Я ж не кажу, що не покарати.....просто, десь мільярди....життя пацанів....гумка....можливість застави і т.д......а тут павлін і все....ти ворог #1.....нЄ пАйму

Напевно, справді треба перемикати увагу людей...
Пропонуєш тікток та інсту помножити на нуль?
Просто тебе тяжело подумать головой, но это бывает , сначала больно, потом привыкнешьVov4ik писав: ↑24 червня 2022, 20:47Хз....УМОВНА баба в селі котят утопила у відрі. (Думаю, всі чули такі історії)....то їй дати 8 років![]()
Я ж не кажу, що не покарати.....просто, десь мільярди....життя пацанів....гумка....можливість застави і т.д......а тут павлін і все....ти ворог #1.....нЄ пАйму![]()
Тут ще має важливе значення як спосіб вбивства тварини так і мотив. У "баби в селі" зовсім інша мотивація, та й "утопити у ведрі" це доступний їй відносно швидкий для неї спосіб умертвіння.Vov4ik писав: ↑24 червня 2022, 20:47Хз....УМОВНА баба в селі котят утопила у відрі. (Думаю, всі чули такі історії)....то їй дати 8 років![]()
Я ж не кажу, що не покарати.....просто, десь мільярди....життя пацанів....гумка....можливість застави і т.д......а тут павлін і все....ти ворог #1.....нЄ пАйму![]()
Их сотни бегают потому, что это такая порода, которая норовит, каждый раз убежать. Лет пять назад, был подписан на одну местную группу в ФБ типа "пропала-найдена собака", так там 95%, составляли объявления об пропаже и находках Хаски.Trentemoller писав: ↑25 червня 2022, 23:34Сотні хаскі бігають по місту не через те, що загубилися, а їх просто викинули на вулицю.