Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки

Вільне спілкування
TwixoGen
Активіст
Дякував (ла): 107 разів
Подякували: 37 разів

Re: Работа в ПОЛЬШЕ - обсуждание

Повідомлення TwixoGen » 20 жовтня 2021, 20:52

Польща більше не топ: заробітчан кличуть на роботу за 3000 євро навіть без освіти
https://gsminfo.com.ua/61995-polshha-bi ... svity.html
Українські заробітчани, які раніше віддавали перевагу найближчому сусіду Польщі, отримали шанс на значно більші заробки. Зокрема все більше вакансій нашим співгромадянам пропонує Німеччина. Середній заробіток трудових мігрантів у цій країні становить 100 тис. грн, тобто понад 3 тис. євро. Причому претендувати на таку зарплатню може навіть працівник без вищої освіти.
Найбільшою популярністю у німців наразі користуються робочі спеціальності: зварювальник, плиточник тощо. Чимало таких пропозицій можна знайти на популярних українських кадрових порталах. За даними сайту для пошуку роботи work.ua, за таку роботу українці можуть отримувати до 140 тис. грн, або близько 4,5 тис. євро.
Три найприбутковіші вакансії для українських заробітчан у Німеччині
Зварювальник – 70-140 тис. грн
Працедавець пропонує кандидатам оформлення робочої візи у Латвії з наступним відрядженням до Німеччини за візою «Van der elst visa». Українцям гарантують оплату всіх витрат на проїзд та оформлення необхідних документів коштом компанії. Житло також буде безкоштовним, із розселенням по двоє працівників у кімнату.
Вимоги:
стаж роботи від 5 років методом 135;
зварювання при напрузі 280-300 Ампер;
сертифікат зварювальника, український або європейський (видають у Харкові).
Зварювальник аргону – 92-117 тис. грн
Робота з металевими конструкціями, трубами тощо.
Умови:
6-денний робочий тиждень;
з ПН по ПТ – робочий день 11 год, СБ – 8 год, НД – вихідний;
робота за трудовим договором;
наявність водійських прав буде плюсом.
Плиточник – 67-100 тис. грн
Працівник буде займатися укладкою клінкерної плитки. Від кандидата вимагається досвід роботи, професійні навички та акуратність.
Умови:
робота на будівництві повний день;
роботодавець забезпечує житлом, робочим одягом та транспортом;
інструменти видаються безпосередньо на робочому місці;
контракт терміном на 6 місяців;
харчування власним коштом (житло обладнане кухнею).

Варто зауважити, що серед працедавців та агентів, які кличуть українців на роботу за кордон, нерідко трапляються й шахраї. Їх ціль – виманити у заробітчанина якомога більше грошей буцімто на оформлення документів, квитки тощо. А отримавши свій куш вони зникають без сліду.

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 20 жовтня 2021, 20:57

Можно смело ехать в Германию так как зп в евро за ту же работу что делаешь в Польше....
И это реально на заводах точно такая же работа как в Польше

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 20 листопада 2023, 15:12

Прийшов час апнути тему та розповісти мінуси тих плюсів, що очікував від Польщі
Давно не писав в цій темі але скажу так, що з кожним днем що я тут (в Польщі) перебуваю, то мені хочеться звідси рванути кудись далі та спробувати інше, щось нове/невідоме/більш надійне....
Так як дуже нас тут дискримінують, ставляться все більше з не повагою, навіть мені особисто приходилось звертатись до юриста з проблемами на роботі, так як поляки дуже дивні "дурні та наївні" (є інформація стосовно їх наївності і дурості в інеті, як їх описують інші країни ЕС)

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 20 листопада 2023, 15:23

TwixoGen писав:
20 листопада 2023, 15:12
Прийшов час апнути тему та розповісти мінуси тих плюсів, що очікував від Польщі
Давно не писав в цій темі але скажу так, що з кожним днем що я тут (в Польщі) перебуваю, то мені хочеться звідси рванути кудись далі та спробувати інше, щось нове/невідоме/більш надійне....
Так як дуже нас тут дискримінують, ставляться все більше з не повагою, навіть мені особисто приходилось звертатись до юриста з проблемами на роботі, так як поляки дуже дивні "дурні та наївні" (є інформація стосовно їх наївності і дурості в інеті, як їх описують інші країни ЕС)
еще не известно какие мы ... если бы к нам так же перли все кому не лень как бы мы на это реагировали... это еще вопрос...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 20 листопада 2023, 15:38

