Так це ж логічно ! Контролер же вже забракував батарею . Але після декількох циклів його повинно роздуплити було б ... .dvs писав:кстати все с той же сонькой не удалось даже в родной батарее поменять банки на новые, соньки капризные до жути, контроллер батареи не позволил. помойму по итогу выход нашли купив с разборки более-менее нормальную батарею и по сей день работаетTAZIT писав:Лучше бы купили убитую родную батарею под восстановление ... !
Можна відновити убиту батарею від ноута?
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Можна відновити убиту батарею від ноута?
всмислі повино було б роздуплити? вона зарядилася до 80% і більше не бере зарядку( хз, розрядити я незнаю як, так як коли витягую зарядку ноут вирубається(Так це ж логічно ! Контролер же вже забракував батарею . Але після декількох циклів його повинно роздуплити було б ... .
порадте що можна зробити? я знаю що саме простіше викинути батарею і купити нову але на даний момент це останній вихід *balabol*
Колись бачив в неті є пристрій який заряджає і розраджає акамцлятор, може у когось є такий пристрій?
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Наверно, в Инете есть ))YuraT писав:Колись бачив в неті є пристрій який заряджає і розраджає акамцлятор, може у когось є такий пристрій?
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)