балачки!
- advanced member
- Поважний користувач
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: балачки!
я думаю мінус буде заслужений...Phill писав:зявляється якась редиска і обзиває всіх лузерами . можливо бонус у репутацію щоб уксус солодким не був.. :xNikola писав:я,так понимаю что на этом форуме сидят одни дилетанты и шаровики!!!
по делу писать можете??????????????
ЛУЗЕРЫ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
уксус сладким не бывает.
100% ,форум це не СЛАНДО...13ый воин писав:это фроде форум в первую очередь, а не доска обьявлений, не путайте со сландо
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- advanced member
- Поважний користувач
- GRAND
- Експерт
скажіть конкретно шось, переглянув всі ваші теми ,якшо ви вважаєти пусті балачки, коли вас розпитують про товар , то соррі, але мабуть форум не для вас(Nikola писав:от i побалакали!!!!!!!
Я,думал что это форум для продажи,а оказывается это форум для того что-бы трусить своим (удалено),давайте будем продавать и покупать а не трусить (удалено).
Востаннє редагувалось 03 квітня 2013, 22:14 користувачем Konstantin, всього редагувалось 2 разів.
Причина: Мат
Причина: Мат
- GRAND
- Експерт
а хто вам забороняє? ви собі виставили оголошення, якщо відповідати на питання я думаю це не потрусити ***** а тепер ви шо робите?
багато є тут людей, які виставляють оголошення, і не виступають активно в балачках, і ніхто не жаліється!
багато є тут людей, які виставляють оголошення, і не виступають активно в балачках, і ніхто не жаліється!
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Сьогодні що, день неадеквата? Чи квітень дається в знаки. То Антоша розшумівся, то Микола образився :(
- GRAND
- Експерт
перший раз бачу ,було раніше
(фото)
сніг розтанув ,весна...гормони... :DTrentemoller писав:Сьогодні що, день неадеквата? Чи квітень дається в знаки. То Антоша розшумівся, то Микола образився :(
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Ніби не помачалося раніше такого непорядку. Авітаміноз мучаєGRAND писав:перший раз бачу ,було раніше(фото)
сніг розтанув ,весна...гормони... :DTrentemoller писав:Сьогодні що, день неадеквата? Чи квітень дається в знаки. То Антоша розшумівся, то Микола образився :(