Дійсно, дякую....ядкраз того тижня відкрив мій провайдер,на IP Промінь, Чернівці, Буковинаosip писав:Прямая трансляция по черновицком у проминю.

Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
Дійсно, дякую....ядкраз того тижня відкрив мій провайдер,на IP Промінь, Чернівці, Буковинаosip писав:Прямая трансляция по черновицком у проминю.

Re: Пожар на Калиновском рынкеНу кто-то виноват точно. Другой момент, это как им посчитать эти убытки, если бОльшая часть товара наверняка контрабас и объемы реализации сильно занижаются в официальных документах.
На сколько я знаю, то администрация калиновского рынка не разрешает никому, кроме их работников проводить сварочные работы. Как случилось так, что "Підприємець отримав дозвіл на проведення у торговому павільйоні ремонтних робіт, в тому числі зварювальних, із залученням ліцензованої організації" - я не могу понять?!!Master писав: ↑19 березня 2018, 22:02
Попередня причина пожежі – людська недбалість.
Підприємець отримав дозвіл на проведення у торговому павільйоні ремонтних робіт, в тому числі зварювальних, із залученням ліцензованої організації.
З правилами безпеки був ознайомлений, письмово зобов’язався їх дотримуватися. Однак вирішив порядком знехтувати та виконати роботи самотужки. У результаті жахлива пожежа, кілька десятків підприємців залишилися без майна, завдано мільйонних збитків.