Є МОТОлюбителі на форумі?

Вільне спілкування
skyline
Активіст
Контактна інформація:

Re: Є МОТОлюбителі на форумі?

Повідомлення skyline » 22 червня 2014, 12:27

tarik писав:
Harley Davidson разработал электрический мотоцикл
Я це не розумію....мотоцикл має мати звук чотирьохтактного мотору, ц частотою 2 вихлоппа в секунду...оце справжній звук...а звук електромотора я навіть не сприймаю)))) Хіба що поставити колонки і спеціально включати звук нормального мотора)
Я тоже люблю звук четверки, желательно на полном выхлопе)) Но будущее за електро, и рано или поздно мы все пересядем на них. Там есть свои плюсы, динамика разгона намного круче, а это повеселей любого звука. В моте главное это чувство свободы, когда ты сидишь на открытом куске метала, от каждого твоего движения телом зависит поведение мотоцикла, со временем ты начинаешь его чувствовать как часть себя самого. Попробуй проехаться метров 100 на заднем колесе и звук мота уже будет не на первом месте))
• Маркізи • Перголи • Літні майданчики
• Жалюзі: горизонтальні, вертикальні
• Ролети: тканинні, бамбукові (8 різних систем)
• Ролети захисні, Секційні ворота. Та багато іншого!
(050)984-21-74, (098)8892111.
WWW.SKL.CV.UA

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 56 разів
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 28 червня 2014, 12:54

skyline писав:
tarik писав: Я це не розумію....мотоцикл має мати звук чотирьохтактного мотору, з частотою 2 вихлоппа в секунду...оце справжній звук...а звук електромотора я навіть не сприймаю)))) Хіба що поставити колонки і спеціально включати звук нормального мотора)
Я тоже люблю звук четверки, желательно на полном выхлопе)) Но будущее за електро, и рано или поздно мы все пересядем на них. Там есть свои плюсы, динамика разгона намного круче, а это повеселей любого звука. В моте главное это чувство свободы, когда ты сидишь на открытом куске метала, от каждого твоего движения телом зависит поведение мотоцикла, со временем ты начинаешь его чувствовать как часть себя самого. Попробуй проехаться метров 100 на заднем колесе и звук мота уже будет не на первом месте))
Хтось любить динамічний розгін, а хтось не спіша проїхатися під чудовий звук вихлопу) Тому я спорт байки і не люблю)) тільки чопери, тільки хардкор)))))

Хоча враховуючи розвиток технологій і ціни на бензин, все ж таки в цьому шось є))))
Востаннє редагувалось 23 червня 2014, 01:11 користувачем tarik, всього редагувалось 2 разів.

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 242 рази

Повідомлення Jillian » 29 червня 2014, 20:49

Писал уже в теме "Транспорт куплю", но все же рискну спросить здесь. Ребята, если кто знает, может где-то еще продается "Днепр" с коляской за адекватную цену? Буду очень благодарен. *hi*
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 04 липня 2014, 12:23

Jillian писав:Писал уже в теме "Транспорт куплю", но все же рискну спросить здесь. Ребята, если кто знает, может где-то еще продается "Днепр" с коляской за адекватную цену? Буду очень благодарен. *hi*
в знайомого була МТшка, правда не знаю чи з каляскою, мотор після кап ремонту але після того вже 3 роки ні разу ще не їхав. Запитаю чи ще є і відпишу.

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 19 липня 2014, 20:17

удалил
Востаннє редагувалось 08 листопада 2014, 13:02 користувачем STREPS, всього редагувалось 1 раз.

RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1824 рази
Подякували: 427 разів
Контактна інформація:

Повідомлення RJ_STARiy » 22 липня 2014, 23:31

phpBB [video]

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 23 липня 2014, 02:18

RJ_STARiy писав:
phpBB [video]
наступні 90 % все не так))

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 01 серпня 2014, 20:22

наступні 90 % все не так))
тобто?

FanatRadio
Зацікавлений

Повідомлення FanatRadio » 02 серпня 2014, 10:46

мт не варто брати рідний двигун відстій, для його нормальної роботи потрібно щомісяця робити профілактику, додатково встановити "принудительній" маслонасос і т.д., а поставити інший двигун нереально, по крайній мірі легально.

Maks Gt
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Maks Gt » 12 серпня 2014, 12:02

Продам Дніпро 11, 1990р., сірий, пробіг 12тис., перший власник, масло не бере, свічки міняв раз на рік, коли ним їздив, є куча запчастин, серед яких є майже нові головки, мости, нова ураловська резина, двигун, колеса, і.т.д.
Ціна 5000гр.
Тел. 0993126140

Відповісти

Повернутись до “Балачки”