Магазини перед НР заполонили підробки продукції ?
Re: Магазини перед НР заполонили підробки продукції ?
Та ну, это фантастика, проверенные продавцы обязательно предупредят где селедка свежая, а старую выбросят в мусор. :D
Еще посоветуют какая вкуснее, они то закупились и вкусной и не очень, но продать хотят только вкусную!
Еще посоветуют какая вкуснее, они то закупились и вкусной и не очень, но продать хотят только вкусную!
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
на прошлый новый год брали там спиртное - оказалось подделкой.ash писав:Тарьтесь в Метро, где на сегодняшний день самый высокий контроль качества и на любой продукт можете там же проверить сертификат !!!
Из последних покупок покупали кетчупы Хайнц (самые дорогие кстати) - осказались подделкой, я писал про эти случаи на форуме. Может Вам просто везло.
Я для себя сделал вывод - Метро - магазин по продаже контрафакта. п.с. Сертификат, точнее его ксерокопию любой соображающий делает за две секунды
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Я Аро не купляю, а від Премії купляв лише масло так як воно мені здавалось на смак не поганим. А цього разуAndliva писав:Цікаво, а що ви очікували купляючи різні Премії, Аро, та інші подібні ТМ?
І при чому тут підробка? Сільпо сам себе підробляє?
Доречі спиртне також не раджу брати в наших гіпермаркетах, шукайте хто з Европи везе. Минулого року в Депоті взяв з дуру 2 бутилки Мартіні виявилось бодяга ще та. і поряд не стояло зі справжнім :(
Ну раз Аро не купляєте, поясніть як можна купляти Премію і на надіятись стабільність якості? :)
Премія це просто етикетка, сьогодні запакували одне масло, завтра інше, післязавтра ще інакше, ніякої стабільної якості тут бути не може апріорі!
Премія це просто етикетка, сьогодні запакували одне масло, завтра інше, післязавтра ще інакше, ніякої стабільної якості тут бути не може апріорі!
а як ви дізналися що в метро купили потделку?
ну не знаю, раз в тиждень завжди затарюємося в метро... єдино що мені не сподобалося, і я розчарувався так це в фісташках) да знаю, сам винен бо купив фісташки від АРО
вони виявилися якимось кислими і відправилися у смітник
алкогось беремо іноді в метро по акції.. так теж ніби-то не поганий
ну не знаю, раз в тиждень завжди затарюємося в метро... єдино що мені не сподобалося, і я розчарувався так це в фісташках) да знаю, сам винен бо купив фісташки від АРО
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
просроченный кетчуп на вкус был как просроченный кетчуп, на запах напоминал уксус с еще кой то хренью.ogboiko писав:а як ви дізналися що в метро купили потделку?![]()
ну не знаю, раз в тиждень завжди затарюємося в метро... єдино що мені не сподобалося, і я розчарувався так це в фісташках) да знаю, сам винен бо купив фісташки від АРОвони виявилися якимось кислими і відправилися у смітник
В фисташках жена нашла червяка недавно, так что тоже советую смотреть что отправляете в рот, я никогда не смотрел, оказывется зря
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Почему же зря? Меньше знаешь - крепче спишь :)13ый воин писав: В фисташках жена нашла червяка недавно, так что тоже советую смотреть что отправляете в рот, я никогда не смотрел, оказывется зря
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
Значит без ГМО - отличный выбор!13ый воин писав: В фисташках жена нашла червяка
Как то мелко в последнее время, недостаток внимания или творческий кризис? ;)
Та ні, просто не звертають увагу і він вже не знає що писати, і сусідів згадав, і євроінтеграцію в різних темах, а все ніхто не ведеться. Втрачає кваліфікацію мабуть.
В Метро купив вино воно було зіпсованим (кисле таке виходить в домашніх умовах якщо перетримати), з одного боку радує, що моя любима ТМ не з порошку а таки вино, але факт залишається пляшка вина в раковину пішла.
Купував в Ліга Прім горілку, такий шмурдяк попався що страшно, таке враження що її вдома на самогонному гнали, я з того часу там не купую нічого років 5 точно. Взагалі алкоголь за місяць до НР не купую, кількість контрафакту просто космос.
На базарі я завжди в однієї і тієї ж жінки беру твердий сир. Одного разу поприколу запитав показавши один брусок сиру, це сир чи сирний продукт. Вона не зморгнувши сказала що сир, хоча на бруску була етикетка і там було написано сирний продукт. До речі таке я робив як на базарі біля дому, так і на Калині результат один і той же... Тому базарникам вірити це себе обманути. Можна вірити тільки якщо знайомі особисто.
В Метро купив вино воно було зіпсованим (кисле таке виходить в домашніх умовах якщо перетримати), з одного боку радує, що моя любима ТМ не з порошку а таки вино, але факт залишається пляшка вина в раковину пішла.
На базарі я завжди в однієї і тієї ж жінки беру твердий сир. Одного разу поприколу запитав показавши один брусок сиру, це сир чи сирний продукт. Вона не зморгнувши сказала що сир, хоча на бруску була етикетка і там було написано сирний продукт. До речі таке я робив як на базарі біля дому, так і на Калині результат один і той же... Тому базарникам вірити це себе обманути. Можна вірити тільки якщо знайомі особисто.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.