Рыбалка! Весна 2013

Вільне спілкування
Закрито
youra_redline
Новачок

Re: Рыбалка! Весна 2013

Повідомлення youra_redline » 27 травня 2013, 11:29

В мене укр теликомовского трафика не стане вам відео скинути...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 травня 2013, 12:00

Ну так відверто кажучи то вже така справа, відпускає чи ні. Я наприклад відпускаю тільки голавля на Пруті, люблю його ловити тому хочу зберегти цю рибу ;) А на платниках в нас поки ще немає правила про відпускання риби, тому тут кожен сам вирішує. І до речі я не піду на той платник де є ВЕЛИКА риба, але її потрібно відпускати. І справа не в тому що я жадібний, я рибу не їм, тому мене в гастрономічному сенсі вона не цікавить. Але я на 100000% відсотків впевнений, що на тому ставі власник, або охорона буде ставити сітки, тому нехай спочатку самі власники перестануть займатись браконьєрством на своїх ставках, а потім вже я буду відпускати рибу в надії зловити її ще раз. На даний момент я ще не бачив жодного платника в якому не ставили б сітки...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 27 травня 2013, 12:06

при чому тут браконьєрство? платна рибалка - це просто додатковий дохід. а основний від продажу вирощеної риби. і як її виловлювати без сіток?

youra_redline
Новачок

Повідомлення youra_redline » 27 травня 2013, 13:06

В мене дома її ніхто не їсть...і вона мені просто не потрібна...
А нахрена її забирати додому...і шоб вона мучилась у ванні...(((
Мені всьоровно сітки е чи нема...
Я їду на оддих перш за все...
А не набити садок рибою...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 травня 2013, 16:07

Buxx писав:при чому тут браконьєрство? платна рибалка - це просто додатковий дохід. а основний від продажу вирощеної риби. і як її виловлювати без сіток?
Я кажу про те що принцип впіймав і відпусти ну якось не дуже вяжеться з виловлюванням риби власником і охороною сітками, а також рибалкою підчас нересту яку дозволяє власник. На заході в ставках з таким принципом платної риболовлі власник заробляє не на вилові сіткою, а саме на відпочинку карпятників. От є такий собі став в Костичанах https://maps.google.com.ua/maps?q=%D0%9 ... D1%8C&z=15
щороку восени його приспускають і волоком ловлять рибу. Яку потім продають зхокрема і на Трембіті. Власник ставу брат начальника розкрійного цеху. Продавали доволі багато і немаленької риби, коропа по 2-3 кг товстолоби гарненькі. Тому чи відпускати рибу вирішує кожен сам і я не засуджую тих хто не відпускає. Скажу одразу я за трофеями не їзджу, мені не цікаво чекати день-два на десяток покльовок, я на рибалці доволі рідко тому хочеться вийняти на берег карасиків, а не чекати на монстра.
А от людям таким як youra_redline які відпускають рибу великий респект. *beer*
Востаннє редагувалось 27 травня 2013, 17:13 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 27 травня 2013, 18:09

electron писав: На заході в ставках з таким принципом платної риболовлі власник заробляє не на вилові сіткою, а саме на відпочинку карпятників.
Значить рівень цін там дозволяє на тому заробляти. А якби у нас підняти настільки ціни, то чи багато було б охочих платити?

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 27 травня 2013, 19:14

Buxx писав:
electron писав: На заході в ставках з таким принципом платної риболовлі власник заробляє не на вилові сіткою, а саме на відпочинку карпятників.
Значить рівень цін там дозволяє на тому заробляти. А якби у нас підняти настільки ціни, то чи багато було б охочих платити?
В Україні є такі ставки. Барабой наприклад. Ну і багато інших. Походіть по рибацьких форумах і побачите їх не так вже і мало.
Ви не зрозуміли того що я хочу сказати. Я кажу про те що не варто звинувачувати рибака який забирає додому рибу з платного ставу, він же заплатив за риболовлю і вправі сам вирішувати що робити з уловом, якщо сам власник виловлює її на продаж і дозволяє ловити під час нересту.

youra_redline
Новачок

Повідомлення youra_redline » 27 травня 2013, 19:30

У кожного своя думка...
Но даже деколи мої колегі з мене в шоці...кажуть ти шо дурний...))))
Я вже привик до цого...

Еслі хоч ловити -відпускай!!!

