Мне не надо.
Я за ЧТУ переживаю.
Сам плачу через п24.
А банку по большому счёту тут пофиг.
Нет и нет.
Мне не надо.
Я вже писав тут, я не користуюся взагалі кредитними картами. Ну, до цього часу, як мінімум не користуюся. Дебетова чорна карта.
У меня тоже чёрная.Vov4ik писав: ↑16 лютого 2023, 07:32Я вже писав тут, я не користуюся взагалі кредитними картами. Ну, до цього часу, як мінімум не користуюся. Дебетова чорна карта.
Кредитний ліміт, який вони всім роздавали при відкритті рахунку, був примусово закритий мною на той час. Теж не варіант. Да і якщо б в рахунок кредиту, то з того рахунку б списалося і залишилося ,,кредитна сума - ,,умовних 3к₴,,"... А там, червоними цифрами відображалося ,,-3к₴"
Бляха ...ну от для чого ви мене зранку нервуєте?
Самий був здивований. Того і подумав перший раз, коли таке сталося, що вони щось провтикали і речі їдуть нашару. Бо по трекеру товар бився, що в дорозі. Получається, при першій оплаті за товар, вони гроші знімають, а потім через певний час їх повертають. Получається, в цей момент вони і перевіряють твою платоспроможність. І, вже, коли товар доїжджає до якоїсь певної точки, вони остаточно списують кошти. А от, якщо при першій оплаті не хватає коштів на карті, тоді транза не підтверджується.
ну ...возможно с монобанком всякое бывает , у меня такого не было .Vov4ik писав: ↑16 лютого 2023, 10:45Самий був здивований. Того і подумав перший раз, коли таке сталося, що вони щось провтикали і речі їдуть нашару. Бо по трекеру товар бився, що в дорозі. Получається, при першій оплаті за товар, вони гроші знімають, а потім через певний час їх повертають. Получається, в цей момент вони і перевіряють твою платоспроможність. І, вже, коли товар доїжджає до якоїсь певної точки, вони остаточно списують кошти. А от, якщо при першій оплаті не хватає коштів на карті, тоді транза не підтверджується.
Якось так працює reebok.us
еще раз перечитал твой пост внимательней.Vov4ik писав: ↑15 лютого 2023, 22:22Думаю, піде в мінус.
У мене таке було із замовлення кросів на рібок.юса.....бабки зняло, потім поки товар їхав на проміжний склад, гроші повернули на карту, я з радості, що кроси їдуть нашару, витратив на щось інше.
Приїхали кроси на склад, ну і на карті утворився мінус. Десь біля 3к₴. До речі, це був монобанк.
Там нема непонятки. Вони так працюють. Знімають, потім товар відправляється з їх магазину на проміжний склад і у цей час кошти повертаються тобі на карту знову. Так відбувається завжди. І коли товар вже є ,,на якісь умовній точці,, (я не знаю, якій), кошти остаточно списують ся з карти. Така система, це не глюк. Просто я перший раз подумав, коли з цим стикнувся, що глюк, тому і використав ті кошти, тому і пішов у мінус. Потім робив це вже спецом, якщо потрібно було грошей, в той момент . Тобто, вони повертаються і НЕ ЗАМОРОЖУЮТЬСЯ, ЦЯ СУМА, ти можеш з ними робити, що хочеш. Ще раз ПИШУ, це не глюк, це не випадок, так працює система. Як мінімум у 21 році так працювала. Я разів зо три так робив (ЗАХОДИВ У МІНУС). Як б себе повів монобанк, якщо б я не закрив борг, яне знаю. Я не питався у них і все закривав у той ж день.Master писав: ↑16 лютого 2023, 11:00еще раз перечитал твой пост внимательней.
у тебя там совсем другая история!
"бабки зняло, потім поки товар їхав на проміжний склад, гроші повернули на карту"
то есть деньги сняло в тот момент пока они там были!
потом была какая то непонятка и в всязи с этим карта ушла в минус.
но тут (валидаторы в тролейбусах) совсем другая история!
так что твой пример неуместен.