Гильзование дымохода

Вільне спілкування
advanced member
Поважний користувач

Re: Гильзование дымохода

Повідомлення advanced member » 31 травня 2013, 17:36

electron
ти не розумієш принцип роботи підмісу ;)
це не значить що котел постійно повинен працювати.
в інструкціі по експлуатаціі чітко написано ( для звичайних котлів ) що температура на котлі повинна бути не нижче 60 градусів ( у більшості випадків ).
Для твердопаливних ще вище. У мене дома газовий постійно на 60, твердопаливний на 75, на обьекті два твердопаливних в малому колі на температурі 80 градусів ( перолізні атмоси ).
Якщо більш серйозно підійти то встановлюється сервопривід на трьохходовий кран з виносним блоком керування у приміщення і кран пускає з 60 градусів малого кругу тільки ту кількість горячої води, яка потрібна для підримання температури у приміщення, наприклад 20 градусів.

У мене на об"єкті взагалі складна система з чотирьох стокиловатних котлів ( два газових і два твердопаливних ) і двох електричних. Все працює через гідрострілку, повністю автоматизовано через складну систему електронного управління - включаються у каскадному режимі всі по черзі при потребі + нагрів бойлерів на 2500 літрів горячої води.... ну коротше, довго розказувати.

З двухконтурними котлами мабуть треба подумати, бо я маю справу з котлами напольними не менше 50кВт потужності.

electron писав: До речі питання з конденсатом в мене вирішено просто, під моєю квартирою в підвалі живуть люди і котел включений в той же канал що і їхня пічка, тому канал прогрівається пічкою знизу, і в теплому каналі просто немає конденсату.
Маю надію що пічка також на газу!? Бо сажа и сірка не сімістні у одному каналі.

Кожна система індивідуальна і дреба все дивитись і пробувати на місці.

Так як ТС написав то більше ніж впевнений що котел експлуатується дуже на малих температурах, не здивуюся якщо під самим котлом теж вологість з"являється.
Востаннє редагувалось 31 травня 2013, 17:50 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 31 травня 2013, 18:37

в мене котел регулюється від 45 градусів...
Принцип підмісу я розумію, я ж написав підмішування для отоплення, то в мене при певних температурах ззовні котел запал.юється аж на цілих 10-30 сек, температура на котлі виставлена 60 градусів, якщо я ще й підмішувати буду то взагалі він буде працювати по суті в аварійному, запалився і погас...
advanced member писав: Маю надію що пічка також на газу!? Бо сажа и сірка не сімістні у одному каналі.
ну в Чернівцях я пічок на дровах не зустрічав в багатоквартирних будинках ;) звісно в мене і в сусіда газ. Мені б не дозволили котел підключити в канал до пічки на дровах...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 31 травня 2013, 18:47

electron
у тебе все ок!! проблема з конденсатом у автора теми :)
тобі не потрібен підміс.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”