good писав:В который раз вижу на Днестре кучу браконьеров куда на них жаловаться? Можно и видео снять, так как никто не прячется?
Я пробував якось вплинути на ситуацію. Зайшов в рибінспекцію і мені в очі відповіли: Якщо не подобається бери ломаку і пливи їх бити

Це було в часи коли взагалі вилов сітками був заборонений. На Збручі я коли побачив що районий рибінспектор ставить сітки то просто подзвонив в Рибінспекцію Тернополя і Чернівців, рибінспектора просто звільнили, а новий тепер боїться відкрито ставити сітки. Попередній там в наглу перегорожував все вдсх декількома сітками, новий пару раз за рік їх ставить.
andrey_mix1982 писав:
100%
И я знаю пару человек (имена не буду называть) которые именно на днестре промышляют элетроудочками, причём не для спортивного интереса, а для того чтоб продавать рыбу. Башляют кому надо и их никто не дёргает за это

За таке, якщо б мав таких друзів чи знайомих, то начистив би їм морду і не казав би це на форумах, адже такі знайомі аж ніяк не привід для гордощів, а навпаки
позор. Я не хочу Вас образити, але те що Ви це знаєте і нічого не робите не зовсім коректно.
andrey_mix1982 писав:
Вы ничего не измените. Увы, но деньги правят миром а не правда

От це неправильно.......
ТС якщо є бажання боротись, то потрібно боротись не в плані біля села Х стоять сітки в такому то заливі. А потрібні точні данні номера машин браків, ще краще фото і тд. Якщо є таке то я б поступив просто, відправив би ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРАВОПОРУШЕННЯ (не скаргу) в Чернівецьку і Тернопільську-Хмельницьку-Вінницьку рибінспекцію (інша в залежності від т ого яка область з іншого боку), поштою з повідомленням про вручення. В повідомленні останнім пунктом прохання повідомити про результати проведення перевірки. Паралельно таку гамагу в природоохоронні прокуратури. Потім в Київ.
Суть цього фінта вухами, це те що браки заплатили рибоохороні, зараз заплатять ще раз щоб замяти справу рибоохороні і прокуратурі, потім знову щоб замяти спарву з Києва. Тоді вони подумають, а чи потрібен їм такий бізнес? Якщо є факти прошу в приват, будемо писати.
Особисто я просто всі знайдені сітки виношу на берег і ріжу.