Не знаю где ты такие ел.
На Богдана были отменные пельмени.
Без хлеба в мясе.
Хлеб добавляли в котлеты в общепите .
Да было.
Не знаю где ты такие ел.
На Богдана це вже пізніше було, ну і теж там не сподобались вони мені, а я говорю про кафе яке було на початку Університетської , біля Приватбанку теперішнього, шкода шо тоді телефонів ще не було з камерою, бо коли розкривав їхні пельмені, було прям видно куски сухарів які вони туди давали
Да , до того как хвилинка стала пиццерий, там тоже были знатные пельмени.Дід Панас писав: ↑06 лютого 2022, 20:38На Богдана це вже пізніше було, ну і теж там не сподобались вони мені, а я говорю про кафе яке було на початку Університетської , біля Приватбанку теперішнього, шкода шо тоді телефонів ще не було з камерою, бо коли розкривав їхні пельмені, було прям видно куски сухарів які вони туди давали
Тоді при Союзі всі пельмені як і інші продукти були однаково смачні і виготовлялись централізовано згідно гост
Котлети мені і зараз набагато більше подобаються з розмоченою у молоці сухою білою булкою , яка складає 15-20% фаршу, чим з 100% м’ясаkreativ писав: ↑06 лютого 2022, 20:54ну все же дело в пропорции поди. я вот начал вспомнить и вспомнил в 90-тые мать готовила домашние пельмени и тоже туда добавляла размоченного хлеба. и пельмени были агонь.
также вспомнил как я неделю назад научился котлеты делать. надо было ребенку чет приготовить, жена по телефону мне рассказала как это делается. и вот на полкило фарша я добавлял 2 столовых ложки запаренной кипятком овсянки. не в курсе зачем эта составляющая, но не ради экономии мяса - об этом мой месседж.
Нефига не было такого.
Ти не в курсі, що при совку пельмені варили із заморожених пачок , які отримували з м’ясокомбінату ? Їх же неможливо було зіпсувати, хіба сирими подати). А потім вже при розвалі совка всі забули про гости і самі ліпили
В нормальных пельменных все лепили сами.
І я бачив своїми очима як пельмені варили з пачок в самих хороших тоді пельменних на Кобилянській , а от варенична ще була наверху Шевченко то там самі ліпили але то були вареники.