або приємних жінок із сусідніх вікон... :D :D :Dblonker писав:Купіть хороший бінокль або телескоп, авось і астрономію полюбить:-)
Що подарувати коханому на Новий Рік 2015???
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: Що подарувати коханому на Новий Рік 2015???
Бог там, де всім добре.....
я не винен, в мене просто "кость спекулянтская". та і троллити в цій темі прикольно
[/quote]
скоріше борода відповідна...
[/quote]
Маєш рацію!!!Я хоч і не знаомий з криеєтиівом(якось так українською), бачив його фото на цьому сайті, і таки по бородці впізнав в місті:)
скоріше борода відповідна...
Маєш рацію!!!Я хоч і не знаомий з криеєтиівом(якось так українською), бачив його фото на цьому сайті, і таки по бородці впізнав в місті:)
Телефонист-пятицентовый ...
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
А подойти --побоялся?man писав: Маєш рацію!!!Я хоч і не знаомий з криеєтиівом(якось так українською), бачив його фото на цьому сайті, і таки по бородці впізнав в місті:)
Человек же написал--подходите,будем знакомы.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Креатив - як пишеться, так і читається. Ну, принаймні, я так роблю 
- sergej1974007
- Легенда Форуму
А Ман таки прав---я бы (если с научным так сказать подходом)--прочитал бы ---криэйтив.kreativ писав:Креатив - як пишеться, так і читається. Ну, принаймні, я так роблю
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Тоді в кінці мала би ще бути літера "е" (на інгліш)sergej1974007 писав:А Ман таки прав---я бы (если с научным так сказать подходом)--прочитал бы ---криэйтив.kreativ писав:Креатив - як пишеться, так і читається. Ну, принаймні, я так роблю
Бог там, де всім добре.....
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
чойта ви слабенько англійську знаєте. ніхто і не помітив, що першою тоді в ніку мала б бути "c"
але то таке. мені сподобалося слово, що до того, як стало мейнстримом, в 2004 -десь ніком стало. а вже потім - попсою
але то таке. мені сподобалося слово, що до того, як стало мейнстримом, в 2004 -десь ніком стало. а вже потім - попсою
Не путайте праведное с грешным!!!Побоялся обознаться, а так как человек спешил, я не стал его догонять для выяснения обстоятельств(тем более я не мент:)))!!! а подойти и объясниться я могу с любым человеком!!!sergej1974007 писав:А подойти --побоялся?man писав: Маєш рацію!!!Я хоч і не знаомий з криеєтиівом(якось так українською), бачив його фото на цьому сайті, і таки по бородці впізнав в місті:)
Человек же написал--подходите,будем знакомы.
А ты знаэшь, я не хотел быть правым, я хотел человека не обидеть!!!sergej1974007 писав:А Ман таки прав---я бы (если с научным так сказать подходом)--прочитал бы ---криэйтив.kreativ писав:Креатив - як пишеться, так і читається. Ну, принаймні, я так роблю
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Так теперь я виноват и обидел человека?. :D :D :Dman писав:А ты знаэшь, я не хотел быть правым, я хотел человека не обидеть!!!sergej1974007 писав: А Ман таки прав---я бы (если с научным так сказать подходом)--прочитал бы ---криэйтив.
Ладно,видимо все во всем разобрались.
пс.Я даже признаюсь что действительно не заметил неправильности написания первой буквы ника(то что последней не было--заметил).
Ну может--"он так видит"?(с). :)