с 24 марта такие заявления от Корбана. он тоже не последний человек в Днепре
ВІЙНА
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: ВІЙНА
это город миллионник, пускай там реально 200-300к людей уехало по состоянию на данный момент, но готова ли страна еще к полмиллиона беженцев?(
не говоря уже о том, что это богатый индустриальный город и разрушать там много чего есть.
- Master
- Легенда Форуму
Где то читал что наша область может принять 100 000.
Думаю , что сможем.
ну и начался уже выезд киевлян и других кому уже можно возвращатся назад.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1653 рази
Українська ППО збиватиме військові літаки Росії при спробі потрапити до Придністров’я, - Генштаб ВСУ
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Master
- Легенда Форуму
прикольно другое , можно все сбивать , по тому как по их версии у нас нет ПВО!
а на нет и суда нет.

Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
Розвідка опублікувала лист начальника ракетних військ і артилерії ЗС РФ Михайла Матвєєвського до керівників навчальних центрів.
Матвієвський вимагає заборону відповідати на дзвінки і повідомлення з телефонних номерів з кодами "+375, +380" (Білорусь, Україна).
Якщо, все ж, виклик прийнято, все сказане співрозмовником за визначенням сприймати як брехню і провокацію (незалежно від змісту розмови). Після цього заблокувати номер співрозмовника на своєму телефоні, затим звернутися до оператора мобільної мережі також щодо блокування абонента.
Пропаганда також має включати роз'яснення про "плюси" участі у війні з Україною. А саме про соціальні гарантії і підвищені виплати.
Всі українські та "інші" ресурси оголошуються такими, що розповсюджують фейки і недостовірну інформацію.
Натомість всі військовослужбовці зобов'язуються кожного дня ознайомлюватися зі змістом газети "Красная звезда".
Все це продовжує політику повної інформаційної самоізоляції РФ та впровадження пропаганди на рівні Північної Кореї. Будь-який зовнішній вплив (незалежно від якості та тематики контенту) за визначенням оголошується ворожим.
Матвієвський вимагає заборону відповідати на дзвінки і повідомлення з телефонних номерів з кодами "+375, +380" (Білорусь, Україна).
Якщо, все ж, виклик прийнято, все сказане співрозмовником за визначенням сприймати як брехню і провокацію (незалежно від змісту розмови). Після цього заблокувати номер співрозмовника на своєму телефоні, затим звернутися до оператора мобільної мережі також щодо блокування абонента.
Пропаганда також має включати роз'яснення про "плюси" участі у війні з Україною. А саме про соціальні гарантії і підвищені виплати.
Всі українські та "інші" ресурси оголошуються такими, що розповсюджують фейки і недостовірну інформацію.
Натомість всі військовослужбовці зобов'язуються кожного дня ознайомлюватися зі змістом газети "Красная звезда".
Все це продовжує політику повної інформаційної самоізоляції РФ та впровадження пропаганди на рівні Північної Кореї. Будь-який зовнішній вплив (незалежно від якості та тематики контенту) за визначенням оголошується ворожим.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів