STARLIFE (страховой брокер)

Вільне спілкування
lebron
Новачок

Re: STARLIFE (страховой брокер)

Повідомлення lebron » 31 березня 2014, 08:58

если ничего не делать, то да, не так уж и просто, накопительная программа также предусматривает смерть по трагедии и немаловажный пункт - инвалидность. Можно накапливать и без услуг страхования и надежнее банковских депозитов, ок, если ты рассчитываешь на гос. пенсию ~1000грн., то тебе не нужно накапливать, жить в несколько раз хуже это же нормально...

SAIRUS
Новачок

Повідомлення SAIRUS » 14 квітня 2014, 08:12

Я був там і зауважив:
1) щоб устроітись необхідно відкрити рахунок не меньше 3000грн. В рік(не можливо рекламувати товар який ти не попробував)
2) оратори там дійсно е а ле на питання якими нормативними док. керуєтесь відповіли якимось статтями конституції перечитав всю конституцію нічого не знайшов...
3) обіцянки отримання сотні тисяч при досягнені певного віку...
4)не встиг добре зайти вже пропонували якісь лекції в іншій області за я які треба заплатити 800-900грн корпоративи...
І після цього я зрозумів це ЛОХОТРОН!!! *facepalm
Надіюсь комусь допоможе моя відповідь та збереже зайві гроші :D
ПИШІТЬ В "ПП", ДЗВОНІТЬ!!!
САША:
МОЇ МОБІЛЬНІ НОМЕРА:
MTS
0993402223
LIFE;)
0634229319
Зображення
НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

lebron
Новачок

Повідомлення lebron » 18 квітня 2014, 10:07

SAIRUS писав:Я був там і зауважив:
1) щоб устроітись необхідно відкрити рахунок не меньше 3000грн. В рік(не можливо рекламувати товар який ти не попробував)
2) оратори там дійсно е а ле на питання якими нормативними док. керуєтесь відповіли якимось статтями конституції перечитав всю конституцію нічого не знайшов...
4)не встиг добре зайти вже пропонували якісь лекції в іншій області за я які треба заплатити 800-900грн корпоративи...
мабуть ти був неуважний, Розділ 3 ст.30 ЗУ "Про страхування"
знову ти неуважний, це не лохотрон , а страхова компанія, лох - це той хто працюючи 30-40 років йде на пенсію за 1000 грн. і доживає, в даному випадку це тебе чекає, я так зрозумів!

SAIRUS
Новачок

Повідомлення SAIRUS » 18 квітня 2014, 12:43

lebron писав:
SAIRUS писав:Я був там і зауважив:
знову ти неуважний, це не лохотрон , а страхова компанія, лох - це той хто працюючи 30-40 років йде на пенсію за 1000 грн. і доживає, в даному випадку це тебе чекає, я так зрозумів!
Значить не всі ваші прцівники компетентні бо прикриватися конституціею в цій сфері діяльності безглуздо...
Яка компетентність...? у вас же збирають усіх хто робить внески а не за належних знань того й крилися конституцією *gun*
Яка ще неуважність самі на папері мені писали та обясняли :lol: :lol: :lol:
Востаннє редагувалось 18 квітня 2014, 12:45 користувачем SAIRUS, всього редагувалось 1 раз.
ПИШІТЬ В "ПП", ДЗВОНІТЬ!!!
САША:
МОЇ МОБІЛЬНІ НОМЕРА:
MTS
0993402223
LIFE;)
0634229319
Зображення
НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

lebron
Новачок

Повідомлення lebron » 18 квітня 2014, 14:07

SAIRUS писав: Значить не всі ваші прцівники компетентні бо прикриватися конституціею в цій сфері діяльності безглуздо...
Яка компетентність...? у вас же збирають усіх хто робить внески а не за належних знань того й крилися конституцією *gun*
Яка ще неуважність самі на папері мені писали та обясняли :lol: :lol: :lol:
на рахунок компетентності - згідний, конституція - одне з підтверджень, що це працює, "збирають" явно не всіх, лише тих хто хоче щось змінити в житті, і пробує себе в цій сфері бізнесу, рекомендую почитати більше інформації, щоб розібратися в цьому питанні!

