Асман писав:Площадь филармонии
Кого то из вас очередь. Правильнее Асман-а, ток я не уверен, что от него добъемся. Потому мб bandera77 ?bandera77 писав:там таки площа Філармоніїї, 3 поруч -буд. 4.
Асман писав:Площадь филармонии
Кого то из вас очередь. Правильнее Асман-а, ток я не уверен, что от него добъемся. Потому мб bandera77 ?bandera77 писав:там таки площа Філармоніїї, 3 поруч -буд. 4.
Что значит "нет"? У тебя на фото кусок таблички с адресом виден (пл. Філармонії, 4)sergej1974007 писав:Нет.Асман писав:Площадь филармонии
Я потом покажу необрезанный вариант и все станет понятно.
пс. А вообще игра понравилась. :D
Щас сыграю в свой вариант. :D
Спробую я - а якщо Асман приєднається - буде пізнавати загадкові краєвиди Конятина...kreativ писав:Асман писав:Площадь филармонииКого то из вас очередь. Правильнее Асман-а, ток я не уверен, что от него добъемся. Потому мб bandera77 ?bandera77 писав:там таки площа Філармоніїї, 3 поруч -буд. 4.
Жалко форум.kreativ писав:Чет у наспациентфорум больше мертв, чем жив. И даже игра обламай соседа не стартовала.
Шось мене тягне на вул. Садову, але скорше що помиляюсь.bandera77 писав:
Місце відоме - я гадаю швидко відгадаєте ;)
неа, не то. там забор повыше.sergej1974007 писав:Шось мене тягне на вул. Садову, але скорше що помиляюсь.
Так і є - Садова :D Біля перехрестя з вул.Кордубиsergej1974007 писав:Шось мене тягне на вул. Садову, але скорше що помиляюсь.bandera77 писав:
Місце відоме - я гадаю швидко відгадаєте ;)