Паршиві Чернівці

Вільне спілкування
rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 134 рази

Re: Паршиві Чернівці

Повідомлення rrp1 » 28 квітня 2023, 21:10

zepellin писав:
28 квітня 2023, 11:22
В одной из черновицких групп:

Хотів дізнатися, чи хтось стикався із ситуацією на вул. Зелена. Від недавна встановлено знак 3.34 «Зупинка заборонена». Вчора два інспектора, один із них, номер посвідчення 3735, із дуже гарним настроєм та посмішкою виписував всім штрафи. Все б було нормально, але є одне але, як то кажуть. Штрафували автомобілі не на проїжджій частині дороги. Обґрунтовуючи це прогалиною в законодавстві, а саме що «знак розповсюджує свою дію на всю сторону дороги, на якій він знаходиться». А дорога включає і прилеглу територію.
Отже, всі хто 30 років працюють на підприємствах, в промисловій зоні, вздовж вул. Зелена і паркують автомобілі на прилеглій території біля будівель, де вони працюють отримали штрафи. Нікого не хвилює, що для пішоходів є більше 2ох метрів для проходу, також нікого не цікавить, як клієнти підприємств мають здійснювати загрузку-вигрузку продукції. Найближче місце, де можна зупинитися, не ближче 500 м.
Ба більше того! Біля ангару владою була облаштована парковка, витрачені значні кошти на її облаштування. І от зараз вирішили, що вона не є рентабельна. Паркування стало на парковці безкоштовне, хоча не на довго. Так як встановили знаки на всій вулиці Зелена, то штрафи виписали всім, хто стояв на «безкоштовній» парковці, яку побудувало місто за кошти жителів міста. Штраф за парковку на парковці!
Хтось може пояснити таку ситуацію? Зараз йде війна, важкі умови для бізнесу. Намагаємося зберігати робочі місця, допомагати нашим воїнам, а влада займається відвертим рекетом. Ще й набрали на роботу людей, які відчули «владу» і із задоволенням займаються відвертим абсурдом.
Раніше знак "зупинка заборонена" був лише на розі Кишинівської та зеленої й виходило як би не дозволялося паркуватися вздовж кладовища, але якщо повертати з Лубеньської то там знаку не було й у цему випадку можливо було паркуватися безкоштовно, штрафували лише машини які були повернуті у сторону Калинівської, а тепер ті знаки на кожному куті, виходить для безкоштовного паркування прийдеться вже більше пройти пішки, найближче місце на Лубеньської

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 05 травня 2023, 09:05

Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 14 червня 2023, 16:59

Вот ге знаю, это норм или не очень?
Вкладення
Screenshot_2023-06-14-16-50-40-461_org.telegram.messenger.jpg
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 14 червня 2023, 20:26

zepellin писав:
14 червня 2023, 16:59
Вот ге знаю, это норм или не очень?
А о чём вопрос?
Типа военную снарягу продают?
Ну так это ж из Дании?( написано)
Или задорого продают?(
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 14 червня 2023, 20:43

Я тоже не понял суть вопроса.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 14 червня 2023, 22:35

Спасибо, гуры пояснили, что это нормально.
Прост, с аптечками немецкими была тема в интернете, вот и возник вопрос.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 15 червня 2023, 10:06

zepellin писав:
14 червня 2023, 22:33
Я ж тобі не ставлю такі запитання під кожним другим твоїм постом;)
я не пишу 0ві пости!!!
поміняй дурь :-D
Зображення

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 638 разів
Подякували: 1769 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 22 червня 2023, 23:52

там сегодня еще большой кусок стены отвалился. думаю в течении полугода уйдет полностью несущая стена и по сути дом всё

«Ця стіна у будь-який момент може впасти»: міськрада хоче відремонтувати аварійний будинок у центрі Чернівців

Чернівецька міська рада планує відремонтувати аварійний будинок на вулиці Руській, 6.

Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк.

"Ми провели обстеження будинку і маємо технічне заключення. Експерти вважають, що будинок необхідно розбирати до першого поверху і робити капітальний ремонт. Але цей будинок є пам’яткою архітектури місцевого значення, тому йдеться про реставраційний ремонт. Хоча ми займаємося тим, щоб зняти статус пам’ятки з цієї будівлі і це нам спростить капітальний ремонт", - пояснив Василь Зазуляк.

У будинку на другому поверсі живе дві сім’ї, а на першому поверсі — комерційні приміщення. Ми з усіма неодноразаво спілкувалися, але вони не погоджуються брати участь у співфінансуванні ремонту. На третьому поверсі – комунальні приміщення міської ради.
Мешканцям однієї з квартир модуть запропонують житло на обмін, щоб вони звільнили квартиру.

"Щодо мешканців, то вони відмовляються виїжджати на період ремонтних робіт. Там одна квартира приватизована, одна - комунальна. І, можливо, міська рада у судовому порядку виселить мешканців комунальної квартири у маневровий фонд. А мешканцям приватизованої квартири, можливо, запропонують житло на обмін", - сказав Василь Зазуляк.

Однією з причин руйнації будинку називають додаткове встановлення вікон на задній стіні будинку багато років тому.

"Під час робіт не було дотримано технологій і це вплинуло на будівлю. Ця стіна у будь-який момент може впасти. Проблема з цим будинком з часом може перерости у трагедію. Саме тому, що у будинку є частка комунальних приміщень, ми можемо розробляти проектно-кошторисну документацію ремонту будинку. Щодо співфінансування, то ми не віримо, що люди зможуть це зробити. А підприємці, які мають приміщення у будинку на першому поверсі, теж відмовляються співпрацювати. Вони вважають, що їм нічого не загрожує", - розповів посадовець.

У міській раді не називають наразі ні терміну ремонту, ні його суми. Найближчим часом планують профінансувати розроблення проектної документації. На це, за словами Василя Зазуляка, піде приблизно пів року.

Раніше "Молодий буковинець" писав про цей аварійний будинок у центрі Чернівців. Йшлося про те, що будинок обвалюється, а ремонтувати нікому. Тоді у міській раді пояснили, що відремонтувати цей будинок не можуть, бо це потрібно робити за програмою співфінансування.

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 351 раз
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 03 липня 2023, 21:42

Де найгірші дороги в Україні? ...ну ви вже зрозуміли.

Зображення
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 03 липня 2023, 21:55

Дід Панас писав:
03 липня 2023, 21:42
Де найгірші дороги в Україні? ...ну ви вже зрозуміли.

Зображення
Если опрос про город , то все понятно.
Почти 30 лет в городе ничего не делали. И только за последние пару лет кое что начало меняться.
Основная боль это конечно Головна.
Но это основная артерия города.
Надеюсь и её ещё придумают как и сделают.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”