Маланка фест і що ще варто побачити в Чернівцях

Вільне спілкування
svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Re: Маланка фест і що ще варто побачити в Чернівцях

Повідомлення svetliachok007 » 16 грудня 2017, 23:40

kreativ писав:
16 грудня 2017, 23:14
svetliachok007 писав:
16 грудня 2017, 22:58
Говорят в Музее архитектуры будет на Рождество что-то необыкновенно интересное. А про какую Мальву идет речь?
Я видел еще пару черновчан, которые еще никогда не пробовали Мальву. Но я думал это редкость прям, исключение. Теперь выборка расширяется и оказывается процент не столь низкий то. Странно.
А, то про бутеры. Я думала зрелище какое-то. А то меня тоже озадачили придумать новогоднюю программу на несколько дней. Но заведения общепита - это и так само собой разумеется. Театр, Музей, а что еще можно придумать...
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

Mira
Новачок

Повідомлення Mira » 17 грудня 2017, 00:01

kreativ писав:
16 грудня 2017, 23:14
svetliachok007 писав:
16 грудня 2017, 22:58
Говорят в Музее архитектуры будет на Рождество что-то необыкновенно интересное. А про какую Мальву идет речь?
Я видел еще пару черновчан, которые еще никогда не пробовали Мальву. Но я думал это редкость прям, исключение. Теперь выборка расширяется и оказывается процент не столь низкий то. Странно.
Так шо таке мальва?))) для несвідомих )

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 17 грудня 2017, 00:05

Mira писав:
17 грудня 2017, 00:01
Так шо таке мальва?))) для несвідомих )
вот тут вроде норм описано. в двух словах - это заведение с фирменным блюдом и фирменным соусом, и все это не меняется уже десятилетиями. то есть, не становится хуже, пускай и не становится лучше)))
место, где можно перекусить в центре занедорого. ну и для многих как символ детства, юношества, города и прочего *nose*

https://see-life.biz/article/malva/
Бар «Мальва» – це саме той варіант, коли хочеться швидко і ситно поїсти. Не дуже здорово, без вишуканостей в інтер’єрі, але без черг і смачно.

Асортимент закладу – гарячі бутерброди. Саме вони стали родзинкою бару і причиною, чому у нього треба зайти. Їх готують з фірмовим соусом, рецепт якого винайшли власники ще наприкінці 90-х років.

Оформлення бутерброду не викликає подиву. Блюдо подається гарячим, щойно з печі, залишається тільки кетчупом полити і готово. Але це не зменшує смаку. Відвідувачі вподобали брати собі до Мальви томатний сік і топтати це разом.

Алкоголь. Від бару тут не тільки назва. Справді є барна стійка, бариста, який зробить, можливо, не всі коктейлі на будь-які вибаганки, але більшість стандартних і популярних точно.
Посуд не одноразовий, до бутерброду і ножик подають. Персонал привітний, постійних відвідувачів знають в обличчя, декотрих і за іменем називають. Часто можна мимохіть стати слухачем жартів, які частенько звучать у цьому барі з вуст то гостів, то працівників.

Є ще одна у цього бару особливість – запаковують Мальву з собою. Не відмовляють і в доставці – відправляють на таксі.

Інтер’єр нічим не примітний, нічим не гидкий і нічим не красивий. Одне слово йому личить – нейтральний. А ні, ще треба відмітити ребристе дзеркало. Не часто таке зустрінеш. Проте в залі завжди прибрано та охайно.

Бронювання немає, в принципі, не той заклад, де воно потрібне. Немає також і місць на вулиці.

Мальва – пізній сніданок, обід чи вечеря для тих, хто не дотримується здорового режиму харчування. Але найприємніше те, що коштує вона тільки 16 гривень. Зате дуже ситна.

Аудиторія тут настільки різношерста, що і представити важко. Хоча як і в будь-якому іншому прохідному місці. Іноді можна зустріти компанії, які традиційно «прийшли на мальву». Приходять поїсти з дітьми, а в обід підтягуються групи колег з найближчих офісів. А найбільш дивно те, що тут дійсно можна зависнути надовго, не плануючи цього.

