короче це то шо я й думавSl@vcheg писав: Это значение номинальной и пиковой мощности. Тоесть на 10ват они играют без искажений. А 30 это порог после которого динамики или кросовер могут выйти из строя.
яка назва і модель цієї колонки
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
Re: яка назва і модель цієї колонки
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
маю такі 2, на шафі стоять :) Підключив до системи 2.1, по 20 ват на колонки. Звучить добре, але в них проблема є майже у всіх, перегинається дріт від котушки до дифузора, і коли даєш сильний звук, то починають рипіти і бриніти, тоді треба трохи підпаяти в місці згину....а так то принципі у мене вже років 5 працюють. Нарікань нема, для компа вистачає, якщо хочеш щось краще, то вже треба дивитися в бік чогось новішого, все ж таки цим скільки років уже. :)
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
басів вистаає, просто грає роль сам підсилювач, я включав свої з 3 різними підсилювачами. То на одних баси були як від звичайного сабвуфера, а на інших частоти нижче 100 Гц не чути, бо на приклад система 2.1 на свій рідний сабвуфер видає 20-100Гц, а на колонки від 100Гц і вище, тобто сам фільтр не дає на колонки баси, а якщо поставити колонки до підсиювача який видає весь діапазон то буде бемкати нормально :)Pan1sh3r писав:дещо не вистачає басів, хоча баси чути в інших кімнатах, але не в тій де слухаю) хоча ще грає роль грає розміщення колонок (на столі, на шафі чи на стіні)