Як вплинути на сусідів?
Re: Як вплинути на сусідів?
Суперклею вночі в дверний замок для початку. Таке бидло по нормальному не розуміє, немає чого цяцькатись.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Вічна проблема украінців-як толерантно переконати бидло чи хулігіна. Тут нема напівтонів. Або роби і не бійся, або бійся і нероби. Або чорне, або біле. Попередила, попросила, адалі або бійся, або воюй.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Дякую, мені сподобалась твоя ідея... Єдине що проблема з курцями не у мене в під*їзді (тут слава Богу мені повезло), а у загальному коридорі офісних приміщень, де на цілому поверсі багато орендарів. Всі робили зауваження, але ніхто не хотів сильно сваритись.TAZIT писав:К сожалению цивилизованно -- это в данном случае сделать несколько записей процесса курения и своих просьб на камеру ... и потом в суд чтоб дошло ... ! Как правило курящие в подъездах считают что им курить там самое то ... ибо из квартиры очевидно их за это же прогнали ... . А после парочки затяжек им полчасика вообще всё по-барабану ... .
Вообще проще всего и по нормальному ... сирену поставить через датчик дыма ... под видом пожарной ... . Тогда если кто-то вкурит ... он выслушывать каждый раз будет не кого-то одного , на которого ему с легкостью будет наплевать , а всех кому это не нравится ... и сразу ... .
Я не така. Я вредна :D сварюсь "за діло" постійно. Ну не люблю я несправедливість!
Неро правий, "накатити" з ноги я можу, але вже якщо допече.
Знайшла поки що такий вихід: на вікно причепила маленький букетик трав, олією намалювала парочку різних знаків і причепила папірчик: "Це місце зачароване. Всіх, хто його паплюжитиме, очікує статева слабкість і хвороби для всієї сім*ї. Віщунка Анастасія."
Сьогодні прийшла на роботу, вже годину ніхто не курить :D Може, спрацює.
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Дякую, що віриш у мене!!!!Дельфин писав:Вічна проблема украінців-як толерантно переконати бидло чи хулігіна. Тут нема напівтонів. Або роби і не бійся, або бійся і нероби. Або чорне, або біле. Попередила, попросила, адалі або бійся, або воюй.
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
:D Мені одна добра людина порадила один метод боротьби з сусідами. ( у сусідки старческій маразм напевно прогресує і вона вирішила,що наші дворові собачки,це єдине,що мішає ій щасливо жити і треба іх травити.Собака живе у дворі біля 10 років і все було гуд. А літом я іі викупала і підстригла.Вона вакцинова і стерилізована.Тобто все під моїм контролем.) Я в шоці,вона пересварилася на тему антісанітаріі майже с усіма.( у нас в під"їзді миються сходи і квіти на підвіконниках..це так до слова).Так ось..дзвоню я в сльозах до доброї людини і розказую ситуацію.І він видає мені метод боротьби :D :D :D каже "купи вінок ,як на могилу, постав ій під двері.Якщо людина побожна ,має спрацювати.Діє на 100% " Я таке не робила.. у сусідки сердце барахлить...Але як варіант - може і спрацює. Зараз...син цієї "показовопорядної громадянки" (так вона себе називає) курить у під"їзді. Бугаїна ...
Вона виносить всім мозок,що ми розводимо антісанітарію в під"їзді і біля дому ,а то шо син закурює під"їзд,то це норма. 
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Папірчик не спрацює.
Можливо на деякий час зроблять вигляд що задумались-- а потім знову по новому почнеться.
Ці всі " бабські" наговори і віночки взагалі не знаю на кого мають діяти.
Я би два рази переговорив, а на третій визвав би мєнтів і стояв би у них над головою поки би не переписали всі данні потенційних порушників.
В любому випадку це адмінка невеличка ніби.
Можливо на деякий час зроблять вигляд що задумались-- а потім знову по новому почнеться.
Ці всі " бабські" наговори і віночки взагалі не знаю на кого мають діяти.
Я би два рази переговорив, а на третій визвав би мєнтів і стояв би у них над головою поки би не переписали всі данні потенційних порушників.
В любому випадку це адмінка невеличка ніби.