Адреса: вул.. Головна, 44
Телефон: +380 (372) 51-31-87
Години роботи: 10:00-10:00

Mira
Новачок

Повідомлення Mira » 17 грудня 2017, 00:06

:) Ага, дякую 😁 Колядки звичайно це гарно але я з західної то не дуже мабуть здивуюсь тому дійство)) тра буде мальву шукати і ще шось))

Mira
Новачок

Повідомлення Mira » 17 грудня 2017, 00:08

Символ юношества - чуть не заплакала, пенсію встрєчу з символом)) але насправді це прикольно шо лишилось таке місце, обов'язково зайду туди :)

Mira
Новачок

Повідомлення Mira » 17 грудня 2017, 00:11

Mefody писав:
16 грудня 2017, 23:12
kreativ писав:
16 грудня 2017, 22:35
Маланка специфичное зрелище. Раз посмотреть стоит, конечно, но я лично после пары раз туда больше не планирую ходить.
А мне лично нравится. У нас в Черновцах не так много интересного происходит, я стараюсь почти всё посещать, но проблема в том, что каждый год всё одно и тоже, никакого разнообразия.
Як не дивно, я ще у вашому місті не була) сподіваюсь мені не так одноманітно буде) ваше яке улюблена місце наприклад?)

Туман
Клон всех и вся
Дякував (ла): 145 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Туман » 17 грудня 2017, 00:12

Mira писав:
16 грудня 2017, 22:29
буду вдячна за рекомендації та ідеї: куди піти, шо побачити, які є спец місця шо загалу невідомо широкому :)
Якщо окрім архітектури нічого не цікавить, то особливо і нема куди. Ну ще природа - в смислі природні нерівності ландшафту подивитись, якщо ви із рівнинної степової зони. :D

А так, ніяких секретних монських лож, чи таємних ритуалів прищельців-рептилоїдів, чи засеречених печер із вампірами тут нема. Туристичний бізнес недопрацьовує в цьому плані. Пора би вже щось вигадати, Ну хоч якись будинок із привидами...
В цілому - гарна архітектура, хороша кухня, в деяких місцях. І пару тихих місць із краєвидом. Досить таки все мирно і спокійно.
Двіжуха нездорова, нічні туси з наркотою і мега-паті-оргії це все вам в столицю. :D
UA
Що ми любимо найбільше, те і знищує нас. (с)

Mira
Новачок

Повідомлення Mira » 17 грудня 2017, 00:20

туман писав:
17 грудня 2017, 00:12
Mira писав:
16 грудня 2017, 22:29
буду вдячна за рекомендації та ідеї: куди піти, шо побачити, які є спец місця шо загалу невідомо широкому :)
Якщо окрім архітектури нічого не цікавить, то особливо і нема куди. Ну ще природа - в смислі природні нерівності ландшафту подивитись, якщо ви із рівнинної степової зони. :D

А так, ніяких секретних монських лож, чи таємних ритуалів прищельців-рептилоїдів, чи засеречених печер із вампірами тут нема. Туристичний бізнес недопрацьовує в цьому плані. Пора би вже щось вигадати, Ну хоч якись будинок із привидами...
В цілому - гарна архітектура, хороша кухня, в деяких місцях. І пару тихих місць із краєвидом. Досить таки все мирно і спокійно.
Двіжуха нездорова, нічні туси з наркотою і мега-паті-оргії це все вам в столицю. :D
Ага ага)) ну шож) тоді виглядає так прогулка-мальва- спокійний сон))
Обще я з столиці і приіду :)) от шкода канєшно що немає у вас нездорового двіжа чи вампірів, було б чим зайнятись 😂 Посміялася я канечно з мега паті оргій)
Оті місця краєвиди про які ви згадали - кроми університету, може якісь є такі затишні і гарні що треба просто пройтись і побачити ?) я таким цікавлюсь, а не точками з наркотою))

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 17 грудня 2017, 00:24

Mira писав:
17 грудня 2017, 00:20
туман писав:
17 грудня 2017, 00:12

Ага ага)) ну шож) тоді виглядає так прогулка-мальва- спокійний сон))
Обще я з столиці і приіду :)) от шкода канєшно що немає у вас нездорового двіжа чи вампірів, було б чим зайнятись 😂 Посміялася я канечно з мега паті оргій)
Оті місця краєвиди про які ви згадали - кроми університету, може якісь є такі затишні і гарні що треба просто пройтись і побачити ?) я таким цікавлюсь, а не точками з наркотою))
Міра, якщо Ви симпатична, молода, незакомплексована , незаміжня дівчина-- приіжджайте--- влаштуємо Вам і Паті з Оргіями. :D
Після Оргій з Патями--- Прогулянка ранковим Містом із заходом у Мальву і інші туристичні місця.
Прогулянка-- безкоштовно.( подарунок від міста :D )
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Mira
Новачок

Повідомлення Mira » 17 грудня 2017, 00:28

Сергій)я вже приіду несмотря на то, яку оцінку мені дасть місто за зовнішній вигляд, бо квитки взяла і готель заброньований 😂
На оргії не согласна, не всьо так сразу 😂)))
А от на прогулянку з нормальною компанією готова сагласіцца))

Відповісти

Повернутись до “Балачки”