Список втраченої репутації Форумчан.
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Список втраченої репутації Форумчан.
як варіант всім підтримати Дельфіна і з дубами в підписі тусити
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Я - точно не дізнаюся. Бо я ще не створив тут теми, завдяки якій я б заробив гроші (наприклад, щось продати) :)Rassel писав:А ти видали свій акаунт і дізнаєшся.AntohaCV писав:Rassel, мені цікаво, які блага можна тут - на інтернет-форумі - залишити заради ідеї?
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Так чомуж деякі тут влаштовують байкоти за ту репутацію, з якої користі з продажу не дістали?AntohaCV писав:
Я - точно не дізнаюся. Бо я ще не створив тут теми, завдяки якій я б заробив гроші (наприклад, щось продати) :)
А щоб дізнатись, то потрібно спробувати і подивитись на це все новими очима. І можливо тоді в підписі буде писатись - не
Всё будет хорошо - я узнавал:) а не все так погано, я знав. :)
Востаннє редагувалось 30 листопада 2012, 16:32 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Нє-нє, перша версія підпису більше подобається :)Rassel писав: Так чомуж деякі тут влаштовують байкоти за ту репутацію, з якої користі з продажу не дістали?
А щоб дізнатись, то потрібно спробувати і подивитись на це все новими очима. І можливо тоді в підписі буде писатись - не
Всё будет хорошо - я узнавал:) а не все так погано, я знав. :)
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
вам таки видать нечем заняться, раз тут каждую минуту отписываете, раз сказали, по моему понятно, но каждый день мусолить одно и то же, как то через чур. Чего только молчание? Голодовку! :D
Никого не хотел обидеть, но в начале тема выглядела - давайте сделаем себе плюсики, в конце темы - если модеры не сделаете, то я буду молчать. Мне кажется общение от вымогательства, тем более не принесущего результатов немного отличается. Извините, что встрял в ваши разборки. Вот только когда говорите о недовольствах к администрации форума - говорите только за себя, а не за всех, а то тут же тема закрывается вами же, и отписать попросту не успевают другие. И еще - 10 человек старожилов - это не "все", правильней было бы сделать голосование человеческое, а уж потом принимать решение, и просить, а не угрожать администрации. А то конца и края нету и эта тема будет в топах еще год. Да и при чем тут Неро?
Костя сам сказал ""репутация не будет восстановлена к сожалению"", все вопросы к нему. Админы то тут при чем? И еще - админы сами себе репутацию в 100 не наклацали, опять же зачем гнать непонятно.
Мир всем
Никого не хотел обидеть, но в начале тема выглядела - давайте сделаем себе плюсики, в конце темы - если модеры не сделаете, то я буду молчать. Мне кажется общение от вымогательства, тем более не принесущего результатов немного отличается. Извините, что встрял в ваши разборки. Вот только когда говорите о недовольствах к администрации форума - говорите только за себя, а не за всех, а то тут же тема закрывается вами же, и отписать попросту не успевают другие. И еще - 10 человек старожилов - это не "все", правильней было бы сделать голосование человеческое, а уж потом принимать решение, и просить, а не угрожать администрации. А то конца и края нету и эта тема будет в топах еще год. Да и при чем тут Неро?
Костя сам сказал ""репутация не будет восстановлена к сожалению"", все вопросы к нему. Админы то тут при чем? И еще - админы сами себе репутацию в 100 не наклацали, опять же зачем гнать непонятно.
Мир всем
Востаннє редагувалось 30 листопада 2012, 16:55 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 2 разів.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Все давно було ясно. По крайній мірі мені. Не бачу і не бічив змісту серйозно ставитись до цього ресурсу, від того часу, коли виникла суперечка з приводу оголошень в газеті, які зливають ріелторам, потім була тема про розділ "робота", де 80% - сміття або МЛМ. Після того як адміни наплювали на думку багатьох людей, сказали мол, заткніться і т.д., я не розумію з чого ви взяли, що хтось щось буде робити для вас, простих користувачів...
Все вірно. Один каже, що батраки-холопи рішили "побунтовать", другий шакалами всіх обізвав, але забув, що донедавно вони ж самі банили всіх підряд навіть за згадування ніку расела. Третій час від часу якісь психоделіричні відео викладає, коли напьеться, чи вколеться. Малий мій випадково нажав на відео, то чуть не всрався. Це адміни?
Шо ви хочете від когось вимагати? Мій батя лікар-психіатр якось випадково зайшов в гілку де була піврічна епопея расел-карамба. Пройшовся по діагоналі. Реально @хуел.
Так, для нас це форум, де нам комфортно і ніхто нікого тут не тримає, правильно. Тільки в 22 роки ще дуже мало досвіду, щоб казати таке людям.))))))))) Він приходить з роками. Адмін чи модератор повинен бути холоднокровною особою, незважаючи на кумівство і знайомства та емоції одинаково відноситись до всіх. ИМХО.
Все вірно. Один каже, що батраки-холопи рішили "побунтовать", другий шакалами всіх обізвав, але забув, що донедавно вони ж самі банили всіх підряд навіть за згадування ніку расела. Третій час від часу якісь психоделіричні відео викладає, коли напьеться, чи вколеться. Малий мій випадково нажав на відео, то чуть не всрався. Це адміни?
Шо ви хочете від когось вимагати? Мій батя лікар-психіатр якось випадково зайшов в гілку де була піврічна епопея расел-карамба. Пройшовся по діагоналі. Реально @хуел.

Так, для нас це форум, де нам комфортно і ніхто нікого тут не тримає, правильно. Тільки в 22 роки ще дуже мало досвіду, щоб казати таке людям.))))))))) Він приходить з роками. Адмін чи модератор повинен бути холоднокровною особою, незважаючи на кумівство і знайомства та емоції одинаково відноситись до всіх. ИМХО.
Востаннє редагувалось 30 листопада 2012, 17:03 користувачем Doxtar, всього редагувалось 4 разів.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.