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 18 квітня 2014, 17:17

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 243 рази

Повідомлення Jillian » 19 квітня 2014, 08:49

lebron писав:
Да нет. Лох - это тот кто решит отдать свои кровные в эти "страховые" компании.

1. Нет никаких гарантий возврата - у фирм нет статутного капитала. Все они зарегистрированы как "общества с ограниченной ответственностью". То есть в любой момент могут признать себя банкротом и вкладчики ничего не получат.

2. Любой банк как государственный, так и швейцарский предложит вам гораздо более выгодные условия депозитного накопления. Банки то же не айс, но они имеют обязательства по выплате.

3. Никогда НОРМАЛЬНЫЙ работодатель не потребует с вас денег. Тут действительно чтоб стать "агентом" надо заплатить за левые "семинары" плюс самому купить такую "страховку".

4. Старлайф, Евролайф и т.п. являются посредниками и продают страховки двух заграничных фирм. Представительства этих фирм есть у нас в городе. Почему бы не купить "страховки" без посредника? Не надо ни семинаров, не надо переплачивать за услуги посредника.

5. Любая крупная украинская страховая компания предоставляет услуги страхования жизни. Они изначально были для этого и созданы. Есть интересные накопительные программы для обучения, для женщин, на пенсию и т.п. Эти компании имеют государственную лицензию, что обязывает к выплате.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

lebron
Новачок

Повідомлення lebron » 27 квітня 2014, 10:12

Jillian писав:
Да нет. Лох - это тот кто решит отдать свои кровные в эти "страховые" компании.

1. Нет никаких гарантий возврата - у фирм нет статутного капитала. Все они зарегистрированы как "общества с ограниченной ответственностью". То есть в любой момент могут признать себя банкротом и вкладчики ничего не получат.

2. Любой банк как государственный, так и швейцарский предложит вам гораздо более выгодные условия депозитного накопления. Банки то же не айс, но они имеют обязательства по выплате.

3. Никогда НОРМАЛЬНЫЙ работодатель не потребует с вас денег. Тут действительно чтоб стать "агентом" надо заплатить за левые "семинары" плюс самому купить такую "страховку".

4. Старлайф, Евролайф и т.п. являются посредниками и продают страховки двух заграничных фирм. Представительства этих фирм есть у нас в городе. Почему бы не купить "страховки" без посредника? Не надо ни семинаров, не надо переплачивать за услуги посредника.

5. Любая крупная украинская страховая компания предоставляет услуги страхования жизни. Они изначально были для этого и созданы. Есть интересные накопительные программы для обучения, для женщин, на пенсию и т.п. Эти компании имеют государственную лицензию, что обязывает к выплате.
Ми сейчас и говорим про компании которые описаны в пункте 5, есть все гарантии, лицензия бессрочная, и надежнее банков в разы

STREPS
Постійний користувач
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення STREPS » 27 квітня 2014, 11:15

:lol: смешная тема.
вечная поговорка : "без лоха жизнь плоха".
тем кто верит - в нашей стране все что привязано ко времени и имени - это лохотрон.
кто выступит гарантом того что через 40 лет (умора, трудно даже написать такой срок), выплатят вам? никто не может этого гарантировать, верить никому нельзя.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 27 квітня 2014, 11:40

я вже тут описував http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=19959 , знайомий в останінй час далі активізувався, далі кличе "поговорити" ,кличе у Львів, я сказав ,давай тут поговорим, щоб не йти в офіс, а десь так, він не хоче.... :D
Востаннє редагувалось 27 квітня 2014, 12:04 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Відповісти

Повернутись до “Балачки”