Интересные факты

Вільне спілкування
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 958 разів
Подякували: 1640 разів

Re: Интересные факты

Повідомлення Sl@vcheg » 08 травня 2023, 11:48

Зображення
В американском городе Шарлотт адвокат приобрел коробку очень дорогих и редких сигар. Затем застраховал их, в том числе и от пожара. В течение месяца адвокат курил эти сигары, после того как он докурил последнюю сигару, адвокат подал иск против страховой компании. В своем требовании адвокат заявил, что сигары были утрачены в результате серии маленьких пожаров. Страховая компания отказалась заплатить, так как причина порчи сигар была очевидной: их потребляли естественным способом. Адвокат победил.
В постановлении суда, судья согласился со страховой компанией, что требование было довольно странно, однако, судья сослался на то, что адвокат заключил договор с компанией, которая гарантировала, что сигары застрахованы, а требования выплат гарантируемыми в случае наступления страхового случая. Учитывая то, что в договоре страхования не было четкого определения пожара, суд наложил на страховую компанию обязанность заплатить требуемую сумму. Вместо того, чтобы продолжать судиться дальше и тратить огромные суммы денег, страховая компания выплатила 15 000 долларов адвокату за потерю редких сигар, утраченных при пожарах.
После того как адвокат обменял чек страховой компании на деньги, его обвинили в 24 поджогах, а счет арестовали. Ему было предъявлено обвинение в организации 24 поджогов застрахованной собственности. а его же показания и заявления по всем 24 случаям "мини-пожаров" в предыдущем процессе были использованы в суде против самого же адвоката: адвокат был обвинен в намеренном поджоге собственности страхователя и был приговорен к тюрьме на 24 месяца и штрафу в 24 000 долларов США. Эту историю признали лучшей на конкурсе среди практик адвокатов по уголовным процессам в США.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 20 грудня 2023, 14:14

Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 08 січня 2024, 13:23

415984231_6877607595620558_3073967538392093803_n.jpg

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 09 січня 2024, 13:16

Парламент Південної Кореї прийняв закон, яким забороняють вживання собачого м'яса.

За порушення закону тепер саджатимуть до 3-х років або штраф у розмірі 23 тис дол.

Закон має запрацювати з 2027 року — до того часу собачі ферми та ресторани мають закритись або змінити свою діяльність (ще є щурі, змії і тд, тому думаю не закриються).

Щороку в П.Кореї з'їдають 1.5-2 млн собак, але останніми роками тенденція йде на зниження, особливо серед молоді.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 15 січня 2024, 19:22

Калифорнийский стартап NDB представил батарею, использующую ядерные отходы, срок службы которой составляет более 28000 лет. Питание наноалмазной батареи происходит от радиоактивных изотопов, используемых в ядерных реакторах.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 28 лютого 2024, 14:43

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 01 березня 2024, 13:44

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 02 березня 2024, 22:07

ТАКИЙ СОБІ КОЗИН…
Заїхати прості смертні на цю територію не можуть. Котеджний комплекс «Золоті ворота» розташований за кілька кілометрів від центру селища. Потрапити на територію можуть тільки мешканці й працівники. На вʼїзді стоїть будинок охорони й шлагбаум. «Від очей селище закриває густий сосновий ліс. Одразу на вʼїзді стоять кіоски з квітами, кавʼярні й супермаркет. Трохи далі за рогом — місцевий ринок. У цій частині селища вирує життя, але й близько немає натяку на помпезність. Обабіч доріг — невисокі багатоквартирні будинки й затишні дворики з дитячими майданчиками й лавками. Вулиця веде повз сучасну школу й торговельний центр, за навчальним закладом — новий стадіон із зеленим газоном», -- так описували елітне містечко у Козині Київської області ЗМІ. І саме тут собі прикупили найдорожчі будиночки найбагатші українські політики — перша жінка-прем’єрка Юлія Тимошенко, 5-й президент України Петро Порошенко («Білий дім» його займає1,3 тис. кв. ком.), нардеп кількох скликань, який зараз у СІЗО за підозрою у держзраді, Нестор Шуфрич, олігарх, який від 18 червня 2021 року перебуває під санкціями, запровадженими РНБО, Дмитро Фірташ, а також 2-й президент України Леонід Кучма та 3-й президент Віктор Ющенко, багато інших відомих людей. Один із нещодавніх покупців вже у СІЗО. Йдеться про родину Гринкевичів. Вони так збагатилися за час війни, що син Гринкевича старшого Роман, не маючи власного житла до повномасштабного вторгнення, раптово купив у травні 2023 року будинок в цьому самому Козині за 25 млн грн площею майже у 290 квадратних метрів, а щоб далеко не бігати, там же прикупив і дві земельні ділянки.
Козинці наразі продають нерухомість. Війна. Ракети. Шахеди. Малоймовірно, що Кучма нині живе під Києвом – на фото, яке оприлюднили соцмережі, він у «батальйоні Монако», Шуфрич чекає на вирок, інші віп-персони продають житло і переселяються на Захід. Містечком-мрією Козин знову стане тоді, коли Україна переможе Росію. Для довідки: Кози́н — селище на берегах Дніпра та річки Козинки, за 25 кілометрів від центра Києва та за 15 км від районного центру — міста Обухова. Населення –трохи більше 3000 чоловік.
Вкладення
Screenshot_20240302_220651_Facebook.jpg

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 07 березня 2024, 09:19

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 07 березня 2024, 16:23

Відповісти

Повернутись до “Балачки”