Так договорились же на Днестр поедем твоим "Джипом"?! Или я что то не так понял?Rassel писав:Ніколи не гадав, що Рідківці так перекладаються на українську мову :DTweak писав:Планирую в Редковцы.
Кто соберется на рыбалку первым, не забудьте про меня.
Рыбалка! Весна 2013
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 7 разів
Re: Рыбалка! Весна 2013
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Я в курсе, раньше был Сусаниным.maestro писав:Что на "Хвиле"? Как ехать в солнечную долину, кто в курсе?
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Rassel, ага ступил. ВЛАСНІ НАЗВИ НЕ ПЕРЕКЛАДАЮТЬСЯ ))))))))
maestro, второй конечно, где ресторан хороший, где на ночную рыбалочку можно и шашлычка заказать ))) Я ловил только на пляже, про другие места на озере не знаю. Мой максимум - белый амур 4 кг
maestro, второй конечно, где ресторан хороший, где на ночную рыбалочку можно и шашлычка заказать ))) Я ловил только на пляже, про другие места на озере не знаю. Мой максимум - белый амур 4 кг
- Rassel
- Експерт
Днестр и море, летом. А сейчас так хоть куды, но лишь бы не работать, надоело :Dmaestro писав: Так договорились же на Днестр поедем твоим "Джипом"?! Или я что то не так понял?
В Сонячный, я був тогороку на весны, просто выдпочив, рибалка так собі. Хвиля це між Рингачем і Динівцями?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
electron, хвиля це велике озеро в Магалі, як їхати на трасу лижну сонячної долини.
- Rassel
- Експерт
В Чорновку ?...- не , не хочу
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 7 разів
Ой у меня с этим озером неприятные воспоминания.. Я в жизни так не спал на рыбалке как на том озере. Меня пригласили туда года так 3 года назад, в конце сезона но еще тепленько было. С 2 ночи до 8 вечера без поклевки на 4 удочки. Рыбу брали у них в отсаднике что бы пожарить :DTweak писав:maestro, второй конечно...
Востаннє редагувалось 15 квітня 2013, 22:49 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
Tweak
Тоді приношу вибачення я того року був на Хвилі. Є ще не поганий став між Рингачем і Динівцями, за перехрестям спускаємось вниз, проїзджаємо міст, в кінці відбійника зїзждаємо з дороги, доїзджаємо до старого моста, звертаємо наліво (там іншої дороги немає). Я там раз всього був на щуку осіню. Але казали що там і на мирну рибу можна іти.
Тоді приношу вибачення я того року був на Хвилі. Є ще не поганий став між Рингачем і Динівцями, за перехрестям спускаємось вниз, проїзджаємо міст, в кінці відбійника зїзждаємо з дороги, доїзджаємо до старого моста, звертаємо наліво (там іншої дороги немає). Я там раз всього був на щуку осіню. Але казали що там і на мирну рибу можна іти.
Роби добро і кидай його в воду,