маю пару відповідей на запити в ДАІ і міськ раду в яких є вагон слів, а сенсу нуль...
Користуючись нагодою, ніхто не знає хто зараз контролює відновлення дорожнього покриття на міжбудинкових проїздах? Хочу тепломережу нагнути, напартачили і зникли.
electron +1000
З цією писаниною, получиться як в анекдоті:
-Мне воинкомат письмо прислал!
-и что? Идешь в армию?
-Нет, веду активную переписку!
Листи, акти, письмові звернення... це все дуже добре, й правильно, але в правовій державі. Хоча я впевненний, що і в нашій також можна довести свою правоту, ось тільки скільки це буде займати часу, нервів, біганини й коштів? Нажаль довго й багато, а Ви й далі будете іздити тією розбитою на гів-о дорогою.
Пока жареныйй петух не клюнет... то наші дороги робити не будуть. В ролі "смаженого півня",нажаль потрібно виступати нам-небайдужим, патріотам, активістам і
!!!
Я за те, щоб перекривати рух. А пожежників, швидку й доярок які спішать на вечірню дійку, пропускати зеленим коридором :D
Я що зміг те й зробив - створив тему, розвішував по місту об'яви, робив розсилку в однокласниках... Але нажаль прийшло двоє
З цією писаниною, получиться як в анекдоті:
-Мне воинкомат письмо прислал!
-и что? Идешь в армию?
-Нет, веду активную переписку!
Листи, акти, письмові звернення... це все дуже добре, й правильно, але в правовій державі. Хоча я впевненний, що і в нашій також можна довести свою правоту, ось тільки скільки це буде займати часу, нервів, біганини й коштів? Нажаль довго й багато, а Ви й далі будете іздити тією розбитою на гів-о дорогою.
Пока жареныйй петух не клюнет... то наші дороги робити не будуть. В ролі "смаженого півня",нажаль потрібно виступати нам-небайдужим, патріотам, активістам і
Я за те, щоб перекривати рух. А пожежників, швидку й доярок які спішать на вечірню дійку, пропускати зеленим коридором :D
Я що зміг те й зробив - створив тему, розвішував по місту об'яви, робив розсилку в однокласниках... Але нажаль прийшло двоє
Востаннє редагувалось 04 червня 2013, 16:36 користувачем Drathaar, всього редагувалось 1 раз.
- advanced member
- Поважний користувач
Расскажу случай, который мне поведал знакомый с села Магала - они селом скинулись и сделали дорогу, так приехало новоселицкое дорожное управление и наехало на организаторов за то что дорогу отремонтировали без разрешения и без лицензий, помоему.
Або так. Ми відремонтували фасад будинку за свої кошти. А через місяць прийшли з ЖЕКу переміряли і списали матеріали

Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.