Електро автомобілі і Че
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
Re: Електро автомобілі і Че
А точно я недосмотрел, там указывается время разгона и максимальная скорость, хотя в описании гибридной системы HSD указано что максимальная скорость без участия ДВС до 50 км/ч, скорее всего из за того что электродвигатель работает на одной передаче
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 159 разів
- Подякували: 82 рази
Ну ясно що гібриди практичніші і цікавіші та і коштують більше :(
Та і як другий автомобіль в сім’ю не думаю що є смисл переплачувати за гібрид :) як основна тачка - так, а як тачка для катання по Че ( на роботу/ магаз/ парк) то ліф норм.
Якщо треба буде кудись поїхати за межі області то є друга тачка - дастер
який проїде хоч по діагоналі через поле 

Та і як другий автомобіль в сім’ю не думаю що є смисл переплачувати за гібрид :) як основна тачка - так, а як тачка для катання по Че ( на роботу/ магаз/ парк) то ліф норм.
Якщо треба буде кудись поїхати за межі області то є друга тачка - дастер
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Досвіду у використанні електромобіля чи гібрида не маю. Але можу сказати з приводу зарядок. У нас в області доволі розвинута мережа зарядок, є дві чи три безкоштовні, калина Добробут теж є, тільки платна. При плануванні маршруту можна їздити практично за дармо. Вдала інвестиція, тільки я обирав би Теслу.deploy писав: ↑12 липня 2021, 14:53Привіт :)
Тут прийшла така ідея - придбати другий автомобіль в сім’ю , так як дружина занадто часто почала користуватися авто .
Порахувавши кошти, подивитися пару об’яв прийшло на думку глянути ближче на Nissan Leaf 1го покоління. І можливо пригону такого з США ….
Але хотілося б дізнатися:
У когось є досвід використовування електро тачкою, які нюанси ?
Чи є у нас адекватний сервіс ? Навіть, якщо знадобиться потім якось перепаковувати батарею?
Як у нас в Че з зарадками? Скажемо чи є в метро зарядка? Сільпо? Чи є швидкі зарядки на вог/окко?)
Як я подивився то можна у нас в Україні знайти живий ліф в районі 10к.
А якщо брати з уставшою батарейкою то і за 6-7к можна взяти і як пишуть то 70-80 км проїжджає таке .. що для наших потреб пересування по місту Че більше ніж достатньо :)
Дякую.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
что то случайно на глаза попалось - Renault Kangoo Z.E.
оказывается электрички уже есть и в нише пикапов
на олх на вторичке по 5к баксов продаются
https://www.olx.ua/transport/legkovye-a ... acEALw_wcB
оказывается электрички уже есть и в нише пикапов
на олх на вторичке по 5к баксов продаются
https://www.olx.ua/transport/legkovye-a ... acEALw_wcB
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
я тут писал, что у меня у товарища лиф и все ок, хотя порой и хочет теслу. а тут он купил свежего года лиф со штатов, практически новый с пробегом чет там слезы какие и прям по хорошей цене. в описании было указано, что есть проблемы с батареей.
приезжает тачка и вместо родной 40 квт/ч там стоит старая убитая 20кВт/ч батарея. и посредник говорит что последнее время таких прецедентов чет много, можно сказать с той стороны океана кто то придумал целую схему. все решается, новая 8к, эта продается за 3к. но по факту достаточно ВНЕЗАПНЫХ 5к дополнительных расходов.
приезжает тачка и вместо родной 40 квт/ч там стоит старая убитая 20кВт/ч батарея. и посредник говорит что последнее время таких прецедентов чет много, можно сказать с той стороны океана кто то придумал целую схему. все решается, новая 8к, эта продается за 3к. но по факту достаточно ВНЕЗАПНЫХ 5к дополнительных расходов.