В неті? Там доставка майже як ціна зажимів, я вже знайшов в місті за 45-50 грн, але немає часу піти і купити, але до "відкриття сезону" судака, не кажучи про щуку далеко.Tweak писав:electron, на розетке.
рыбацкие магазины
Re: рыбацкие магазины
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Уже давно не ходил по магазинам рибацким, но нужно закупиться на круглую сумму.
Кто знает где есть хороший выбор дорогих вещей? Нужны удилища карповые 3 секции (стекловолокно или карбон) + несколько катушек около 300 грн за штуку (5 подшипников) + акессуары по мелочи.
Кто знает где есть хороший выбор дорогих вещей? Нужны удилища карповые 3 секции (стекловолокно или карбон) + несколько катушек около 300 грн за штуку (5 подшипников) + акессуары по мелочи.
Це не дуже вже і дорогі снасті. Катушку з бейтранером за 300 не знаю чи нормальну знайдете. Я вже писав що непогано карповий напрям риболовлі представлений на 8 площадці калинки. Пару днів назад був в їхньому магазині на Кармелюка, теж купа карпових аксесуарів, від вудилищ, катушок, лісок, кормаків і до крісел і розкладушок. По цінам дешевше було у Валерія в 4 секторі.
То Tweak
У Гандабуры(восьмой сектор, Кармелюка, Комарова) дороже выйдет.
Ищи Валеру на болоте( 4 сектор). Если хочешь еще дешевле - за 1 хорошую бут. пива подведу тебя к нему, будешь постоянно все покупать по оптовым ценам. Хоть сегодня, если хочешь, т.к. буду у него, но до обеда - в 16:00 еду на Днестр.electron писав: По цінам дешевше було у Валерія в 4 секторі.
У Гандабуры(восьмой сектор, Кармелюка, Комарова) дороже выйдет.
Востаннє редагувалось 07 червня 2013, 08:45 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

На Кармелюка магазин знаходиться в новобудові. Якщо їхати від Миргородської в сторону Нововінницької (9, 26, 20 30, 31 маршрути) то зліва є пару пятиповерхівок, магазин в кінці першої, там ще надувний човен стоїть. Чим там добре що багато чого викладено, якщо щось забув то можна побачити і згадати. Я в них собі брав Тіку Спортеру 4000 тільки у них була в наявності на той момент.
Але у Валерія на 4 секторі дешевше. Наприклад катушка Заубер (старий) точно не памятаю, але на 50-70 грн дешевше, яка різниця в ціні на новий Заубер не знаю так як в Гандабури її не було, тому купив в Валерія. Човен був майже на сотню дешевше ніж на базарі, але потрібно було чекати, тому я купив в іншому місці.
Але у Валерія на 4 секторі дешевше. Наприклад катушка Заубер (старий) точно не памятаю, але на 50-70 грн дешевше, яка різниця в ціні на новий Заубер не знаю так як в Гандабури її не було, тому купив в Валерія. Човен був майже на сотню дешевше ніж на базарі, але потрібно було чекати, тому я купив в іншому місці.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Doxtar, ненавижу по Калинке ходить (((
electron, знаю где это, просто сначала думал о Кармелюка, которая идет от Винниченка до ментовки ))
electron, знаю где это, просто сначала думал о Кармелюка, которая идет от Винниченка до ментовки ))
Что ловить будешь, где ловить, на сколько человек, планируется покупка мотора в будущем или нет?Kisel писав:а на что прикажете смотреть в первую очередь при выборе лодки? у кого есть??
я присмотрел здесь по объявлениям и даже есть отличные варианты б/у, но не хочется облажаться, по этому помогите советом)
Надо ответить на эти вопросы сначала, тогда помогу.
Востаннє редагувалось 26 лютого 2014, 11:06 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........

Віталій вірно сказав. Визначтесь з розміром, з наявністтю-відсутністтю мотора і тд.Kisel писав:а на что прикажете смотреть в первую очередь при выборе лодки? у кого есть??
я присмотрел здесь по объявлениям и даже есть отличные варианты б/у, но не хочется облажаться, по этому помогите советом)
В мене гребний човен без мотора. З мотором купа гімору з реєстрацією човна, сідоцтвом на право керувати човном, і іншими макументами. Плюс мені мотор наф не потрібен. Ляща і судака можна без мотора ловити.
Якщо будете купувати, то поцікавтесь які макументи дають. Договір купівлі-продажу, сертифікат маломірного плвзасобу і тд. З ними легше потім продати.
Розмір більше 250 см потрібно реєструвати, платити податки щороку.
В мене сланевий човен, слань я викинув, вдома і з собюою не вожу. А от якщо планується ехолот, то можна подивитись на човни з накладним транцем. Щоб потім не видумовувати як трандюсер кріпити.
Діаметр балону, дуже важливий параметр, є човни в яких при завантаженні пари чоловік, залишається всього 10-15 см від верху балонів до води і при вітрі-хвилі є шанс черпати воду.
Бажано мати леєр по борту. Я за нього чіпляю якір, садок чи кукан. ПРивальний брус це понти які тільки збільшують вагу човна при транспортуванні.
Конструкція уключин, шоб не приклеєні полоски гуми з дірками, а нормальні з шарнірами.
Сідушки я викинув одразу, купив собі надувну, вона на порядок краще.
Це все що поки згадав виходячи з власного досвіду експлуатації свого човна.
Я юзав два Барка 220 знайомого і 260 свій по них можу сказати, а на борту Колібрі не бував ;)Kisel писав:всем спасибо! сейчас навряд все распишу, но обсудили всё это на работе и ребята говорят посмотреть в сторону Колибри. кто-то слышал о них/юзал?
Згадав ще один момент. Беріть світлий човен, в ідеалі білий. Він не так нагрівається і тому в спеку не потрібно приспускати балони, щоб їх не роздуло. Якщо зелений, то є світло і темно зелені, краще брати світло зелений. В мене темний, гріється він не кисло.
Востаннє редагувалось 04 березня 2014, 11:57 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.