Проблема з плазмою SAMSUNG
Re: Проблема з плазмою SAMSUNG
В мене взагалi не включалась ну и повезло.я неспорю что стремно прошивать но ви скажiть не стремно нести на ремонт вони ж влюбому випадку цену загнут а нет причин то вони знайдуть. Взагалi це моя думка. I я тiльки раджу а не запевняю
Нажаль usb входу немає. Якби можна було б прошити, я б рискнув, бо нехочу давати в сервіс, ви праві, причину знайдуть, щоб здерти гроші. Покищо гуглю, шукаю, може шось знайду.
Заходив у сервіс меню, шось нічого в мене не получається, змінював модель, все залишилось так само, але ще буду пробувати.
Покищо дякую всім, хто відгукнувся, можливо щось ще хтось порадить.
Заходив у сервіс меню, шось нічого в мене не получається, змінював модель, все залишилось так само, але ще буду пробувати.
Покищо дякую всім, хто відгукнувся, можливо щось ще хтось порадить.
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 17:29 користувачем sapaov, всього редагувалось 1 раз.
В сервісне меню я зайшов, поміняв лише "Model option", у мене було "Pyrope", змінив на "Hanaro" і появився звук. В неті знайшов, що "Model option" повинно бути Coral. І мову змінив з анг. на рус. Більше нічого не міняв, правда настройки збились. В Advanced menu зайти не зміг, вводив 0000 і нічого.
Можливо хтось підкаже які повинні бути стандартні настройки в сервіс меню по моїй моделі?
Model: LE32A330J1 S
Model code: LE32A330J1 XXC
Type No: LE32A330
Version: SQ09
Можливо хтось із форумчан зміг би настоїти?
Можливо хтось підкаже які повинні бути стандартні настройки в сервіс меню по моїй моделі?
Model: LE32A330J1 S
Model code: LE32A330J1 XXC
Type No: LE32A330
Version: SQ09
Можливо хтось із форумчан зміг би настоїти?
Якщо ніхто нічим не може допомогти, то порекомендуйте якийсь сервісний центр будь-ласка.
Дякую всім за допомогу! А особливо ash за пораду зайти в сервісне меню, дійсно збилась модель, причини не знаю. Але Помінялась модель і все працює добре. Ще раз всім дякую за увагу. Тему закриваю.