Тобто Медведчука?Buxx писав:горить дача мудачука
сподіваюсь не він останній
відплата буде кожному
Це не після того як пошкодили йому паркан викрали і катували Булатова?
Тобто Медведчука?Buxx писав:горить дача мудачука
сподіваюсь не він останній
відплата буде кожному
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BD%D1%83Maxi писав:Кто знает где можно узнать инфу о черновицких погибших их вроде двое
Якщо ти готовий цим займатись, я тебе завтра наберу і передам гроші.Сулейман писав:Предлагаю создать группу, по сбору финансовой помощи, а также есть возможность лично вступить в работу этой группы.
Я готов, мне нужно еще несколько человек, для организации прозрачности сбора и передачи финансовой помощи.Buxx писав:Якщо ти готовий цим займатись, я тебе завтра наберу і передам гроші.Сулейман писав:Предлагаю создать группу, по сбору финансовой помощи, а также есть возможность лично вступить в работу этой группы.
Ну я тобі довіряю, але як треба можу брати участь в зборі чи передачі теж. Бажано ще кілька авторитетних людей в інших районах міста. Контакти сім'ї знайдемо у партійців, потім можемо і банківські рахунки у жінки запитати для тих, хто не зможе особисто.Сулейман писав:Я готов, мне нужно еще несколько человек, для организации прозрачности сбора и передачи финансовой помощи.
Узнай точно хто це і по можливості адресу.electron писав:Другий єврей, його син навчається в єврейській школі на Шкільный. Знайома вчителька з тої школи каже що він був дуже хорошою і приємною людиною. Ховати будуть скоріше всього в неділю.