Я тоже люблю звук четверки, желательно на полном выхлопе)) Но будущее за електро, и рано или поздно мы все пересядем на них. Там есть свои плюсы, динамика разгона намного круче, а это повеселей любого звука. В моте главное это чувство свободы, когда ты сидишь на открытом куске метала, от каждого твоего движения телом зависит поведение мотоцикла, со временем ты начинаешь его чувствовать как часть себя самого. Попробуй проехаться метров 100 на заднем колесе и звук мота уже будет не на первом месте))tarik писав:Я це не розумію....мотоцикл має мати звук чотирьохтактного мотору, ц частотою 2 вихлоппа в секунду...оце справжній звук...а звук електромотора я навіть не сприймаю)))) Хіба що поставити колонки і спеціально включати звук нормального мотора)Harley Davidson разработал электрический мотоцикл
Є МОТОлюбителі на форумі?
- skyline
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: Є МОТОлюбителі на форумі?
• Маркізи • Перголи • Літні майданчики
• Жалюзі: горизонтальні, вертикальні
• Ролети: тканинні, бамбукові (8 різних систем)
• Ролети захисні, Секційні ворота. Та багато іншого!
(050)984-21-74, (098)8892111.
WWW.SKL.CV.UA
• Жалюзі: горизонтальні, вертикальні
• Ролети: тканинні, бамбукові (8 різних систем)
• Ролети захисні, Секційні ворота. Та багато іншого!
(050)984-21-74, (098)8892111.
WWW.SKL.CV.UA
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 56 разів
- Контактна інформація:
Хтось любить динамічний розгін, а хтось не спіша проїхатися під чудовий звук вихлопу) Тому я спорт байки і не люблю)) тільки чопери, тільки хардкор)))))skyline писав:Я тоже люблю звук четверки, желательно на полном выхлопе)) Но будущее за електро, и рано или поздно мы все пересядем на них. Там есть свои плюсы, динамика разгона намного круче, а это повеселей любого звука. В моте главное это чувство свободы, когда ты сидишь на открытом куске метала, от каждого твоего движения телом зависит поведение мотоцикла, со временем ты начинаешь его чувствовать как часть себя самого. Попробуй проехаться метров 100 на заднем колесе и звук мота уже будет не на первом месте))tarik писав: Я це не розумію....мотоцикл має мати звук чотирьохтактного мотору, з частотою 2 вихлоппа в секунду...оце справжній звук...а звук електромотора я навіть не сприймаю)))) Хіба що поставити колонки і спеціально включати звук нормального мотора)
Хоча враховуючи розвиток технологій і ціни на бензин, все ж таки в цьому шось є))))
Востаннє редагувалось 23 червня 2014, 01:11 користувачем tarik, всього редагувалось 2 разів.
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 242 рази
Писал уже в теме "Транспорт куплю", но все же рискну спросить здесь. Ребята, если кто знает, может где-то еще продается "Днепр" с коляской за адекватную цену? Буду очень благодарен.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 56 разів
- Контактна інформація:
в знайомого була МТшка, правда не знаю чи з каляскою, мотор після кап ремонту але після того вже 3 роки ні разу ще не їхав. Запитаю чи ще є і відпишу.Jillian писав:Писал уже в теме "Транспорт куплю", но все же рискну спросить здесь. Ребята, если кто знает, может где-то еще продается "Днепр" с коляской за адекватную цену? Буду очень благодарен.
- FanatRadio
- Зацікавлений
мт не варто брати рідний двигун відстій, для його нормальної роботи потрібно щомісяця робити профілактику, додатково встановити "принудительній" маслонасос і т.д., а поставити інший двигун нереально, по крайній мірі легально.
- Maks Gt
- Активіст
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 7 разів
Продам Дніпро 11, 1990р., сірий, пробіг 12тис., перший власник, масло не бере, свічки міняв раз на рік, коли ним їздив, є куча запчастин, серед яких є майже нові головки, мости, нова ураловська резина, двигун, колеса, і.т.д.
Ціна 5000гр.
Ціна 5000гр.
Тел. 0993126140