аналогічноDeath писав:не курю и вам не советую. здоровее будете. на тот свет еще рано.
и пить, так как взаемосвязь очевидна.
![Спасибо *tanksyou*](./images/smilies/thank_you2.gif)
аналогічноDeath писав:не курю и вам не советую. здоровее будете. на тот свет еще рано.
и пить, так как взаемосвязь очевидна.
Я тоже так думал,оказалось все намного сложнее,в любом случае успеховx-killer писав:Якщо 21 грудня не буде THE ENDа, то не буду курити. Для мене кинути курити не являє якогось екзамену на силу волі, просто курю.
x-killer писав:Якщо 21 грудня не буде THE ENDа, то не буду курити. Для мене кинути курити не являє якогось екзамену на силу волі, просто курю.
тютюн сам по собі не є наркотиком...весь прикол в сучасних папіросах - це та хімія, яку домішують до того "тютюну" і яка викликає залежність у людей які курять...справжній тютюн вже давно не використовують - дорого і потрібного "ефекту" не дає...Buxx писав:тютюн - це легальний (сподіваюсь ще недовго) наркотик. доведено науковими дослідженнями, які старанно замовчуються грошима виробників цигарок.
Вызывает зависимость никотинGman писав:тютюн сам по собі не є наркотиком...весь прикол в сучасних папіросах - це та хімія, яку домішують до того "тютюну" і яка викликає залежність у людей які курять...справжній тютюн вже давно не використовують - дорого і потрібного "ефекту" не дає...Buxx писав:тютюн - це легальний (сподіваюсь ще недовго) наркотик. доведено науковими дослідженнями, які старанно замовчуються грошима виробників цигарок.