Замовлення кухні

Вільне спілкування
KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Re: Замовлення кухні

Повідомлення KVadik » 20 липня 2021, 22:59

Master писав:
20 липня 2021, 22:19
Ну если никогда этого не делал, то точно все правильно спроектируешь.

100%
:-D
Я лет 10 назад делал себе. Не особо много ошибок допустил и все они были не критичные. Но да, надо иметь некоторые инженерно-технические навыки и вникнуть в вопрос.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1833 рази
Подякували: 437 разів
Контактна інформація:

Повідомлення RJ_STARiy » 21 липня 2021, 09:27

Розкажу як мій кум робив кухню (він інженер-будівельник, кухня 3,8 м/п), напишу що по часу приблизно вийшло:
- 2-3 дні на планування кухні + погодження з дружиною (можливо і більше);
- ±1 година на замовлення розпилу (+ 2 тижні на очікування в черзі розпилу);
- ±1 година на вибір/замовлення комплектуючих (тут дуже багато впливає і на ціну);
- ±1 година на доставку (багато матеріалу і легковою не забереш, потрібен або бус або універсал);
- 2 дні зайняло щоб зібрати кухню (як для першого разу думаю норм.).

Якось так, по ціні не уточняв але точно дешевше ніж замовляти.

Midi-Fighter
Досвідчений
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Midi-Fighter » 21 липня 2021, 09:32

https://meblimbv.at.ua/

сайт не обновлялся, но контакты есть.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 21 липня 2021, 09:41

RJ_STARiy писав:
21 липня 2021, 09:27
Розкажу як мій кум робив кухню (він інженер-будівельник, кухня 3,8 м/п), напишу що по часу приблизно вийшло:
- 2-3 дні на планування кухні + погодження з дружиною (можливо і більше);
- ±1 година на замовлення розпилу (+ 2 тижні на очікування в черзі розпилу);
- ±1 година на вибір/замовлення комплектуючих (тут дуже багато впливає і на ціну);
- ±1 година на доставку (багато матеріалу і легковою не забереш, потрібен або бус або універсал);
- 2 дні зайняло щоб зібрати кухню (як для першого разу думаю норм.).

Якось так, по ціні не уточняв але точно дешевше ніж замовляти.
я только хотел написать, что на стадии планирования/проектирования уже можно накосячить. но если в самом деле потратить на это 16-24 часа, то может и получится избежать ошибок.

но в целом, это не критичная хрень же, если спустя год-два-десять придет понимание что не ок - можно сменить.

сложнее например с окнами - поставил паршивые, сделал ремонт изнутри и откосы/фасад снаружи, а спустя 5 лет понял что надо было брать многокамернее окна. и тут уже прям засада.

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 21 липня 2021, 10:21

Та з вікнами, котлом, теплою підлогою розібрався. Пичинаються танці з бананами навколо кондиціонерів :-D

RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1833 рази
Подякували: 437 разів
Контактна інформація:

Повідомлення RJ_STARiy » 21 липня 2021, 11:04

Допоможу, можливо пригодиться, декількома картинками...

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 21 липня 2021, 11:08

Кажуть, що пралка на кухні, то не є дуже добре...самий спочатку над цим задумувався.

Воно все звичайно круто, коли воно все рівнесеньке, прямокутне....а коли ти хочеш згладити всі вугли, зашити зазори, заховати трубі газові/котел....і т.д.....тоді, то має робити людина, яка тим займається....ИМХО

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 22 липня 2021, 08:19

Планированию стоит уделить таки много времени. Практически все зависит от помещения, газ-электричество, размеры, коммуникации, планировки, сколько людей живет, где окно и это все.
Сам заказ-просчет займет по хорошему час и хорошо бы на листике уже иметь план. Хотя эти ребята при просчете че то советуют. Еще лучше идти два раза - сперва с женой, чтобы час обсуждать цвет фасада и столешницы, а потом еще раз но уже с акцентом на конфигурацию мебели, подвод воды, где трубы вентиляции и т. п. Сразу закладывайте свет типа ленты под шкафами, это сильно добавляет комфорта. Ну и розетки очень важно, как верно Мастер заметил. Розеток на кухне лишних не будет, у меня например чайник, микроволновка, гриль, кофемашина, блендер, вытяжка - этому всему нужны розетки. Плюс зарядки телефонов-планшетов, часто еще телевизор.

По магазинам-фирмам я хз, себе заказывал в Эпицентре (вроде есть в Че). По акции вышло где-то по 5к за погонный метр. А в мелких салонах, которые у нас есть - от 10к за метр. В модных-молодежных или в инстаграмме - от 15к идет. По качеству судить не берусь, наверное есть разница, тут я не разбираюсь. На вид добротная.
Ну и по срокам. Практически любую будут 2+ месяцев делать на фабрике, сборка 1-2 дня. Учитывайте это, быстро не получится наверняка.

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 14 жовтня 2021, 12:29

Такої ...бати з кухнею я не очікував.....наскільки, с...ка все важко. То підходить ціна....не підходить вигляд.....то підходить вже все.....але тут бац! Там вже не такі ручки йдцть, якф за собою тягнуть висоту, яка с...ка впирається в обмеження по висоті котла...і по колу....просто ЖОПА. Щоб закрити трубу газову ..... треба нестандартну стільницю ..... а це +100...120% до стандарту....

Як ви йопт кухні за три дні проектуєте і випиляєте? :?

Нєпанятна

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 14 жовтня 2021, 15:25

Vov4ik писав:
14 жовтня 2021, 12:29
Такої ...бати з кухнею я не очікував.....наскільки, с...ка все важко. То підходить ціна....не підходить вигляд.....то підходить вже все.....але тут бац! Там вже не такі ручки йдцть, якф за собою тягнуть висоту, яка с...ка впирається в обмеження по висоті котла...і по колу....просто ЖОПА. Щоб закрити трубу газову ..... треба нестандартну стільницю ..... а це +100...120% до стандарту....

Як ви йопт кухні за три дні проектуєте і випиляєте? :?

Нєпанятна
Никто вам за три дня кухню не изготовит. А вот про газовую трубу и столешницу, внатуре, нипанятна
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Відповісти

Повернутись до “Балачки”