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 27 травня 2013, 22:20

Все относительно. Я видел когда карпов со спичечный коробок в садок бросали и забирали после домой коту, а есть люди которые меньше килограмма карпов отпускают или вообще забирают только одного из улова самого крупного. Отпускать или брать себе дело каждого.

Я готов платить за рыбалку при этом состою в УООР. Плачу каждый год взнос, а может зарыбят хоть одно озеро и дадут возможность половить даже со спортивным интересом. Было несколько озер государственных, да и на них, все равно надо было платить 30% от цены для обычного рыбака потому что билет УООР, да и те убили - например Луковцы.

Хочешь рыбачить плати и если выберешься 5-10 рыбалок в год то это круто и за частую 2 раза не ездишь на одно озеро, хочется же везде побывать.
Не факт что в конце сезона по открытой воде ты приедешь а озеро не спустили и того карпа которого ты выпускал - продают уже в супермаркете или на калине.

Средняя цена рыбалки колеблется до 100 гривен с носа и 2-3 удочки. Цена закупки кило малька приблизительно 25 гривен. С этого кило вырастет +- 12-14 килограмм продажной рыбы. Это нормальный бизнес каждого предпринимателя который арендует озеро и продает рыбу, и ему погрешность в несколько килограмм до одного места. Он с тебя сбил 100 гривен - это надо что бы ты унес как минимум 20-25 килограмм подрощеной рыбы, а за частую ну аж при изумительном клеве ну аж 5-10 кило... Так что считайте господа.
Востаннє редагувалось 27 травня 2013, 22:22 користувачем Anonymous, всього редагувалось 2 разів.

Phill
Активіст

Повідомлення Phill » 28 травня 2013, 00:17

maestro писав:Все относительно. Я видел когда карпов со спичечный коробок в садок бросали и забирали после домой коту, а есть люди которые меньше килограмма карпов отпускают или вообще забирают только одного из улова самого крупного. Отпускать или брать себе дело каждого.

Я готов платить за рыбалку при этом состою в УООР. Плачу каждый год взнос, а может зарыбят хоть одно озеро и дадут возможность половить даже со спортивным интересом. Было несколько озер государственных, да и на них, все равно надо было платить 30% от цены для обычного рыбака потому что билет УООР, да и те убили - например Луковцы.

Хочешь рыбачить плати и если выберешься 5-10 рыбалок в год то это круто и за частую 2 раза не ездишь на одно озеро, хочется же везде побывать.
Не факт что в конце сезона по открытой воде ты приедешь а озеро не спустили и того карпа которого ты выпускал - продают уже в супермаркете или на калине.

Средняя цена рыбалки колеблется до 100 гривен с носа и 2-3 удочки. Цена закупки кило малька приблизительно 25 гривен. С этого кило вырастет +- 12-14 килограмм продажной рыбы. Это нормальный бизнес каждого предпринимателя который арендует озеро и продает рыбу, и ему погрешность в несколько килограмм до одного места. Он с тебя сбил 100 гривен - это надо что бы ты унес как минимум 20-25 килограмм подрощеной рыбы, а за частую ну аж при изумительном клеве ну аж 5-10 кило... Так что считайте господа.
це спорне питання на рахунок нормального бізнесу
рахувати 25 грн вложив і отримав 100 :D :D :D
в залежності від ставка, але наведу приклад по одному, на даний момент на озеро потрібно мати паспорт, там тариф за воду, оренда землі і здається за греблю(точно не памятаю, але три фактора)... За рік ти маєш пройти 2 інстанції, на рік в середньому це виносить +- 15т
далі що до риби, гадаєш її так легко збути... *protiv* ... для прикладу привезли рибу в місто на здачу, закупщики збивають ціну, і вибору у тебе нема, назад в озеро не випустиш, у розніцу також нема смисла. багато...здаєш аби здати, щоб не здохла, (і це ще не вся риба )....
Також трапляються рибні хвороби, потрібно брати все на експертизу, та добавляти до корму ліки, також через певний час бажано ставок чистити, так як замулюється, тоді риба чути що і сам не хочиш їсти...(чистка ставу також не дешева робота)
а кормівля, сторож, робоча сила, транспортування, дозвіл на спуск ставка (а скільки монах виніс) ....

це якщо коротко... я не кажу що він зовсім не прибутковий, але не все так просто як описано у попередньому пості... у більшості описаного брав особито участь
Купівля та доставка товарів із USA

my Skype "mastbodr1"

Закрито

Повернутись до “Балачки”