Магазини перед НР заполонили підробки продукції ?

Вільне спілкування
Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Re: Магазини перед НР заполонили підробки продукції ?

Повідомлення Andliva » 20 грудня 2013, 15:07

Та ну, это фантастика, проверенные продавцы обязательно предупредят где селедка свежая, а старую выбросят в мусор. :D
Еще посоветуют какая вкуснее, они то закупились и вкусной и не очень, но продать хотят только вкусную!

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 20 грудня 2013, 15:27

ash писав:Тарьтесь в Метро, где на сегодняшний день самый высокий контроль качества и на любой продукт можете там же проверить сертификат !!!
на прошлый новый год брали там спиртное - оказалось подделкой.
Из последних покупок покупали кетчупы Хайнц (самые дорогие кстати) - осказались подделкой, я писал про эти случаи на форуме. Может Вам просто везло.
Я для себя сделал вывод - Метро - магазин по продаже контрафакта. п.с. Сертификат, точнее его ксерокопию любой соображающий делает за две секунды
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Dimich
Досвідчений

Повідомлення Dimich » 20 грудня 2013, 16:38

Andliva писав:Цікаво, а що ви очікували купляючи різні Премії, Аро, та інші подібні ТМ?
І при чому тут підробка? Сільпо сам себе підробляє?
Я Аро не купляю, а від Премії купляв лише масло так як воно мені здавалось на смак не поганим. А цього разу :shock:

Доречі спиртне також не раджу брати в наших гіпермаркетах, шукайте хто з Европи везе. Минулого року в Депоті взяв з дуру 2 бутилки Мартіні виявилось бодяга ще та. і поряд не стояло зі справжнім :(

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 20 грудня 2013, 16:44

Ну раз Аро не купляєте, поясніть як можна купляти Премію і на надіятись стабільність якості? :)
Премія це просто етикетка, сьогодні запакували одне масло, завтра інше, післязавтра ще інакше, ніякої стабільної якості тут бути не може апріорі!

ogboiko
Активіст

Повідомлення ogboiko » 20 грудня 2013, 17:02

а як ви дізналися що в метро купили потделку? *scratch*

ну не знаю, раз в тиждень завжди затарюємося в метро... єдино що мені не сподобалося, і я розчарувався так це в фісташках) да знаю, сам винен бо купив фісташки від АРО *hammer* вони виявилися якимось кислими і відправилися у смітник

алкогось беремо іноді в метро по акції.. так теж ніби-то не поганий

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 20 грудня 2013, 17:40

ogboiko писав:а як ви дізналися що в метро купили потделку? *scratch*

ну не знаю, раз в тиждень завжди затарюємося в метро... єдино що мені не сподобалося, і я розчарувався так це в фісташках) да знаю, сам винен бо купив фісташки від АРО *hammer* вони виявилися якимось кислими і відправилися у смітник

алкогось беремо іноді в метро по акції.. так теж ніби-то не поганий
просроченный кетчуп на вкус был как просроченный кетчуп, на запах напоминал уксус с еще кой то хренью.
В фисташках жена нашла червяка недавно, так что тоже советую смотреть что отправляете в рот, я никогда не смотрел, оказывется зря
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 20 грудня 2013, 17:57

13ый воин писав: В фисташках жена нашла червяка недавно, так что тоже советую смотреть что отправляете в рот, я никогда не смотрел, оказывется зря
Почему же зря? Меньше знаешь - крепче спишь :)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

OSzone
Забанен навсегда

Повідомлення OSzone » 20 грудня 2013, 18:05

13ый воин писав: В фисташках жена нашла червяка
Значит без ГМО - отличный выбор!

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 20 грудня 2013, 18:31

Как то мелко в последнее время, недостаток внимания или творческий кризис? ;)

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 20 грудня 2013, 19:00

Та ні, просто не звертають увагу і він вже не знає що писати, і сусідів згадав, і євроінтеграцію в різних темах, а все ніхто не ведеться. Втрачає кваліфікацію мабуть.
В Метро купив вино воно було зіпсованим (кисле таке виходить в домашніх умовах якщо перетримати), з одного боку радує, що моя любима ТМ не з порошку а таки вино, але факт залишається пляшка вина в раковину пішла. :evil: Купував в Ліга Прім горілку, такий шмурдяк попався що страшно, таке враження що її вдома на самогонному гнали, я з того часу там не купую нічого років 5 точно. Взагалі алкоголь за місяць до НР не купую, кількість контрафакту просто космос.
На базарі я завжди в однієї і тієї ж жінки беру твердий сир. Одного разу поприколу запитав показавши один брусок сиру, це сир чи сирний продукт. Вона не зморгнувши сказала що сир, хоча на бруску була етикетка і там було написано сирний продукт. До речі таке я робив як на базарі біля дому, так і на Калині результат один і той же... Тому базарникам вірити це себе обманути. Можна вірити тільки якщо знайомі особисто.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”