Хелоувін та всяка нечість
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Re: Хелоувін та всяка нечість
Доречі, а які істоти зустрічаються у Українському фольклорі, давайте згадувати: мавки,... і описуємо будь ласка, а якщо ще і зустрічав хтось. До речі чи є у нас аналог вампірів, наші вампіри як називаються?
Так хто така мавка - це здається істота в образі дівчини, яка заманює путників у ліс і таи вони гинуть блукаючи так? Я таке підзабуа трохи, але десь на ютубі чув що один таки мавку бачив, хто зна. Мавка схожа на європейську лісну німфу. Мабуть з Європи до нас і прийшла.
Так хто така мавка - це здається істота в образі дівчини, яка заманює путників у ліс і таи вони гинуть блукаючи так? Я таке підзабуа трохи, але десь на ютубі чув що один таки мавку бачив, хто зна. Мавка схожа на європейську лісну німфу. Мабуть з Європи до нас і прийшла.
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
https://youtube.com/playlist?list=PLX86 ... aPkrnuSMYhnevill333 писав: ↑28 жовтня 2021, 12:44Доречі, а які істоти зустрічаються у Українському фольклорі, давайте згадувати: мавки,... і описуємо будь ласка, а якщо ще і зустрічав хтось. До речі чи є у нас аналог вампірів, наші вампіри як називаються?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
Re: Хелоувін
тут уже есть подобная тема правда не приуроченная к празднику всех святых.
viewtopic.php?f=64&t=58069
и там уже многое обсудили.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Вот тебе тема про Хеллоуин viewtopic.php?f=4&t=60616&hilit=ХеллоуинMaster писав: ↑28 жовтня 2021, 13:23тут уже есть подобная тема правда не приуроченная к празднику всех святых.
viewtopic.php?f=64&t=58069
и там уже многое обсудили.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
ТС Болше не сам праздник интересует, а нечисть всякая.Keon писав: ↑28 жовтня 2021, 13:54Вот тебе тема про Хеллоуин viewtopic.php?f=4&t=60616&hilit=Хеллоуин
Про эту тему я тоже помню.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Читаю первое сообщение от тс- всех с праздником, правда праздник через пару дней, но то такое )))
- nevill333
- Активіст
Дякую всім хто відписав, особливо інфразвуку за відео - почав про мавку дивитись, але не дали, работа. Ввечері подивлюсь, дуже уікаво. Майстер добре відписав, тема більше про нечість, а також полтергейст і інші паранормальні явище, відписуємо тут
- nevill333
- Активіст
Мені теж цікаво, а чому вампіри пють саме кров? Що в цьому особливого, в тій книзі писало, що таким чином вони у свому фізичному тілі підтримували життя. Якщо так подумати - логічно, кров переносить корисні елементи і живить Тіло. Але ж можна сосати і життеву силу людей ...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Ну мы серьезно эту шнягу будем обсуждать? Или этой такой тонкий троллинг, которого я не уловил?