Master писав:
20 листопада 2023, 15:23
еще не известно какие мы ... если бы к нам так же перли все кому не лень как бы мы на это реагировали... это еще вопрос...
Добре там де нас нема, але свое "невдоволення" стосовно Польщі я опишу
В інших країнах ЕС нас так не дискримінують....
Німці наприклад ставляться з повагою більше до українців, так як вони бачать в нас мотивацію/розум/силу працювати. А от поляки нас зневажають за наш розум/креативність/силу вони не хочуть брати "нас" на інші роботи, тобто якщо навіть ти маеш розум та вміння працювати десь на "вищій" посаді, то тільки чують що ти українець, то все "табу"

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 20 листопада 2023, 16:07

TwixoGen писав:
20 листопада 2023, 15:38
Добре там де нас нема, але свое "невдоволення" стосовно Польщі я опишу
В інших країнах ЕС нас так не дискримінують....
Німці наприклад ставляться з повагою більше до українців, так як вони бачать в нас мотивацію/розум/силу працювати. А от поляки нас зневажають за наш розум/креативність/силу вони не хочуть брати "нас" на інші роботи, тобто якщо навіть ти маеш розум та вміння працювати десь на "вищій" посаді, то тільки чують що ти українець, то все "табу"
скорее тут переход из количества в качество , просто наших больше всего в Польше ну и сама по себе Польша по населению меньше той же Германии или Италии , то есть удельный вес наших там гораздо выше!

было бы наших так же и в других странах - как знать что бы там было ... может и похуже.

TwixoGen
Активіст

Повідомлення TwixoGen » 20 листопада 2023, 16:25

Master писав:
20 листопада 2023, 16:07
скорее тут переход из количества в качество , просто наших больше всего в Польше ну и сама по себе Польша по населению меньше той же Германии или Италии , то есть удельный вес наших там гораздо выше!

было бы наших так же и в других странах - как знать что бы там было ... может и похуже.
можливо із-за кількості залежить, але факт залишаеться фактом....
була б можливість, то я б давно перебрався в країну де менше "наших", а так приходиться терпіти знушання та дискримінацію.... але ще не довго - так як обераю іншу країну для "можливо" постійного місця перебування, єдиний мінус в тому, що немаю нігде надійних знайомих, які б допомогли з житлом та адаптуванням в іншій країні без знання мови.
польську знаю середньо, англійська мінімальна

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 20 листопада 2023, 17:02

мои знакомые такие же заробитчане с довоенного периода в польше - в канаду по CUAET переехали. хз, работает ли еще.

не прям шибко довольные, говорят работать надо в разы больше и эффективнее, чем это было на заводе в польше. подумывают, куда дальше ехать, однако вот 3+ месяца уже там и пока только планы о переезде.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 20 листопада 2023, 17:06

kreativ писав:
20 листопада 2023, 17:02
мои знакомые такие же заробитчане с довоенного периода в польше - в канаду по CUAET переехали. хз, работает ли еще.

не прям шибко довольные, говорят работать надо в разы больше и эффективнее, чем это было на заводе в польше. подумывают, куда дальше ехать, однако вот 3+ месяца уже там и пока только планы о переезде.
в соседней теме свежий ролик и про Канаду ...

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 20 листопада 2023, 17:22

Master писав:
20 листопада 2023, 17:06
в соседней теме свежий ролик и про Канаду ...
Я то долго думал чего последние пару месяцев этот Марк у меня в рекомендациях мелькает. А теперь понятно

кстати, видео его особо ни о чем. что масло масляное, что нужно быть за все доброе и против всего плохого, трудиться/радоваться жизни и все будет ок. единственный плюс - украиноязычный контент.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”