кому потрібна така розвага?
Re: кому потрібна така розвага?
ціна хороша. по відкликам на форумах радіосканера тримає акумулятор сутки 2.
Doxtar вам порекомендувати не можу нічого - сам не маю компетенції в цьому питанні, можливо форумчани підскажуть.
можливо є люди які б хотіли організуватися або просто спілкуватися в місті таким чином?
Doxtar вам порекомендувати не можу нічого - сам не маю компетенції в цьому питанні, можливо форумчани підскажуть.
можливо є люди які б хотіли організуватися або просто спілкуватися в місті таким чином?
да это супер нужная штука. Вот какие то проблемы в городе или Гаишники прессуют - аккуратненько в эфир скинул сос, вот ребята и подтянутся, знать телефоны всех да и возможности всех обзвонить - не реально, да и для покатушек на велах, и т.д. - супер нужная вещь
я зараз пробую своїх колег підсадити), думаю чим більше буде користувачів тим більше підтянется ще. біля 500 грн це не дешево, але є люди які постійно десь відпочивать в горах, або покатушки на велосипедах, банально попросити допомоги.
а насчет цены почти в 500 грн - она большая! В Китае цена 320 грн =) доставка бесплатная
Востаннє редагувалось 12 липня 2013, 13:26 користувачем Клерик, всього редагувалось 1 раз.
мне потом канал скажите плз личкой, спсvetal писав:я зараз пробую своїх колег підсадити), думаю чим більше буде користувачів тим більше підтянется ще. біля 500 грн це не дешево, але є люди які постійно десь відпочивать в горах, або покатушки на велосипедах, банально попросити допомоги.
так, я незнав чи можна постити тут лінки з інших ресурсів.
так не обов"зково цю ж саму я просто округлив).
просто самому вона непотрібна а коли є з десяток хлопів то вже цікавіше, можна і анекдот розказати і на пиво зібратись
, не знаючи номера телефонів так не замутити.
так не обов"зково цю ж саму я просто округлив).
просто самому вона непотрібна а коли є з десяток хлопів то вже цікавіше, можна і анекдот розказати і на пиво зібратись
[/quote]
мне потом канал скажите плз личкой, спс[/quote]
а зараз у вас є рація?
мне потом канал скажите плз личкой, спс[/quote]
а зараз у вас є рація?
или например едешь на работу - пикнул в эфир что мол там и там пробка, и уже польза, уже люди время экономят
на рахунок дозволу, там нічого складного немає, там задають елементарні питання що-до техніки безпеки та коректності при розмові в ефірі, і дозвіл у вас через пару тижнів. якщо неправий то поправте.