лиши відгук, таємний покупець
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Re: лиши відгук, таємний покупець
Я не тайный покупатель, но и не скрываюсь :)
Уже давно не заходил в "Палац хліба". Когда-то видел там прямо на полках тараканов, и практически всегда самый обычный и ходовой хлеб там распаренный.
Где-то с неделю назад зашел еще раз. Тараканы на этот раз на глаза не попались :) ну а хлеб как обычно - распаренный... Рядом "на проходной" магазинчик с того же завода продают - обычный, нормальный хлеб по такой же цене. Стоило называть фирменный магазин "палац хлеба" чтобы продавать там распаренный, да еще среди тараканов???
Уже давно не заходил в "Палац хліба". Когда-то видел там прямо на полках тараканов, и практически всегда самый обычный и ходовой хлеб там распаренный.
Где-то с неделю назад зашел еще раз. Тараканы на этот раз на глаза не попались :) ну а хлеб как обычно - распаренный... Рядом "на проходной" магазинчик с того же завода продают - обычный, нормальный хлеб по такой же цене. Стоило называть фирменный магазин "палац хлеба" чтобы продавать там распаренный, да еще среди тараканов???
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
можливо таракани від них втекли в форматркет. там на першому поверсі біля входу булки продають. вічно коли заходив в магазин дивився чи вони на своєму місці. )) "так, рєбяткі. всє па мєстам" ніколи мене не розчаровували ))OlegLOA писав:Я не тайный покупатель, но и не скрываюсь :)
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
![Зображення](http://s.rimg.info/5c3d7035de61525dab5814e2437d5ea0.gif)
=> тема <=
=> сайт <=
- Мультимедіа
- Новачок
- Контактна інформація:
Доброго дня!Де ви таких продавців-консультантів набираєте? Захожу в магазин, питаю чи можна замовити пам'ять для ноутбука ДДР1. Мене перепитують яку саме? Повторюю: "Для ноутбука, SODIMM DDR1". Щось там шариться в ноуті: "Фірми CDM пам'ять"? Починаю розуміти що толку тут не буде. Кажу: "Та не фірму СDM. Де ви взагалі таку фірму бачили? SODIMM DDR1. Це тип пам'яті. Мені не так важлива фірма, скільки те, чи взагалі можна у вас замовити ДДР1". З умним видом ще щось риється в ноуті - каже: "Ні, в наявності нема, а от зайдіть в сервісний центр - то там можна замовити".
Йду в сервісний центр (благо 20 метрів від магазину). Знов питаю "пам'ять для ноутбука DDR1". Мене питають: "Жорсткий диск"? Ось тут вже я просто офігів!!! Сервісний центр! Просиш пам'ять - тобі пропонують вінт :-[ + ] Уточнюю: "Та не жорсткий диск. Пам'ять! Оперативка!" - "А, оперативка? І навіть нічого не подивившись: НІ, НЕМА"! - "Все з вами зрозуміло. Прощавайте!"
PS: Чернівці, Соборна площа.
Комплектуючі складові не є спеціалізацією компанії "Мультимедіа".
Можливо, клієнт, який лишив відгук, подумав, що ми продаємо комплектуючі, але ми про це ніде не заявляли. Якби він звернувся до нашого Центру ремонту та налаштувань з питань ремонта, ми, скоріше за все, змогли би йому допомогти.
Ми не продаємо комплектуючі через те, що не надаємо на них гарантію.
Ми порадили клієнту звернутись до компаній, які продають подібні товари, або придбати потрібний йому продукт у спеціалізованому інтернет-магазині.
Щодо претензій відносно технічної "обізнаності" наших менеджерів по роботі з клієнтами, то хочу запевнити, що ми не вимагаємо від них знати занадто вузько-спеціалізовані технічні моменти, для цього в нас є майстри. Головне завдання менеджера - правильна робота з людьми.
Всім гарного дня! :)
Востаннє редагувалось 30 жовтня 2014, 09:58 користувачем Мультимедіа, всього редагувалось 1 раз.
- nikalajka
- Поважний користувач
ви не надаєте гарантію на речі, які не продаєте??? брєд ,,,,,,,,,,, ))))))))Мультимедіа писав: Ми не продаємо комплектуючі через те, що не надаємо на них гарантію.
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
А про що , Мультимедіа , ваші менеджери при таких до них вимогах ... зможуть розмовляти з людьми ... якщо вони нічого не знають крім роботи з людьми ... ?!
Парива подібного у нас навкруги повно , як і отаких менеджерів котрі крім того щоб щось впарювати ... на замовлення добре відомих брендів нічого не можуть і не вміють ... ! Ба навіть елементарного не вміють -- досліджувати і оперативно реагувати на запити конкретного покупця і його сукупні перспективні запити на комфорт теперішній і майбутній ... .
![Очень зол :twisted:](./images/smilies/kolobok_twisted.gif)
Парива подібного у нас навкруги повно , як і отаких менеджерів котрі крім того щоб щось впарювати ... на замовлення добре відомих брендів нічого не можуть і не вміють ... ! Ба навіть елементарного не вміють -- досліджувати і оперативно реагувати на запити конкретного покупця і його сукупні перспективні запити на комфорт теперішній і майбутній ... .
