Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
Anjey
Досвідчений
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 70 разів

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення Anjey » 25 лютого 2014, 14:02

Лидер "Правого сектора" встречался с Януковичем 20 февраля
Как утверждает журналист Мустафа Найем, запись о встрече лидера "Правого сектора" Дмитрия Яроша с Януковичем была внесена в журнал посещений в Администрации президента.
Лидер "Правого сектора" Дмитрий Ярош встречался с Виктором Януковичем в день кровавой бойни на Институтской в Киеве 20 февраля. Об этом сообщил на своей странице в "Facebook журналист" Мустафа Найем*, отмечает "Цензор.НЕТ" со ссылкой на УНИАН.
"20 февраля лидер "Правого сектора" встречался с Виктором Януковичем, встреча длилась полтора часа, о чем есть соответствующая запись в журнале посещений в Администрации президента", - написал Найем.
Как пояснил журналист, он написал об этом публично в "Facebook", потому что получить комментарий от самого Яроша сейчас трудно.

Гость
Активіст

Повідомлення Гость » 25 лютого 2014, 14:10

Простите если повторил

phpBB [video]
Настроение улучшилось !

кпп
Зацікавлений

Повідомлення кпп » 25 лютого 2014, 14:13

я бы еще не такое написал в журнале. а чё? вываляем в крови всех.
это херня ничего не доказывающая.

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 25 лютого 2014, 19:05

Янукович вкрав пам’ятку української писемності

Йдеться про "Апостол" Івана Федоріва

25 лютого вночі бійці Самооборони, Правого Сектору та активісти Автомайдану знайшли сховище цінних книг в резиденції Межигір'я. Про це повідомляє журналіст Дмитро Гнап, передає УНІАН.

- Побачене просто шокувало. Янукович примудрився викрасти пам'ятки української писемності. І кинув древню бібліотеку, рятуючись від гніву людей, - пише Гнап.

Зокрема, серед багатьох древніх книг було знайдено "Апостол" Івана Федорова. Це перша українська книга. З неї почалося українське друкарство.

- Вкрасти "Апостол" – все одно, що вкрасти Софійський собор, - стверджує журналіст.

Те, що це оригінал, підтверджується науковою довідкою Музею книги і друкарства України, підписаною заступником директора Л. Хаухою.

Також серед пам'яток українського друкарства в Межигір'ї лежать "Мінея общая" І. Гізеля 1680-го року, "Апостол" М. Сльозки 1654-го року, Євангеліє 1704-го року, та інші безцінні скарби української писемності. Всі з відповідними науковими висновками про оригінал. Ці книги мали знаходитися в сховищах державних музеїв.

Від і До.

П.С. Ну як так? Питається, нафіга козі баян? Невже на пенсії мав займатись літературознавством))

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 25 лютого 2014, 19:08

А вот и помощь финансовая из Европы на подходе.(точнее намечается((точнее договариваются(((точнее показывают намерения о возможности проведения переговоров о возможном намерении оказать помощь))). :)

http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/25/7016253/
:geek:
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 25 лютого 2014, 21:24

phpBB [video]
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 25 лютого 2014, 22:48

Не знаю чи було на форумі, але вспливла ще одна оборутка Мудаковича :twisted:
Китай дав 3 млрд дол на закупівлю в Україні зерна, а Україна відвантажила зерна тільки на 153 млн :shock: я навіть не запитую де решта.... Але на жаль віддавати доведеться нам *protiv*
Китай судитиметься з Україною через невиконання контракту з постачання зерна на $3 млрд.

Китай подав до Лондонського міжнародного арбітражного суду позов до України на відшкодування збитків на суму $3 млрд.

Про це йдеться в повідомленні першого заступника голови комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадія Москаля, передає УНІАН.

Як зазначено в повідомленні, сума в $3 млрд. була надана Державній продовольчо-зерновій корпорації для закупівлі зернових з подальшою їх поставкою в Китай.

"Всупереч домовленостям, Китаю було продано зерна на суму тільки $153 млн.", - йдеться в повідомленні.

При цьому, в обхід домовленостей з Китаєм, але на китайські гроші, за даними Москаля, ДПЗКУ поставила в Ефіопію зернові на $28 млн., в Монако - на $14 млн., до Саудівської Аравії - на $7 млн., Іран - на $24 млн., Кенію - на $11 млн., на Філіппіни - на $1,5 млн., до Швейцарії - на $61,9 млн., в Єгипет - на $26,3 млн. і сирійським повстанцям - на $325 тис..

Посилаючись на митні документи, Москаль повідомляє, що закупівлі зернових в Україні здійснювалися ДПЗКУ як для виконання китайського контракту, а згодом одержувачем зернових ставала не китайська компанія або зазначені нею підприємства.

При цьому китайська компанія-оператор ССЕС, якій, згідно з кредитним договором, українська корпорація повинна була поставляти зерно, отримала тільки 180 тисяч тонн продукції.
Джерело http://espreso.tv/new/2014/02/25/kytay_ ... _na_3_mlrd
Тут більш розлогіше http://economics.unian.ua/agro/889776-k ... d-dol.html
Востаннє редагувалось 25 лютого 2014, 22:52 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 26 лютого 2014, 00:17

22 лютого на території покинутої резиденції колишнього Президента України водолази виловили близько 200 тек з документами, які хтось намагався знищити під час утечі.

До вашої уваги сайт із копіями цих документів.

Національний проект "YanukovychLeaks" http://yanukovychleaks.org/
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Відповісти

Повернутись до “Балачки”