По заправкам, качеству бензина, скидках и акциях.

Вільне спілкування
sim72pin
Модератор
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 140 разів

Re: По заправкам, качеству бензина, скидках и акциях.

Повідомлення sim72pin » 11 березня 2022, 23:24

Так, це "Укрнафта", карта АЗС є в додатку.
На нулі не варто звертати увагу, особливо коли бачиш що інші авто заправляються.
Це ознака того, що в роздріб не продають, а лише по талонах чи через додаток.
Доречі, сьогодні чув про ліміт 20л. на одну заправку, не знаю чи правда...

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 12 березня 2022, 09:43

sim72pin писав:
11 березня 2022, 14:53
Вчора заправлявся так, незважаючи на 00000 на стелі АЗС.
а ніхто не вибіг тобі п***ди вломити?
все ж таки обмеження вводять не просто так, бо мають забезпечувати пальним критичні служби.

sim72pin
Модератор

Повідомлення sim72pin » 12 березня 2022, 10:36

Buxx писав:
12 березня 2022, 09:43
а ніхто не вибіг тобі п***ди вломити?
все ж таки обмеження вводять не просто так, бо мають забезпечувати пальним критичні служби.
Не розумію Вашої риторики...
Всі хто мають паливні картки, в т.ч. віртуальні вільно під"їжджають та заправляються. Нулі свідчать про відсутність вільного роздрібного продажу на АЗС.
Хто не може з додатком самостійно розібратись, заправщики допомагають.
Критичні служби заправляються поза чергою (був свідком такої заправки інкасаторів та армійського авто).

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 12 березня 2022, 12:33

sim72pin писав:
12 березня 2022, 10:36
Не розумію Вашої риторики...
Всі хто мають паливні картки, в т.ч. віртуальні вільно під'їжджають та заправляються. Нулі свідчать про відсутність вільного роздрібного продажу на АЗС.
Хто не може з додатком самостійно розібратись, заправщики допомагають.
Критичні служби заправляються поза чергою (був свідком такої заправки інкасаторів та армійського авто).
Спробую пояснити, сподіваюсь, що зрозумієш.
Зараз такий час, що суспільні інтереси переважають над особистими і якщо АЗС обмежує продаж палива повністю чи частково, щоб дати можливість заправлятися критично важливим службам та якомога більшій кількості громадян, то не варто користуватися обхідними технічними можливостями, які не встигли привести у відповідність. Я теж користуюсь цим додатком давно, але коли я під'їжджаю на заправку (це було не на одній, а 3х різних) і там говорять що тільки по талонам (які видає військово-цивільна адміністрація тим, кому дійсно треба ) чи обмеження в 10-20 літрів незалежно від способу оплати, то я не користуюсь наявною технічною можливістю, бо ніби-то мені треба більше за всіх, а їду далі і не вихваляюсь публічно та не поширюю як я "намахав систему" (а фактично своїх же співгромадян).
Якщо будуть масові зловживання, то цей додаток просто заморозять тимчасово.

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 134 рази

Повідомлення rrp1 » 12 березня 2022, 15:28

Сьогодні заправляв через додаток на мавексі 20л. Д.П., у додатку писало що можливо тільки 20л на добу

sim72pin
Модератор

Повідомлення sim72pin » 12 березня 2022, 17:36

Buxx писав:
12 березня 2022, 12:33
Спробую пояснити, сподіваюсь, що зрозумієш.
Зараз такий час, що суспільні інтереси переважають над особистими і якщо АЗС обмежує продаж палива повністю чи частково, щоб дати можливість заправлятися критично важливим службам та якомога більшій кількості громадян, то не варто користуватися обхідними технічними можливостями, які не встигли привести у відповідність. Я теж користуюсь цим додатком давно, але коли я під'їжджаю на заправку (це було не на одній, а 3х різних) і там говорять що тільки по талонам (які видає військово-цивільна адміністрація тим, кому дійсно треба ) чи обмеження в 10-20 літрів незалежно від способу оплати, то я не користуюсь наявною технічною можливістю, бо ніби-то мені треба більше за всіх, а їду далі і не вихваляюсь публічно та не поширюю як я "намахав систему" (а фактично своїх же співгромадян).
Якщо будуть масові зловживання, то цей додаток просто заморозять тимчасово.
Дякую за розгорнуту відповідь, Ваша позиція мені зрозуміла. Сподіваюсь більшість з нас свідомі громадяни своєї країни і не будуть зловживати.
20л. на добу цілком прийнятне обмеження у військовий час.

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 13 березня 2022, 16:13

WOG вчора заблокував усі талони по Україні. ОККО теж може таке зробити. Пам'ятайте - ваше, це, коли в баці/каністрі, а не у фантіках.

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 13 березня 2022, 17:32

Vov4ik писав:
13 березня 2022, 16:13
WOG вчора заблокував усі талони по Україні. ОККО теж може таке зробити. Пам'ятайте - ваше, це, коли в баці/каністрі, а не у фантіках.
Навіщо панікувати? Потрібно розуміти що явище тимчасове і нікуди не дінеться куплений бензин, наскільки я знаю, йде пошук заміни палива яке йшло з Білорусі
Отака х...ня, малята

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 13 березня 2022, 17:48

Дід Панас писав:
13 березня 2022, 17:32
Навіщо панікувати? Потрібно розуміти що явище тимчасове і нікуди не дінеться куплений бензин, наскільки я знаю, йде пошук заміни палива яке йшло з Білорусі
Ніхто не панікує. Констатація факту. Ціна зросла до небес, вони не приймають. Я своїм ще тиждень назад попередзвонював, щоб залилися, бо можуть блоканути....тепер і окко ще може це зробити.

simo_hayha
Зацікавлений
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення simo_hayha » 13 березня 2022, 18:40

ситуація в Україні складна, йде війна, бажано без суттєвої потреби не використовувати авто, оскільки пальне необхідне армії та іншим службам, які забезпечують оборону країни. Краще пройтись пішки пару км.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”