Куда жаловаться на браконьеров с сетями?

Вільне спілкування
Новачок

Re: Куда жаловаться на браконьеров с сетями?

Повідомлення good » 16 вересня 2013, 15:31

andrey_mix1982 писав:
good писав:Ну так вот есть желание это изменить. Все взяточники бояться гласности. А сейчас гласности можно предать все без проблем.
Вы ничего не измените. Увы, но деньги правят миром а не правда *facepalm
Если так думать то уж точно ничего не изменится никогда.
Нужно действовать и так во всех сферах. Посмотрите на Сингапур и историю его экономического чуда. Та даже далеко ходить не надо, посмотрите на Грузию после реформы полиции, когда пересадили по 3 поколения всех взяточников....

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 16 вересня 2013, 15:38

good писав:Нужно действовать и так во всех сферах.
СВД
Вирішує більшість проблем.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 16 вересня 2013, 15:41

good писав:Ну так вот есть желание это изменить. Все взяточники бояться гласности. А сейчас гласности можно предать все без проблем.
*facepalm взяточники НЕ бояться "гласності", тому що система і є ВЗЯТОЧНИКИ. Чиновник існує для цього. Рибнадзор повинен "на верх" зібрати суму. Йому платять браконєри, він виконує план. ТАК ВСІ органи у нас. ВСІ, без виключеня. їхЄДИНА мета збирати гроші. Знаєте які плани по збору НАЛА ЧОРНОГО у санстанції, захисту прав споживачів, ветнадзор, карантину рослин, податкової, лісгоспу, міліції, прокуратури, таможні.... і так далі? Виконуєш план на посаді - працюєш, не виконуєш-наступний.
То хто боїться якої гласності?
Хочете щось змінити - СВД, і далеко, і тихо, і ефективно по лодкам. :D
Востаннє редагувалось 16 вересня 2013, 15:46 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 16 вересня 2013, 16:03

:D Вы говорите про Днестр. Тут на нововинке сети ставят. Пришло 2 бугая пьяных (прошлым летом) с лодкой и сетями.Порыбачить пацаны пришли. :D На озере было пару рыбаков ...начали гонять их.Одним словом ушли " пацаны". Бурчали что-то...возмущались Один рыбак говорит:" Дать тебе 20 грн ,чтоб ты рыбы себе купил пожрать?" :D
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 16 вересня 2013, 16:13

good писав:В который раз вижу на Днестре кучу браконьеров куда на них жаловаться? Можно и видео снять, так как никто не прячется?
Я пробував якось вплинути на ситуацію. Зайшов в рибінспекцію і мені в очі відповіли: Якщо не подобається бери ломаку і пливи їх бити *facepalm Це було в часи коли взагалі вилов сітками був заборонений. На Збручі я коли побачив що районий рибінспектор ставить сітки то просто подзвонив в Рибінспекцію Тернополя і Чернівців, рибінспектора просто звільнили, а новий тепер боїться відкрито ставити сітки. Попередній там в наглу перегорожував все вдсх декількома сітками, новий пару раз за рік їх ставить.
andrey_mix1982 писав: 100%
И я знаю пару человек (имена не буду называть) которые именно на днестре промышляют элетроудочками, причём не для спортивного интереса, а для того чтоб продавать рыбу. Башляют кому надо и их никто не дёргает за это *facepalm
За таке, якщо б мав таких друзів чи знайомих, то начистив би їм морду і не казав би це на форумах, адже такі знайомі аж ніяк не привід для гордощів, а навпаки позор. Я не хочу Вас образити, але те що Ви це знаєте і нічого не робите не зовсім коректно.
andrey_mix1982 писав:
Вы ничего не измените. Увы, но деньги правят миром а не правда *facepalm
От це неправильно.......

ТС якщо є бажання боротись, то потрібно боротись не в плані біля села Х стоять сітки в такому то заливі. А потрібні точні данні номера машин браків, ще краще фото і тд. Якщо є таке то я б поступив просто, відправив би ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРАВОПОРУШЕННЯ (не скаргу) в Чернівецьку і Тернопільську-Хмельницьку-Вінницьку рибінспекцію (інша в залежності від т ого яка область з іншого боку), поштою з повідомленням про вручення. В повідомленні останнім пунктом прохання повідомити про результати проведення перевірки. Паралельно таку гамагу в природоохоронні прокуратури. Потім в Київ.
Суть цього фінта вухами, це те що браки заплатили рибоохороні, зараз заплатять ще раз щоб замяти справу рибоохороні і прокуратурі, потім знову щоб замяти спарву з Києва. Тоді вони подумають, а чи потрібен їм такий бізнес? Якщо є факти прошу в приват, будемо писати.
Особисто я просто всі знайдені сітки виношу на берег і ріжу.
Востаннє редагувалось 16 вересня 2013, 16:14 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”