12 підстав для зупинки авто
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: 12 підстав для зупинки авто
випадки і ГАЙці бувають різні....їхали ми якось з другом....зупинили нас 1 раз
1-й ,на Проспекті ,вийшов прапорщик, перевірив документи, побажав щасливої дороги(ми спішили, але не порушували)
потім друг розповідав як його зупинили на Воробкевича...сказали, що в стані алькогольного сп'яніння, друг офігел, не пив перед тим більше чим 4 місяці...принесли вони трубку, подув...сказало шо п'яний....друг говорить не може бути! ГАЇ - поїхали на Буковинську ,ГАЇ шнік сказав іди там подуй в трубку, друг НІ я здам кров...ГАЇ-шнік зразу почав нервувати, коли здав виявилось що все норм...після того мав писати заяву, але що так і було вже не знаю
мого тата за останні 15 років зупиняли разів 3...всі рази відпускали...один раз справді було за що, їхали вночі і на ямі одна фара перестала працювати, але відпустили всі рази за пару секунд
1-й ,на Проспекті ,вийшов прапорщик, перевірив документи, побажав щасливої дороги(ми спішили, але не порушували)
потім друг розповідав як його зупинили на Воробкевича...сказали, що в стані алькогольного сп'яніння, друг офігел, не пив перед тим більше чим 4 місяці...принесли вони трубку, подув...сказало шо п'яний....друг говорить не може бути! ГАЇ - поїхали на Буковинську ,ГАЇ шнік сказав іди там подуй в трубку, друг НІ я здам кров...ГАЇ-шнік зразу почав нервувати, коли здав виявилось що все норм...після того мав писати заяву, але що так і було вже не знаю
мого тата за останні 15 років зупиняли разів 3...всі рази відпускали...один раз справді було за що, їхали вночі і на ямі одна фара перестала працювати, але відпустили всі рази за пару секунд
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 10:29 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Бл* как всегда на форуме всё нахер перекривляют и думаю по своему. Причем тут участковый?
Думайте как хотите, я сказал свое мнение. А Вы все, перед тем как боротся с ними, самы выучите законы. А то покупают регистраторы и думаю что самые умные. Ютубом научились пугать вот и все цари.
Думайте как хотите, я сказал свое мнение. А Вы все, перед тем как боротся с ними, самы выучите законы. А то покупают регистраторы и думаю что самые умные. Ютубом научились пугать вот и все цари.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Да при тому, що участковий так само як ДАЇ повинен поважати закон і не чипати тебе безпідставно.
Ти в своєму авто як і в своїй квартирі. Хочеш залізти туди -по закону!
Яка різниця ДАЇ тебе зупинило, чи участковий преться?? Ні в того, ні іншого нема права безпідставно дивитись "що там у тебе цікавого є, а може грошей здерти якось вийде"... Як це у світі так живуть, де менти не нагліють і все впорядку а?
Ти в своєму авто як і в своїй квартирі. Хочеш залізти туди -по закону!
Яка різниця ДАЇ тебе зупинило, чи участковий преться?? Ні в того, ні іншого нема права безпідставно дивитись "що там у тебе цікавого є, а може грошей здерти якось вийде"... Як це у світі так живуть, де менти не нагліють і все впорядку а?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Tweak
- Постійний користувач
- Контактна інформація:
Дельфин, я з вами згоден, але с чого ви почали цю тему? Я ж казав про те, щоб документи показати і поїхати.
markus, неа, не работают 100%. Просто я смотрю на ситуацию с нейтральной стороны и не очень хочется видеть на дорогах людей, которые насмотрелись роликов на ютубе и даже не смогли открыть книгу ПДД.
markus, неа, не работают 100%. Просто я смотрю на ситуацию с нейтральной стороны и не очень хочется видеть на дорогах людей, которые насмотрелись роликов на ютубе и даже не смогли открыть книгу ПДД.
ось для чого я цей ролік і виклав
, щоб підняти юридичну обізнаність водіїв і захистити їх проти безпідставних корупційних домагань , коли ти їдеш і не порушуєш ПДР 
- Tweak
- Постійний користувач
- Контактна інформація:
Ну так значит они имеют право назвать причину остановки - проверка документов?9) проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб;
це коли діє операція перехват чи серена, а не коли гаїшнікамтреба план виконувати по збору бабла для себе і начальстваTweak писав:Ну так значит они имеют право назвать причину остановки - проверка документов?9) проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб;
у них є чітка рознарядка зранку де вони мають бути і що відпрацювувати і громадянин може поцікавитись цими оперативними діями і інспектор мая надати всебічну інформацію а не нюхати всі машини підряд
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 11:11 користувачем markus, всього редагувалось 1 раз.
можно позвонить на горячую линию ДАИ и спросить какая сейчас операция там где Вас остановили.
Вы будите очень удивлены... но могут и угадать...
Можно еще у Гаишника попросить Номер наказа и кто подписал... потом подать запрос в ГАИ были ли такая операция... если нет... ГАИЦУ дисциплинарка...
Вы будите очень удивлены... но могут и угадать...
Можно еще у Гаишника попросить Номер наказа и кто подписал... потом подать запрос в ГАИ были ли такая операция... если нет... ГАИЦУ дисциплинарка...