Оплата проезда через EasyPay
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: Оплата проезда через EasyPay
На сегодня приват вернул мне на карту уже около 100 грн.
Так что проезд за пол цены это реальность.
Так что проезд за пол цены это реальность.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
Сьогодні на маршрут №34 виїхали сучасні низькопідлогові автобуси марки “Mercedes-Benz”.
⠀
Маршрут №34 був одним із проблемних: погане обслуговування, недотримання графіку та регулярності руху транспорту, і як наслідок - довге очікування на зупинках. Тому угоду з приватним перевізником ми розірвали, а сам маршрут обслуговуватиме Чернівецьке тролейбусне управління.
⠀
Всі автобуси обладнані автоматичною системою підрахунку пасажирів, валідаторами та вміщують до 85 осіб, і що головне - якісно надаватимуть послуги перевезення. Транспорт курсує від мікрорайону Гравітон до гіпермаркету "Ашан" на вулиці Хотинській.
⠀
Маршрут №34 був одним із проблемних: погане обслуговування, недотримання графіку та регулярності руху транспорту, і як наслідок - довге очікування на зупинках. Тому угоду з приватним перевізником ми розірвали, а сам маршрут обслуговуватиме Чернівецьке тролейбусне управління.
⠀
Всі автобуси обладнані автоматичною системою підрахунку пасажирів, валідаторами та вміщують до 85 осіб, і що головне - якісно надаватимуть послуги перевезення. Транспорт курсує від мікрорайону Гравітон до гіпермаркету "Ашан" на вулиці Хотинській.
- Master
- Легенда Форуму
По валідатору на кожні двері – те, чого ми прагнемо, адже платити за проїзд має бути зручно. Саме тому вже встановили 113 валідаторів в комунальному транспорті.
Нові валідатори доступні та легкі у користуванні, а процес оплати займає лічені секунди. Вони не видають друкований квиток, втім, за необхідності, контролери можуть перевірити факт оплати через свої робочі термінали.
Не нехтуйте оплатою: кожен ваш платіж допомагає нам модернізувати та оптимізувати роботу комунального транспорту. #СпільнимиЗусиллями
Нові валідатори доступні та легкі у користуванні, а процес оплати займає лічені секунди. Вони не видають друкований квиток, втім, за необхідності, контролери можуть перевірити факт оплати через свої робочі термінали.
Не нехтуйте оплатою: кожен ваш платіж допомагає нам модернізувати та оптимізувати роботу комунального транспорту. #СпільнимиЗусиллями
- Master
- Легенда Форуму
КП "Чернівецьке тролейбусне управління"
17 январь в 11:55 ·
Всі 26 871 учнівських транспортних карток передано в управління освіти Чернівецької міської ради.
Учні продовжують отримувати свої картки та вже активно користуються ними в електротранспорті.
Нагадаємо про правила користування транспортною карткою “Учнівська”.
Валідація. Обов’язково піднесіть свою транспортну картку до валідатора та дочекайтеся звукового сигналу. Валідуйте свою картку щоразу при поїздці в тролейбусі.
Контроль. На вимогу контролера пред'явіть свій учнівський квиток, з метою перевірки власника транспортної картки.
Термін дії. Транспортна картка “Учнівська” діє тільки в електротранспорті. Вона гарантує безоплатні та цілорічні поїздки школярам. В автобусах учні їздять з 50% знижкою, крім вихідних та святкових днів.
----------------------------------------
Нам добавили ще один спосіб оплати за проїзд, кожен може обрати зручний для себе.
По суті картка коштує 30 грн. Вона поповнено вже на 170 грн, тому загальна вартість при першій покупці складає 200 грн.
Користуватися легко- потрібно просто прикласти до валідатора і все.
Показує баланс на валідаторі.
На зупинці хлопці сказали, що поповнити можна в терміналі Ibox.
Хочу сказати, що картка класна штука для тих, хто постійно їздить в транспорті і не має картки привата чи не хоче взагалі користуватися Qr кодом, а готівку можна закинути на картку і їздити)
17 январь в 11:55 ·
Всі 26 871 учнівських транспортних карток передано в управління освіти Чернівецької міської ради.
----------------------------------------
Нам добавили ще один спосіб оплати за проїзд, кожен може обрати зручний для себе.
По суті картка коштує 30 грн. Вона поповнено вже на 170 грн, тому загальна вартість при першій покупці складає 200 грн.
Користуватися легко- потрібно просто прикласти до валідатора і все.
Показує баланс на валідаторі.
На зупинці хлопці сказали, що поповнити можна в терміналі Ibox.
Хочу сказати, що картка класна штука для тих, хто постійно їздить в транспорті і не має картки привата чи не хоче взагалі користуватися Qr кодом, а готівку можна закинути на картку і їздити)
- Master
- Легенда Форуму
Банківську картку в транспорті завалідували, а кошти не знято?
У випадку відсутності зв’язку з банком валідатори працюють в режимі офлайн. Транзакції фіксуються у системі, а контролери бачать їх при перевірці за допомогою свого POS-терміналу.
Банк списує кошти з банківської картки тоді, коли зв’язок відновиться. Тому зняття коштів може бути пізніше, аніж здійснювалася поїздка.
Крім того, якщо прикладати картку декілька разів до валідатора, відповідно пасажир оплатить двічі за проїзд. Просимо підносити картку до валідатора один раз.
Оплачуйте за проїзд зручно та безпечно!
Но....
А что будет если денег на карте нет ?
У випадку відсутності зв’язку з банком валідатори працюють в режимі офлайн. Транзакції фіксуються у системі, а контролери бачать їх при перевірці за допомогою свого POS-терміналу.
Банк списує кошти з банківської картки тоді, коли зв’язок відновиться. Тому зняття коштів може бути пізніше, аніж здійснювалася поїздка.
Крім того, якщо прикладати картку декілька разів до валідатора, відповідно пасажир оплатить двічі за проїзд. Просимо підносити картку до валідатора один раз.
Оплачуйте за проїзд зручно та безпечно!
Но....
А что будет если денег на карте нет ?
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 964 рази
- Master
- Легенда Форуму
По идее банк просто отклонит эту транзакцию.
И все...
Карта в минус не уйдёт.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Думаю, піде в мінус.
У мене таке було із замовлення кросів на рібок.юса.....бабки зняло, потім поки товар їхав на проміжний склад, гроші повернули на карту, я з радості, що кроси їдуть нашару

Приїхали кроси на склад, ну і на карті утворився мінус. Десь біля 3к₴. До речі, це був монобанк.
- Master
- Легенда Форуму
Если карта дебитовая , то не может быть.Vov4ik писав: ↑15 лютого 2023, 22:22Думаю, піде в мінус.
У мене таке було із замовлення кросів на рібок.юса.....бабки зняло, потім поки товар їхав на проміжний склад, гроші повернули на карту, я з радості, що кроси їдуть нашару, витратив на щось інше.
Приїхали кроси на склад, ну і на карті утворився мінус. Десь біля 3к₴. До речі, це був монобанк.
В моно вероятно был лимит , вот и ушло в минус.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 964 рази
Не варто думати, що в банках сидять дурні і дозволять тобі безкоштовно кататись на тролейбусі.
Отака х...ня, малята