zepellin писав:Ув Марина! Сам старт вашей рекламы уже заставляет напрячься - уж очень напоминает предвыборную рекламу кандидатов - непонятно, чем они лучше других, но других уже облили.
И еще, кого по Вашему я "облила"????
Re: Всі тонкощі страхування Чернівців)zepellin писав:Ув Марина! Сам старт вашей рекламы уже заставляет напрячься - уж очень напоминает предвыборную рекламу кандидатов - непонятно, чем они лучше других, но других уже облили.
Re: Всі тонкощі страхування Чернівців)Вот, например - это вы похвалили?MarinaUNIQA писав:Вот еще полезная инфа для раздумий:
Нацкомфинуслуг назвала худших страховщиков 2015 года
05.02.2016
Восемь компаний попали в список страховщиков, на которых в прошлом году регулятору поступило больше всего жалоб. Среди них — «Украинская транспортно-страховая компания» («Ютико»), «Украинская охранно-страховая компания», «Оранта», «Эталон», «Провидна», «Доминанта», «Аска» и «Нова».
Re: Всі тонкощі страхування Чернівців)
Re: Всі тонкощі страхування Чернівців)
Re: Всі тонкощі страхування Чернівців)Старий добрий метод ПЕРЕДЬОРГУВАННЯ фактів і публікації їх в потрібному руслі. Це я вам кажу, як людина із досвідом роботи в страхуванні не один рік.MarinaUNIQA писав:Вот еще полезная инфа для раздумий:
05.02.2016
Восемь компаний попали в список страховщиков, на которых в прошлом году регулятору поступило больше всего жалоб. Среди них — «Украинская транспортно-страховая компания» («Ютико»), «Украинская охранно-страховая компания», «Оранта», «Эталон», «Провидна», «Доминанта», «Аска» и «Нова».
Re: Всі тонкощі страхування Чернівців)Я так розумію, що ви клієнт компанії зі списку?! Не потрібно перекручувати те, що написано і шукати те, чого там нема . Є факти про нестабільність компаній зі списку, і це доведено регулятором ринку. Тому вважаю, що люди мають право це знати. Чомусь, коли справа стосується банків, які не повертають депозити або мають інші проблеми, то люди вдячні за інформацію, а стосовно страхових компаній такий протест?! Я не закликала людей не страхуватися в компаніях зі списку, і нічого не коректного про них не писала. Справа добровільна)) Прикро одне, коли люди страхуютьсяв ненадійних компаніях і не отримують виплат, негативна слава іде на всі страхові компанії. Як на вашу думку, змінити це??? Якщо не розголошувати інформацію про стан спра страхового ринку????Дельфин писав:Старий добрий метод ПЕРЕДЬОРГУВАННЯ фактів і публікації їх в потрібному руслі. Це я вам кажу, як людина із досвідом роботи в страхуванні не один рік.MarinaUNIQA писав:Вот еще полезная инфа для раздумий:
05.02.2016
І що показує ваш запис?
А ви не хочете вказати ВІДСОТОК проблемних клієнтів від загальної кількості клієнтів у цих компаніях?
У кого буде більше скарг - у компанії із 100 клієнтами чи у компанії із 100 000 клієнтів?
Ну типу, люди скаржаться завжди. І чим більше клієнтів тим більша кількість незадоволених у великих компаній, і тим менше скарг по кількості штук у маленької...
Пояснювати думку далі треба?
То що ви хотіли сказти цим записом? Непрофесійно опустити конкурента?
Не робіть такого, якщо не хочете отримати зворотній ефект. Конкурента перемагають своїми перевагами, а не за рахунок опускання його авторитету.
Ого...MarinaUNIQA писав:Я так розумію, що ви клієнт компанії зі списку?! ....Є факти про нестабільність компаній зі списку, і це доведено регулятором ринку. Тому вважаю, що люди мають право це знати. Чомусь, коли справа стосується банків, які не повертають депозити або мають інші проблеми, то люди вдячні за інформацію, а стосовно страхових компаній такий протест?! Я не закликала людей не страхуватися в компаніях зі списку, і нічого не коректного про них не писала. ...
Працювати ЯКІСНО із покупцем на етапі продажу, РОЗПОВІДАЮЧИ як працює це, а не продаючи йому "страховку".Як на вашу думку, змінити це???