от я про це і кажу - тільки 2 пачки цигарок...KVadik писав:Литр водки и два литра сухого вина, 200 шт. сигарет. Но(!) обычно едут через Румынию, а в Румынию можно ввести только 40 сигарет.
Що можна везти до Болгарії?
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: Що можна везти до Болгарії?
Бог там, де всім добре.....
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
перевіряють не скільки наші, скільки румуни - в останній раз довільно обрали 5-6 людей і перевірили їхні сумки. Мужик, який віз цигарки - роздавав по дві пачки іншим. Як зараз - не знаю.Dmytro писав:тоді виникає інше питання: чи перевіряють на митниці речі?bandera77 писав:Румуни пропускають 1-2 пачки сигарет на людину та 1л міцних горілчаних напоїв на людину
що буде якщо я візмю блок цигарок із собою
Бог там, де всім добре.....
-
mishad
- Активіст
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 22 рази
я коли їхав 3 роки тому, взяв з собою блок цигарок, в результаті прийшлося залишити 8 пачок на таможні в румин, типу на зберігання, а будеш вертатись, забереш. повертався в 1 годині ночі, сказали чекати до ранку, щоб забрати, я забив і поїхав...
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Уже давно к румынам можно завозить не больше пачки- двух сигарет.
И литр бухла.
Блок-- это уже много и может быть штраф если найдут.
Пс. Немец выезжал- прятал 6 блоков-- проехал без проверок.--А в следующий раз не рисковал-- и попал в бокс на индивидуальный досмотр-- 6 часов машину перебирали туда- сюда.
Ппс. В прошлом году водители от Слава- тур( так вроде) спрятали ящик- другой.-- сигареты нашли, автобус стоял больше суток на границе, а пассажиров пересаживали в другой.( не знаю чем закончилось-- большим штрафом скорее всего.)
Пппс. Я как- то заезжал в Польшу и водитель заныкал 5-6 ящиков в запаску.-- сигареты нашли, чувака там же судили, штраф- конфискат и все дела. Очень сильно повезло что за взятку в 600 евро.( помимо штрафов) не конфисковали бус хозяина.
И литр бухла.
Блок-- это уже много и может быть штраф если найдут.
Пс. Немец выезжал- прятал 6 блоков-- проехал без проверок.--А в следующий раз не рисковал-- и попал в бокс на индивидуальный досмотр-- 6 часов машину перебирали туда- сюда.
Ппс. В прошлом году водители от Слава- тур( так вроде) спрятали ящик- другой.-- сигареты нашли, автобус стоял больше суток на границе, а пассажиров пересаживали в другой.( не знаю чем закончилось-- большим штрафом скорее всего.)
Пппс. Я как- то заезжал в Польшу и водитель заныкал 5-6 ящиков в запаску.-- сигареты нашли, чувака там же судили, штраф- конфискат и все дела. Очень сильно повезло что за взятку в 600 евро.( помимо штрафов) не конфисковали бус хозяина.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
ты же не куришь - нахрена тебе рисковать отдыхом и таскать скорее всего больше, чем можно? О_оDmytro писав:що буде якщо я візмю блок цигарок із собою
-
Dmytro
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
як думаеш для чого наші туди стільки возятьkreativ писав: ты же не куришь - нахрена тебе рисковать отдыхом и таскать скорее всего больше, чем можно? О_о