чи потрібні ріелтори? опитування

Вільне спілкування

чи хочете ви користуватися послугами ріелторів???

так
24
26%
ні
56
61%
можливо
12
13%

Всього голосів: 92

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Re: чи потрібні ріелтори? опитування

Повідомлення w-lom » 16 вересня 2013, 08:26

А мне нужно было квартиру в аренду сдать - не очень удобно кататься и показывать клиентам несколько дней подряд, позвонил одному форумчанину - и он со своей клиентской базой данных за час помог сдать.

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 16 вересня 2013, 09:42

Ріелтери потрібні (справді!). АЛЕ нюанс- вони мають відповідати за свої дії грошима (своїми!) Допоки їх відповідальності немає - тут як повезе....
Бог там, де всім добре.....

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 16 вересня 2013, 10:01

Також вважаю, що ріелтери потрібні... Ну не в кожного є час відповідати на десятки дзвінків...та декілька разів на день показувати об"єкт здачі або продажу...

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 200 разів

Повідомлення Infra3Byk » 16 вересня 2013, 10:08

Потрібні нормальні рієлторські контори, а не те що в нас - "шарашка" з інформаційними послугами чи вуйко Василь, що перехопив всі оголошення подані власниками нерухомості в ЗМІ. В більшості в нас користуються "послугами" посередників не через їхню зручність і компетентність, а з безвиході, яку ж ці особи й створюють.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 16 вересня 2013, 10:08

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав:конечно нет!! я вообще в шоке откуда это взялось! все равно что я буду водить вас по магазинам и показывать хлеб а потом вы купите а себе еще и процент возьму *gun*
ты продаешь - даешь обьяву в газету, кто то покупает - выбирает что нужно - звонит!
давайте вссе сделаем через посредников?! *facepalm
Я б не був таким категоричним.
От як я бачу ріелтора. Він не просто показує житло, а і допомагає з оформленням макументів і перевіркою житла на предмет можливих проблем, різних з родичами, які можуть згадати, що в них теж була частка майна, з сусідами які можуть згадати, що 10 років назад, добудували веранду, мансарду... і з ними не узгоджували ці питання. Скаже чи можливий зсув на цій ділянці і тд.... При чому він несе відповідальність за свої поради. Але повернемось з небес на землю. Ріелтор дійсно просто покаже пару квартир, розхвалить їх і все. Тому я проголосував можливо.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 16 вересня 2013, 10:15

Пока что видно, что вопрос был некорректно поставлен.
Для продажи, или покупки, вроде как нормально.

Но вот с какого берется 100% навар при сдачи, не совсем ясно.

п.с. Далеко ходить не надо, пару дней назад, нашел квартиру, мало того, что реелтор, так его еще и подвези, увези, да и 200$ подари.
За что спрашивается?

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 16 вересня 2013, 10:25

Сулейман писав:Пока что видно, что вопрос был некорректно поставлен.
Для продажи, или покупки, вроде как нормально.

Но вот с какого берется 100% навар при сдачи, не совсем ясно.

п.с. Далеко ходить не надо, пару дней назад, нашел квартиру, мало того, что реелтор, так его еще и подвези, увези, да и 200$ подари.
За что спрашивается?
Півтора року тому здавав квартиру ...подав оголошення у газету... ще до виходу оголошення почали телефонувати та пропонувати свої "послуги"...нікого не возив...у багатьох є своє авто...

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 16 вересня 2013, 10:27

Для купли-продажи недвижимости - безусловно, поскольку собрать информацию о состоянии объекта и не заложен ли он на момент продажи - могут только они (имеется ввиду - настоящие грамотные риелторы, а не шарлатаны с улицы, только берущие деньги ни за что), т.к. собрать такие данные простому смертному самостоятельно просто нереально (единственное, чего нельзя предвидеть и узнать - не продаёт ли непорядочный продавец свою недвижимость параллельно сразу нескольким покупателям); к тому же зачастую риелторы имеют доступ к базе объектов, которые не афишируются хозяевами последних в газетных или уличных объявлениях и потому недоступны, опять же, обычным людям. А вот на счёт сдачи квартир в наём - тут риелторы просто паразитные звенья и не более того. Причины объяснил тут - http://forumcv.net/viewtopic.php?f=50&t=16719
Востаннє редагувалось 16 вересня 2013, 10:34 користувачем German, всього редагувалось 2 разів.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

tolis
Активіст
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення tolis » 16 вересня 2013, 10:39

gaguss писав:можливо я трохи грубо виражусь,вибачайте, но в мене таке питання до посередників: ви свої дівчину(жінку) теє ї..е через посередника???
З тобою все гаразд??? Питання риторичне.............

Йо..т, чоловіче, подивись на себе - ти постійно ниєш як баба, жалієшся на життя (гадаєш всім, окрім тебе завжди легко- хто тоді на форумі ще ниє??), але одночасно бавишся коментами та купівлею дрібних, непотрібних гаджетів.

В Чернівцях кілька тисяч людей займається нерухомістю, неварто всіх рівняти під одну мірку. не має різниці: маклер, агенство. Хто хоче залишитись на ринку, той відноситься до надання послуг, як до роботи, зі всіма обов'язками , що вона передбачає. Хто хоче "по-бистрому" зрубати грошей, той звичайно халтурить. Ну не подінеться посередник нікуди, якби комусь не хотілося. Посередник, це не тільки оренда нерухомості. І, зрозуміло, що платити просто так ні в кого немає бажання. Знаю масу випадків, коли саме маклер допоміг сторгуватись до хорошої ціни, комусь знайшов ідеальний варіант для житла, комусь допоміг з документами, приватизацією, введенням в жилфонд, і. т.д. Наприклад, людина зовсім не орієнтується в сфері - їй допомагають=оплачує послуги. Купа посередників живе за рахунок постійних клієнтів.

Інша справа з вартістю цих послуг та нав'язуванням своєї думки. Можливо, інколи вони і завишені, але.... Але Ви економите свій час та нерви. Врешті решт, доступ до інформації і в посередників, і в кожного громадянина абсолютно однаковий. Різниця в тому, що, наприклад, свою базу об'єктів нерухомості та клієнтів я доповнюю та оновлюю ще з 2008 року. Час від часу "піші прогулянки" в пошуках нових об'єктів+купа дзвінків. =я, так як і всі, ціню свій труд. Кожне подане оголошення підписую Посередник. Кого цікавить телефонує, кого ні....не бачу проблем.
за допомогою збігів Бог зберігає анонімність

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 200 разів

Повідомлення Infra3Byk » 16 вересня 2013, 10:58

І ще забув, всі ваші оголошення типу "зніму\куплю" в під"їздах чи на зупинках будуть зірвані цими ж "посередниками".

Відповісти

Повернутись до “Балачки”