Тяньши черновцы aka Family Dream
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Re: Тяньши черновцы aka Family Dream
Несколько лет назад, попал случайно на собеседование в Meetlife, много мне там обещяли, правда они сразу сказали мол купи у нас страховку вроде за 6к грн, и сразу жизнь станет лучше, очень рад, что удалось свалить от туда не купив у них страховку, тогда мозг мне хорошо промыли.
-
Сергій_Попович
- Новачок
Звонили 2а раза разные менеджера так рассказывают...типа вы личность з большим потенциалом вы Нео ...избранный))
если вам звонят и говорять здание Аваль банка звоните сразу 102 ))) МММ курит против этой пирамиды)
есть да еще 1 филиал на против формаркета 7 поверх..
а вообще правильно писали, если вы идете устраиваться и вам дают анкету при том что ваше резюме есть на сайте .... то это либо развод либо условия далеки от обещанных, либо руководство не адекватное и само не знает что ищет как в « Декс » Нагорная (там спрашивают таблицу умножения формулы со школы, вот такие нужны им менеджера сами даже анкету не внимательно читают)
1)0507373567 +380507373567
2)0992208287 +380992208287
для поисковиков) это их номера Тяньши черновцы aka Family Dream
если пишет кто-то хороший отзыв то это они пишут))
если вам звонят и говорять здание Аваль банка звоните сразу 102 ))) МММ курит против этой пирамиды)
есть да еще 1 филиал на против формаркета 7 поверх..
а вообще правильно писали, если вы идете устраиваться и вам дают анкету при том что ваше резюме есть на сайте .... то это либо развод либо условия далеки от обещанных, либо руководство не адекватное и само не знает что ищет как в « Декс » Нагорная (там спрашивают таблицу умножения формулы со школы, вот такие нужны им менеджера сами даже анкету не внимательно читают)
1)0507373567 +380507373567
2)0992208287 +380992208287
для поисковиков) это их номера Тяньши черновцы aka Family Dream
если пишет кто-то хороший отзыв то это они пишут))
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Я столкнулся с ними когда они только зашли в Черновцы.
То есть это было в районе 90— тых еще.
То есть это уже энное перерождение.
А про Амвей мы с приятелями раздумывали над схемой когда их еще в Черновцах не было( приятели с Москвы завезли брошюрки)
И страховка была швейцарская крутая.
Ну и первая жена моя пользовалась Мэри Кей продукцией и учавствовала в распространении пасивном ее .
Короче———про млм я знаю много))
А про Амвей мы с приятелями раздумывали над схемой когда их еще в Черновцах не было( приятели с Москвы завезли брошюрки)
Ну и первая жена моя пользовалась Мэри Кей продукцией и учавствовала в распространении пасивном ее .
-
Сергій_Попович
- Новачок
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
ну, у тебя еще контейнер на Калине былsergej1974007 писав: ↑28 лютого 2018, 12:30Я столкнулся с ними когда они только зашли в Черновцы.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
У меня было 3 одновременно.kreativ писав: ↑01 березня 2018, 11:08ну, у тебя еще контейнер на Калине былsergej1974007 писав: ↑28 лютого 2018, 12:30Я столкнулся с ними когда они только зашли в Черновцы.
Короче———про млм я знаю много))![]()
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
кстати, у меня как то временами вылетает из головы, а потом снова вспоминаю - я же тоже проработал 2 недели+- на калине. за это время я задолбался туда ездить и уволился. а потом владельцев конторки посадили за оптовую торговлю леваком. кароч, если так повспоминать, то уже и у меня эпичных историй имеется
-
Olga-гость....
- Новачок
- Подякували: 1 раз
Розумію, що по статистиці людина повірить 1-2 негативним відгукам, чим 10 хорошим. Але народ, послухайте, особисто я шукала просто тимчасовий додатковий дохід, бо було ще навчання. Спочатку нічого не зрозуміла, почала розбиратися, тоді навіть немогла подумати, що для мене це відкриє двері "в світ". Завдяки ці компанії за 1,5 років побувала в Угорщині - Будапешті, Італії - Венеції, нещодавно повернулася з Китаю, їздила за рахунок компанії. Для себе, я знайшла тут все: друзів, дохід, кар'єру, подорожі, відпочинок, здоров'я, саморозвиток. Ніхто нікого не примушує нічого купувати.
Я працюю в даній компанії майже 2 роки, із мінусів поки те, що на дорогу до філіалу в день мені йде 2 години, але це не проблема. Менеджери які тиняються по офісу без роботи, і роблять вигляд, що працюють, відповідно отримують такий же дохід, нічого не робити і хотіти за це гроші - смішно. Стосовно коментів, дуже багато написано грубого і без лексики, нормальна людина на це не поведеться. Є різні офіси і різні моделі роботи. Це не традиційний бізнес. Тут потрібна інвестиція часу та сил. Важливим є відповідальність та чесність.
Я розумію, що не всім підходить працювати в Tiens, хтось мусить бути: перукарем, офіціантом, візажистом або просто бути у вічному пошуку, но це ж не дає права збивати з дороги інших. Я до прикладу, вдячна собі, що не читала на початку негативні відгуки, бо не мала б того, що маю зараз. Розберіться самі, і нікому не вірте. Український менталітет людини в більшості випадків просто не дозволяє, щоб в когось, щось получилось. Фільтруйте інформацію!
Я працюю в даній компанії майже 2 роки, із мінусів поки те, що на дорогу до філіалу в день мені йде 2 години, але це не проблема. Менеджери які тиняються по офісу без роботи, і роблять вигляд, що працюють, відповідно отримують такий же дохід, нічого не робити і хотіти за це гроші - смішно. Стосовно коментів, дуже багато написано грубого і без лексики, нормальна людина на це не поведеться. Є різні офіси і різні моделі роботи. Це не традиційний бізнес. Тут потрібна інвестиція часу та сил. Важливим є відповідальність та чесність.
Я розумію, що не всім підходить працювати в Tiens, хтось мусить бути: перукарем, офіціантом, візажистом або просто бути у вічному пошуку, но це ж не дає права збивати з дороги інших. Я до прикладу, вдячна собі, що не читала на початку негативні відгуки, бо не мала б того, що маю зараз. Розберіться самі, і нікому не вірте. Український менталітет людини в більшості випадків просто не дозволяє, щоб в когось, щось получилось. Фільтруйте інформацію!
-
Seven7seven
- Активіст
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 24 рази
Теж попав на ту шарлатанську співбесіду metlife та starlife. Я нічого не купував, але мені ще потім звонили та просили пару днів, щоб я прийшов і друзів, знайомих приводив, щоб їм лапшу на вуха навішали....Keon писав: ↑07 лютого 2018, 07:57Несколько лет назад, попал случайно на собеседование в Meetlife, много мне там обещяли, правда они сразу сказали мол купи у нас страховку вроде за 6к грн, и сразу жизнь станет лучше, очень рад, что удалось свалить от туда не купив у них страховку, тогда мозг мне хорошо промыли.