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 637 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
значиццо, захожу я сьогодні в мультимедіа на Соборці. мені потрібен дешевий і простенький нетбук. стоїть 10-ток ноутів, нетбука жодного. ну, думаю, мб де в іншому місці чогось - запитаю в консультанта, раз прийшов вже ж. йду, питаю, чую:"нетбуків немає і не буде. та і ви знаєте, нетбуки - це вже застарілий формат, зараз і виробники перестають їх випускати, і всі купляють тільки ноутбуки, подивіться і ви їх". тобто якщо оцінювати по доброму цю ситуацію - цей консультант занадто вболіває за рівень продаж і хоче їх підвищити, а якщо по злому - з мене реально намагалися зробити дурня на рівному місці ![штаа?! *wtf*](./images/smilies/wtf.gif)
![штаа?! *wtf*](./images/smilies/wtf.gif)
Востаннє редагувалось 20 грудня 2014, 01:18 користувачем kreativ, всього редагувалось 1 раз.
-
- Доцент
ну а чого одразу дурня? В цілому консультант правий - кому і для чого зараз потрібні нетбуки? Недоноутбук як компактний пристрій для інтернета - зараз для цього випускають та купують планшети.kreativ писав: а якщо по злому - з мене реально намагалися зробити дурня на рівному місці
Востаннє редагувалось 20 грудня 2014, 01:35 користувачем OlegLOA, всього редагувалось 1 раз.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- nikalajka
- Поважний користувач
планшет це зовсім не тоOlegLOA писав:ну а чого одразу дурня? В цілому консультант правий - кому і для чого зараз потрібні нетбуки? Недоноутбук як компактний пристрій для інтернета - зараз для цього випускають та купують планшети.kreativ писав: а якщо по злому - з мене реально намагалися зробити дурня на рівному місці
і всі це знають
ноут і нетбук як старший і молодший брати
планшет і нетбук це як сестра і молодший брат ноутбука
та то усюди так. особливо якшо бачать що людина не шаритьkreativ писав:а якщо по злому - з мене реально намагалися зробити дурня на рівному місці
Востаннє редагувалось 20 грудня 2014, 02:06 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
-
- Доцент
Ну як же ж без твоєї кваліфікованої, і головне - аргументованої, відповіді?nikalajka писав: планшет це зовсім не то
і всі це знають
ноут і нетбук як старший і молодший брати
планшет і нетбук це як сестра і молодший брат ноутбука
На технічній мові зможеш написати, що ж це "зовсім не то", і що саме "всі знають"?
В тебе є нетбук? А планшет? А смартфон?
Для чого потрібен саме нетбук, і не підійде планшет чи смарт?
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ребята, нетбук, ноутбук, планшет и смартфон это принципиально разные вещи.
И они между собой отличаются, да.
В нетбуке внезапно есть клавиатура, хоть и не удобная.
Планшет внезапно легкий. А смартфоном можно звонить, и его можно с собой носить летом.
По сабжу, раз зашла речь про мультимедия - зашел как то в Депоте. Спросил наушники с usb разьемом. Смотрели как на идиота![Улыбается :-)](./images/smilies/kolobok_smile.gif)
Купил в итоге в фокстороте (или эльдорадо?) в том же ТЦ на 3-м этаже. Тоже смотрели как на идиота, справедливости ради, но продавец хотя бы пробил по своей БД и внезапно нашел даже 2 модели.
Там же, спросил телефон xperia z1 Compact. Продавец как альтернативу мне предложил чето 5.5+ дюймов, самсунг ноте кажется.
Впрочем, в другом магазине мультмедиа, который на проспекте, где желтые ларьки, я таки купил телефон. Там продавец понимал, что продает.
Имхо, сеть так себе. В Донецке например я вообще ни разу не видел. Но удачное расположение магазинов, что решает. Когда рядом с этими магазинами появятся какие-нить комфи/алло, тогда начнется суета и обучение персонала, но может быть поздно.
И они между собой отличаются, да.
В нетбуке внезапно есть клавиатура, хоть и не удобная.
Планшет внезапно легкий. А смартфоном можно звонить, и его можно с собой носить летом.
По сабжу, раз зашла речь про мультимедия - зашел как то в Депоте. Спросил наушники с usb разьемом. Смотрели как на идиота
![Улыбается :-)](./images/smilies/kolobok_smile.gif)
Купил в итоге в фокстороте (или эльдорадо?) в том же ТЦ на 3-м этаже. Тоже смотрели как на идиота, справедливости ради, но продавец хотя бы пробил по своей БД и внезапно нашел даже 2 модели.
Там же, спросил телефон xperia z1 Compact. Продавец как альтернативу мне предложил чето 5.5+ дюймов, самсунг ноте кажется.
Впрочем, в другом магазине мультмедиа, который на проспекте, где желтые ларьки, я таки купил телефон. Там продавец понимал, что продает.
Имхо, сеть так себе. В Донецке например я вообще ни разу не видел. Но удачное расположение магазинов, что решает. Когда рядом с этими магазинами появятся какие-нить комфи/алло, тогда начнется суета и обучение персонала, но может быть поздно.