Можна відновити убиту батарею від ноута?

Вільне спілкування
TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: Можна відновити убиту батарею від ноута?

Повідомлення TAZIT » 09 вересня 2015, 23:01

dvs писав:
TAZIT писав:Лучше бы купили убитую родную батарею под восстановление ... !
кстати все с той же сонькой не удалось даже в родной батарее поменять банки на новые, соньки капризные до жути, контроллер батареи не позволил. помойму по итогу выход нашли купив с разборки более-менее нормальную батарею и по сей день работает
Так це ж логічно ! Контролер же вже забракував батарею . Але після декількох циклів його повинно роздуплити було б ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

YuraT
Зацікавлений
Контактна інформація:

Повідомлення YuraT » 10 вересня 2015, 13:12

Так це ж логічно ! Контролер же вже забракував батарею . Але після декількох циклів його повинно роздуплити було б ... .
всмислі повино було б роздуплити? вона зарядилася до 80% і більше не бере зарядку( хз, розрядити я незнаю як, так як коли витягую зарядку ноут вирубається(
порадте що можна зробити? я знаю що саме простіше викинути батарею і купити нову але на даний момент це останній вихід *balabol*

YuraT
Зацікавлений
Контактна інформація:

Повідомлення YuraT » 10 вересня 2015, 13:14

Колись бачив в неті є пристрій який заряджає і розраджає акамцлятор, може у когось є такий пристрій?

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 10 вересня 2015, 13:50

YuraT писав:Колись бачив в неті є пристрій який заряджає і розраджає акамцлятор, може у когось є такий пристрій?
Наверно, в Инете есть ))
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Відповісти

Повернутись до “Балачки”